Tel Aviv District
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tel Aviv District

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv District ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv District

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Wandeling - gek en vermoeiend, zonsopgang - heel mooi, dode zee - ontspannend

Ik las de andere recensies over deze zware wandeling en zweten en ik wist helemaal wat ik ga doen, maar toen ik het eigenlijk deed, was het zoooo moeilijk, alsof ik de wandeling naar de heuvel wilde stoppen, maar ik wilde ook zonsopgang zien, dus de conclusie is - je zult veel zweten, maar het zal het waard zijn. Nationaal park met watervallen was niets bijzonders, alleen in de natuur zijn was leuk. Bij warm weer zou het niet aanbevelen. En tot slot - de dode zee - ik vond het geweldig, dobberen in het water was leuk en nieuwe ervaring, we waren er anderhalf uur en het was helemaal genoeg, want je kunt niet heel lang in zout water zijn. We hebben ook deze moddermaskers voor het hele lichaam gemaakt en foto's waren echt heel leuk haha. ps Ik zou aanraden om een middagtour te doen met een kabelbaan daarheen.

Ik heb een geweldige tijd gehad om de toeristische attracties van de tour te bezoeken. Vervoer was comfortabel en hield vast aan een reisplan. Het personeel van de Whatsapp-klantenservice kon me helpen om op de terugweg uit de bus in Jeruzalem te stappen. Zeer responsief, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou uw diensten ten zeerste aanbevelen! Op dit moment werk ik aan een YouTube-video van mijn kanaal voor deze reis :)

Sterk aanbevolen tour. De zonsopgang boven de Dode Zee vanuit Masada was spectaculair. Dode Zee is gewoon geweldig, het is een must voor iedereen. Onze gids / chauffeur was zo aardig en grappig, heel erg bedankt voor de onvergetelijke ervaringen.

Super ervaring!

In tegenstelling tot wat ik hier las hadden wij wel een vriendelijke chauffeur. Reed wel vlotjes maar niet roekeloos. Stipt op tijd vertrokken (te laat komers hadden pech). Voldoende tijd ter plaatse. Zeker een aanrader!

Super! Goede chauffeur, genoeg tijd voor alles en precies binnen afgesproken tijd vertrokken en teruggebracht. Enige minpuntje: een half uur extra stoppen op de heenweg leek onnodig.