El Golfo

Vulkanen en grotten: dagtour over Lanzarote

Product ID: 33350

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
10 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Duits, Engels, Spaans

Ophaalservice

Pick-up in de lobby van jouw hotel of bij de dichtsbijzijnde bushalte in Lanzarote. Geef jouw naam en jouw hotel door bij het boeken.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek vulkanen en leer over de geothermische energie terwijl je de kraters ontdekt
 • Bekijk El Golfo, een bekende filmlocatie met een fascinerende kustlijn
 • Geniet van een kameelrit aan de voet van de vulkaan
 • Bekijk de pitoreske vallei van de 1000 palmbomen
 • Ontdek de prachtige grotten Jameos del Agua en bewonder de kleine witte krabben
Overzicht
Ontdek de hoogtepunten in het zuiden en het noorden van Lanzarote tijdens deze dagtour. Bekijk vulkanen, kamelen, El Golfo, de vallei met de 1000 palmbomen, Jameos del Agua en nog veel meer. Ook geniet je van een wijnproeverij.
Wat te verwachten
Geniet van een fantastische dag buiten tijdens deze tour over Lanzarote. Bekijk het pitoresk dorpje Yaiza aan de rand van de vulkaan, waar je de mogelijkheid hebt om de vulkanische krater te bewonderen van de Timanfaya bergen of om simpelweg van een cafe con leche (koffie met melk) te genieten.

Vervolgens ga naar het westelijke deel, naar de indrukwekkende rotskust van Los Herveideros, met zijn unieke structuren die gevormd zijn door vulkanische erupties. Bekijk Lago Verde, een groen meer in het midden van het zwarte zandstrand El Golfo. Bewonder de baai die bestaat uit tufsteen en lava met unieke kleuren en bizarre vormen.

De reis gaat verder naar het Timanfaya Nationaal Park. Hier heb je de mogelijkheid om te genieten van een korte rit op een dromedaris en om de wereld te bewonderen vanaf deze unieke dieren.

Bewonder ook het Montañas del Fuego (de vuurbergen) en probeer verrassende experimenten met de geothermische energie. Ook geniet je hier van een adembenemende tour door het nationale park. Leer over de geschiedenis en de ontwikkeling van dit natuurlijke wonder. De authentieke overleveringen van een priester uit Yaiza die de vulkanische erupties in de 18e eeuw heeft bijgehouden, geven en dieper beeld van hoe de levens van de burgers bepaald werden door de kracht van de natuur.

Tijdens een pauze in Mancha Blanca heb je de mogelijkheid om de bekende kerk van Nuestra Seniora de los Dolores te bezoeken. Bewonder de prachtige Canarische architectuur en bekijk het beeld van Madonna dat, volgens de legende, een lavastroom tegenhield tijdens een vulkanische eruptie.

Bezoek het pitoreske wijngebied van La Geria en leer meer over het nauwkeurige werk dat geassocieerd wordt met de lokale methodes van het verbouwen van wijn. Ook kun je hier de heerlijke lokale wijnen proeven van de lokale Bodega (kelder).

De tour gaat verder naar het groene, noordelijke deel van het eiland, terwijl je langs het monument al Campensino gaat, op weg naar de vallei met de 1000 palmbomen. Geniet van een prachtig landschap dat compleet anders is dan wat je tot nu toe op het eiland gezien hebt. Geniet van de betoverende atmosfeer terwijl je reist naar een van de hoogste punten van het eiland. Hier bewonder je het fantastische uitzicht over de vallei met de 1000 palmbomen, Monte Carona en de noord-oostelijke kustlijn met de pitoreske dorpjes.

Bezoek Jameos del Agua, een van de mooiste plekken op Lanzarote. De architect Cesar Manrique ontwierp een deel van deze tunnel op een artistieke manier. Hier vind je ook een café met prachtig gedecoreerde manden, een concerthal, een zwembad en een smal meer dat verbonden is met de zee. Ook kun je hier de kleine witte krabben zien die normaliter alleen in de diepe zee gevonden worden.
Inbegrepen
 • Toegang tot de vulkanen
 • Toegang tot Jameos del Agua
 • Tourgids
 • Bustransport
 • Reisverzekering voor de duur van de tour
Niet inbegrepen
 • Kameelrit: EUR 6 voor 25 minuten
Trefpunt

Bij jouw hotel of bij de dichtsbijzijnde bushalte, Lanzarote (Openen in Google Maps)

Vanaf € 45 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (137 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Low Cost Tours Europe

Product ID: 33350