Lanzarote: Dagtour met 3 Toeristische Hoogtepunten

Lanzarote: Dagtour met 3 Toeristische Hoogtepunten

Product ID: 49779

Vanaf € 54 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Duits

Ophaalservice

Bij je hotel op Lanzarote

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ervaar de verbazingwekkende geothermische experimenten in Timanfaya National Park en genieten van een adembenemende tour langs de kraters.
 • Geniet van een echte reis naar het hart van de aarde met een bezoek aan de Cueva de los Verdes
 • Bewonder Jameos del Agua en kom meer te weten over de interactie tussen kunst en natuurlijke krachten
Overzicht
Ontdek de 3 meest spectaculaire plekken van het eiland Lanzarote en ontdek de kracht van vulkanen op deze dagtour. Bezoek Timanfaya National Park, ontdek het grottenstelsel van Cueva de los Verdes en bewonder de lavatunnel van Jameos del Agua.
Wat te verwachten
Ervaar de drie meest spectaculaire attracties van Lanzarote tijdens deze tour en geniet van de spannende combinatie van natuur en avontuur op het idyllische Canarische Eiland. Begin je avontuur met een bezoek aan het Nationaal Park Timanfaya en geniet van de unieke vormen van gekoelde lava die vanuit het grottenstelsel 'Cueva de los Verdes' doorlopen tot in de Atlantische Oceaan. Tenslotte eindig je de tour met een bezoek aan Jameos del Agua, een natuurlijke grot met een meer.

Montañas del Fuego / Timanfaya National Park
De Vuurbergen in Timanfaya National Park zijn een onderdeel van een uitgestrekt gebied dat tussen 1730 en 1736 hevig is getroffen door vulkaanuitbarstingen. Deze langdurige uitbarstingen, behorende tot de belangrijkste en meest spectaculaire in de geschiedenis van vulkanisme in de wereld, hebben de aard van het eiland radicaal veranderd. Ervaar verbazingwekkende experimenten met de bestaande geothermische energie en geniet van een adembenemende tocht door het nationale park. Kom meer te weten over de geschiedenis van dit natuurwonder en hoor over de authentieke verslagen van een priester uit Yaiza, die de vulkanische uitbarstingen in de 18e eeuw heeft gedocumenteerd. Het geeft een indruk van hoe het leven van de mensen werd bepaald door de kracht van de natuur.

Cueva de los Verdes
Het bezoek aan het grottenstelsel 'Cueva de los Verdes' is een echte reis naar het hart van de aarde en belooft een spectaculaire en unieke ervaring. Deze 'lavabuis', gevormd door de vulkaan La Corona, is één van de langste en meest interessante in de wereld. De massieve lavastromen, die op dat moment in de richting van de zee stroomden, koelden aan de oppervlakte snel af terwijl de magma eronder verder stroomde. Toen de uitbarstingen ten einde waren, stroomden de overblijfselen naar buiten waardoor op verschillende niveaus tunnels en holtes ontstonden die samen een hoogte van 40 meter bereiken en tot ver in de zee reiken.

Jameos del Agua
Bekijk de twee grotten die deel uitmaken van één van de langste 'lavabuizen' op aarde. De kunstenaar César Manrique heeft dit gedeelte van de tunnel creatief en smaakvol ontworpen om een ​​harmonie tussen kunst en natuur te creëren. Hier bevindt zich een restaurant, een concertzaal, en een meertje met een directe verbinding met de zee. Het meer is ook de thuisbasis van kleine witte blinde krabben, die met het blote oog kunnen worden gezien en meestal alleen in wateren van 2.000 meter onder de zee te vinden zijn.
Inbegrepen
 • Toegang tot het Nationaal Park Timanfaya
 • Toegang tot Jameos del Agua
 • Toegang tot Cueva de los Verdes
 • Reisleider
 • Bus met air-conditioning
 • Reisverzekering voor de duur van de reis
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
Trefpunt

Pick-up in de buurt van je verblijfplaats in Lanzarote. (Openen in Google Maps)

Vanaf € 54 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (20 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Low Cost Tours Europe

Product ID: 49779