Tel Aviv District
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tel Aviv District Vervoer: Onze meest aanbevolen

Van Tel Aviv: dagexcursie naar Petra met retourvluchten

1. Van Tel Aviv: dagexcursie naar Petra met retourvluchten

Kom 1 uur voor uw vlucht van 06:40 aan op de luchthaven Ben Guiron in Tel Aviv. Een uur later komt u aan op Roman Airport in Eilat, waar uw chauffeur u ophaalt. Vanaf daar rijdt u om 8.45 uur naar de grens met Arava en sust u door grenscontrole en douane. Dit kan maximaal 1 uur duren. Aan de Jordon-kant van de grens stap je over op een nieuw model auto / bus / bus met airconditioning en ga je richting Petra. De transporttijd is ongeveer 2,5 uur op een grote en comfortabele snelweg. Na een prachtige schilderachtige route op de berghelling te hebben afgelegd, arriveer je op de historische plek van Petra en zie waarom deze is uitgeroepen tot een van de 7 nieuwe wereldwonderen. Om 11.30 uur begint uw rondleiding door de site bij de ingang. Inbegrepen in uw pakket is een optionele paardrijtocht voor de eerste 200 meter van de route. (Het is verplicht om de koerier een fooi te geven, tussen $ 2-5 naar eigen inzicht.) Geniet om 15:30 uur van een lunch in een authentiek lokaal restaurant. Verlaat Petra om 16.30 uur, stop bij een paar observatiepunten en geniet van het prachtige woestijnlandschap van Wadi Ram op de weg terug naar de grens. Je wordt om 19:00 uur afgezet bij het centrale busstation van Eilat, met voldoende tijd om de shuttle naar de luchthaven Ramon te nemen voor je 20:55 vlucht naar Ben Guiron in Tel Aviv.

...
Privétour door Tel Aviv en het oude Jaffa

2. Privétour door Tel Aviv en het oude Jaffa

Maak kennis met Tel Aviv en Old Jaffa tijdens een privétour van 4 uur met een deskundige kunsthistorische gids. De tour begint in het 4000 jaar oude Jaffa, een ouderwetse haven die dateert uit de Fenicische, Romeinse en kruisvaarderstijd. Verken de archeologische ruïnes en kronkelende steegjes. Bewonder de Bauhaus-architectuur die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat aan de Rothschild Boulevard en omgeving. Langs de boulevard zie je de Independence Hall waar de staat Israël werd uitgeroepen. Verken de talrijke musea in Noord-Tel Aviv, waaronder het Diaspora Museum, het Rabin Museum en het Tel Aviv Museum of Art. Als je eenmaal je weg naar het zuiden van de stad hebt gevonden, zal je gids de rijke bijbelse geschiedenis van het gebied uitleggen. Het is de oude haven van het Heilige Land en de locatie waar Jona en de walvis voorkwamen. Dwaal door de straten en geniet van de markt tijdens je aangepaste tour door Tel Aviv. Op minder dan een uur rijden van Tel Aviv zijn tal van andere plaatsen om te bezoeken, waaronder Neot Kedumim, Latrun en Mini Israel (met voorafgaande kennisgeving).

...
Tel Aviv: privéluchthaventransfers van/naar hotel

3. Tel Aviv: privéluchthaventransfers van/naar hotel

Ontmoet uw chauffeur op de Tel Aviv Ben Gurion International Airport of in de lobby van uw hotel, waar uw chauffeur een bord vasthoudt met uw naam erop. Rijd in een auto of busje met airconditioning naar uw accommodatie of de luchthaven in Tel Aviv. Uw chauffeur biedt u assistentie en brengt u veilig naar uw bestemming. U kunt kiezen voor een privétransfer voor uw aankomstvlucht of uw vertrekvlucht. Selecteer voor maximaal gemak de retouroptie en geniet van een privétransfer in beide richtingen. Privéauto's, bestelwagens, minibussen en bussen zijn beschikbaar, afhankelijk van het aantal passagiers in uw groep.

...

Sitemap Tel Aviv District

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv District ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.