Tel Aviv

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tel Aviv: de beste attracties

Die 7 besten Sehenswürdigkeiten in Tel Aviv

De tweede stad van Israël is uitgegroeid tot populaire bestemming. Tel Aviv heeft van alles te bieden - hier een aantal hoogtepunten.

 • Tel Aviv Museum of Art

  1. Tel Aviv Museum of Art

  In Tel Aviv Museum of Art is een grote hoeveelheid klassieke en moderne kunst te zien, met een nadruk op Israeli kunst. Een tour is aan te raden.

 • Tel Aviv Port

  2. Tel Aviv Port

  Tel Aviv Port is het commerciële centrum van Tel Aviv - een niet te missen hotspot bij je bezoek.

 • Yarkon Park

  3. Yarkon Park

  Yarkon Park is een stukje paradijs buiten de hectiek van de rest van de stad. Er zijn twee openluchtpodia - misschien kun je een concert meepakken!

 • Tel Aviv Promenade

  4. Tel Aviv Promenade

  Ga naar de Promenade voor zon, zand en pret.

 • 5. Grote Synagoge

  De Grote Synagoge is een geweldig gebouw met een rijke geschiedenis. Breng een bezoek en maak je stedentrip naar Tel Aviv nog specialer.

 • Hacarmel markt

  6. Hacarmel markt

  Loop tussen de locals, scoor goede deals en breng een stuk van de stad mee naar huis.

 • Azrieli Observatorium

  7. Azrieli Observatorium

  Op dit uitkijkpunt heb je het beste uitzicht over de stad. Maak foto's als ansichtkaarten!

Plan je bezoek

 • Beste reistijd

  In de zomer is de stad ontzettend heet. In maart en april en van september tot november is het weer beter te doen, en krijg je goedkopere deals dan in de zomer!

 • Hoeveel nachten?

  De meeste mensen bezoeken Tel Aviv als deel van een langere trip. Ga bijvoorbeeld 10 dagen naar Israël en blijf 3 nachten in Tel Aviv, zodat je ook andere regio's kunt ontdekken.

Goed om te weten

 • Taal
  Hebreeuws
 • Valuta
  Shekel (₪)
 • Tijdzone
  UTC (+03:00)
 • Landnummer
  +972
 • De beste periode voor een bezoek
  In de lente en herfst is het weer mild en zijn de prijzen lager!

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 6.482 beoordelingen

De bus en de gids waren top. We zijn op tijd vertrokken van het vertrekpunt en onze gids deed in Bethlehem heel erg zijn best om ons alles te laten zien. Wel erg lang wachten in de kerk. Daarna nog naar een souvenirswinkel, wat in mijn beleving een beetje zonde van de tijd is. Ondanks dat de Dode Zee heel indrukwekkend was, waren wij op het meest smerige stuk dat er bestaat. De accommodatie was overigens prima en je kon je hier douchen en omkleden, maar het strand was heel vies. Overal plastic en ander afval.

Leuke tour. Goed georganiseerd bedrijf. Werden netjes op tijd opgehaald en de reis verliep soepel. De gids wist erg veel en legde alles duidelijk uit leggen. Het weer zat helaas een beetje tegen maar daar kan niemand wat aan doen. Holocaust museum was erg heftig maar zeker een must see. 1,5 uur daar is eigenlijk te weinig. Op het eind haast je je door de zalen heen omdat je weer op tijd bij de bus moet zijn. Dit is wel jammer.

Tour is veranderd door hevige regenval. Hierover wel geïnformeerd, daardoor met kabelbaan ipv zonsopgang te zien. Kabelbaan kost geld. Waterval entree moet je ook nog extra betalen alleen strand dode zee niet. Eigenlijk betaal je alleen voor het vervoer want de gids gaat nergens mee naar toe, blijft achter In de minibus ( heel krap vervoer ) en je moet het zelf uitzoeken en doen.

Zeer mooi en verrassende tocht door het prachtige Israël. Goede ontvangst. Buschauffeur top verteller. Rondleiding el tegenin Jeruzalem met Engelse gids was een verademing. Jeruzalem was spannend. De gids in Jeruzalem viel tegen. De dode zee was daar in tegen een ervaring om mee te maken. Overal niets dan lof voor deze excursie.

Afspraak vertrekplaats allemaal op tijd. Jenny een top dame die veel uitleg heeft gegeven , zowel geografisch als geschiedenis en godsdienst. Veel meer uitleg over andere plaatsen en over Israël zelf ! Een top dag die lang heeft geduurd en zeker de moeite waard was ! Echt een aanrader C