Kies data

Tel Aviv Activiteiten in de openlucht

Tel Aviv Activiteiten in de openlucht: Onze meest aanbevolen

Vanuit Tel Aviv: tour met gids Masada, Ein Gedi en Dode Zee

1. Vanuit Tel Aviv: tour met gids Masada, Ein Gedi en Dode Zee

Ga mee op een tour met gids naar het fort van Masada en geniet van het weidse uitzicht op de Judea-woestijn. Reis in een comfortabel busje met airconditioning naar het natuurreservaat van Ein Gedi voordat je in het zoute water van de Dode Zee drijft. Vertrek vanuit Tel Aviv. Je rijdt door de Woestijn van Judea naar de regio van de Dode Zee, het laagste punt op aarde. De rit gaat in zuidelijke richting langs de Dode Zee en bereikt de voet van de Masada, het oude fort dat werd gebouwd in de Romeinse tijd en de beroemde locatie is van een iconisch verhaal over heldendom. Om 09:00 uur ga je de Masada op met de kabelbaan en verken je deze plek. Om 11:00 uur gaat de tocht verder naar Ein Gedi, een prachtig natuurgebied en oase, waar je een korte hike kunt maken of door de verkoelende en prachtige omgeving kunt wandelen. Na Ein Gedi ga je verder naar de Dode Zee waar je toegang hebt tot een privéstrand. Maak gebruik van de gelegenheid om in de beroemde wateren te drijven en jezelf onder te dompelen in de wereldberoemde modder. In de vroege avond keer je weer terug naar je hotel in Tel Aviv.

Jeruzalem/Tel Aviv: zonsopgang Masada, Ein Gedi & Dode Zee

2. Jeruzalem/Tel Aviv: zonsopgang Masada, Ein Gedi & Dode Zee

Na het ophalen vóór zonsopkomst vanaf ontmoetingspunten in Tel Aviv en Jeruzalem, rijd je dwars door de glooiende heuvels van de woestijn van Judea. Om 05:30 uur kom je aan bij Masada, een reeks oude vestingwerken op de bergtop die dateren uit de 1e eeuw v.Chr. Wandel naar de top van Masada en zie de zonsopgang die de omliggende valleien in rijke tinten schildert. Daarna ga je richting het natuurreservaat En Gedi, dat een verbazingwekkende 1.416 hectare beslaat. Het reservaat is een enorme oase in de woestijn, het omvat uitgestrekte beken en rivieren die uit indrukwekkende watervallen stromen. Wandel door het bergachtige terrein en bewonder het weelderige groen in het hart van de woestijn. Om de tour mooi af te sluiten, ga je naar de Dode Zee, waar je 1,5 uur tijd hebt om te ontspannen. Smeer jezelf in met de iconische zwarte modder, beroemd om zijn herstellende eigenschappen, en drijf in het zeer zoute water. Nadat je een tijdje op het laagste punt op aarde hebt doorgebracht, keer je terug naar Tel Aviv en Jeruzalem.

Jeruzalem/Tel Aviv: dagtour Masada, Ein Gedi en Dode Zee

3. Jeruzalem/Tel Aviv: dagtour Masada, Ein Gedi en Dode Zee

Nadat je bent opgehaald uit Tel Aviv of Jeruzalem, begeef je je naar Masada On. Dit gebied is een afgelegen klif in het hart van de woestijn, een hoog plateau met uitzicht op de Dode Zee en het ongetemde landschap van de woestijn van Judea. Terwijl je in dit gebied bent, leer je hoe er ooit een prachtig paleis stond. Je gaat dan op weg naar Ein Gedi, een prachtig natuurreservaat met verschillende natuurlijke wonderen. U zult David Waterfall tegenkomen, een waterval die het hele jaar door geopend is langs de loop van de David Stream, die toegankelijk is via een wandelpad. U zult ook Arugot Stream ontdekken, een wandelpad voor wandelaars dat langs de lengte van de beek loopt en het hele jaar door stroomt. Vervolgens verken je de En Gedi-bron, die oprijst uit de berghelling en overvloedige vegetatie ondersteunt. Tegen de lente ontdekt u ook de overblijfselen van een oude korenmolen. Vervolgens kom je de Dodim-grot tegen, een kleine en intieme grot aan het begin van de David-waterval, voordat je uiteindelijk de Chalcolithische tempel verkent. Na wat vrije tijd voor ontspanning in de Dode Zee, keert u terug naar uw vertrekpunt.

Vanuit Tel Aviv: daguitstap Jeruzalem, Dode Zee en Bethlehem

4. Vanuit Tel Aviv: daguitstap Jeruzalem, Dode Zee en Bethlehem

Ontdek de heiligste steden op aarde tijdens een rondleiding met gids vanuit Tel Aviv. Reis naar de drie hoogtepunten van Israël, waaronder Bethlehem, de Oude Stad van Jeruzalem en de Dode Zee. Geniet van veel vrije tijd om te winkelen en te zwemmen. Je begint de rondleiding in de Gouden Stad. Bezoek de Oude Stad van Jeruzalem, inclusief de Via Dolorosa en de Kerk van het Graf. Verken de plaatselijke markten, de Byzantijnse Cardo en de Westelijke Muur.  Daarna volg je een rondleiding door Bethlehem en zie je de Geboortekerk in de stad waar Jezus werd geboren. Als je niet geïnteresseerd bent in Bethlehem, heb je wat vrije tijd in Jeruzalem. In de middag reis je oostwaarts door de Judea-woestijn naar de Dode Zee, het laagste punt op aarde. Neem een bad in het therapeutische water voordat je 's avonds laat weer terugkeert naar Tel Aviv.

Vanuit Tel Aviv: zonsopkomst in Masada, Ein Gedi en Dode Zee

5. Vanuit Tel Aviv: zonsopkomst in Masada, Ein Gedi en Dode Zee

Je wordt vroeg in de ochtend om 02:00 uur opgehaald vanuit Tel Aviv. Je reist naar Masada waar je om 05:30 uur aankomt en begint aan je wandeling naar de top. Geniet onderweg naar de top van de buitengewone zonsopgang in de woestijn die alleen op het juiste moment op de juiste plaats te zien is. Eenmaal op de top krijg je de gelegenheid om de omgeving te verkennen. Na weer te zijn afgedaald reis je naar het natuurreservaat Ein Gedi. Je arriveert om 08:00 uur bij het natuurreservaat Ein Gedi. Bezoek het reservaat om de flora en fauna van de woestijn in de prachtige, groene oase van Ein Gedi te bekijken. Om 10:00 uur zet je de reis naar de Dode Zee voort. Na aankomst bij de Dode Zee, het laagste punt op aarde, kun je genieten van het baden en drijven in het therapeutische water. Na rond te hebben gedreven en jezelf met modder te hebben ingesmeerd brengt je chauffeur je weer terug naar Tel Aviv. Rond 14:00 uur arriveer je weer in Tel Aviv.

Van Eilat, Jeruzalem, Tel Aviv: Petra & Wadi Rum 3-daagse tour

6. Van Eilat, Jeruzalem, Tel Aviv: Petra & Wadi Rum 3-daagse tour

Dag 1: Begin je tour vanuit Jeruzalem, Tel Aviv of Eilat, afhankelijk van de geselecteerde optie. Steek de grens over naar Jordanië en reis naar de havenstad Aqaba. Geniet van wat tijd om te ontspannen in de stad, voordat je doorgaat naar Wadi Rum. Kom aan in de bedoeïenencamping in Wadi Rum en geniet van de nieuwe omgeving en het mooie uitzicht. Eenmaal gesetteld op de camping, ga je 's middags op jeepsafari als de zon ondergaat en de lucht koeler wordt. Geniet van een overnachting in het kamp waar je je tegoed doet aan een authentieke Jordaanse maaltijd voor het diner. Dag 2: Terwijl de zon 's ochtends opkomt, geniet je van het ontbijt en het uitzicht voordat je naar Petra reist. Volg bij aankomst een rondleiding door deze iconische plek en krijg een dieper inzicht in de geschiedenis van de oude Nabateese stad. Bekijk de belangrijkste bouwwerken van de site, waaronder de beroemde schatkamer, de Khazneh. Overnacht in een hotel in Petra. Dag 3: Vertrek 's ochtends vanuit Wadi Rum en verken Petra in je eigen tempo. Bezoek sites van de vorige dag opnieuw of ontdek nieuwe. Wandel naar het klooster en verken enkele minder bezochte delen van het complex. Na de laatste dag sightseeing reist u terug naar de grens en keert u terug naar uw oorspronkelijke startpunt.

Vanuit Tel Aviv of Jeruzalem: tour Galilea, Nazareth en meer

7. Vanuit Tel Aviv of Jeruzalem: tour Galilea, Nazareth en meer

Begin uw dag met ophalen uit Tel Aviv of Jeruzalem. Bezoek Nazareth en de indrukwekkende Basiliek van de Aankondiging voor een rondleiding door de kerk en de oude stad van Nazaret. Ga verder richting het Meer van Galilea en passeer Kana, de plaats van Jezus 'eerste wonder van het veranderen van water in wijn. Bezoek het oude Kafarnaüm, gelegen aan de voet van de Berg der Zaligsprekingen en bekijk de Kerk van Vermenigvuldigingen. Bezoek ten slotte de doopplaats Yardenit aan de zuidpunt van het Meer van Galilea, een van de mogelijke plaatsen van de doop van Jezus. Verken deze levendige plek die jaarlijks honderdduizenden pelgrims verwelkomt die massaal naar de wateren van de rivier de Jordaan trekken. Keer terug naar Tel Aviv of Jeruzalem met een reeks onvergetelijke herinneringen en prachtige indrukken.

Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

8. Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

Je wordt opgehaald bij je hotel in Tel Aviv, Herzliya, Netanya of Bat Yam, en begint je trip met een rit naar Nazareth. Hoor verhalen over de stad en zijn belangrijke rol in het christelijk geloof - hier stond het ouderlijk huis van Jezus. Zie de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht, en de Sint-Jozefkerk, die vermoedelijk staat op de plek waar ooit Jozefs timmerwerkplaats stond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt, het grootste zoetwatermeer van Israël. Passeer de Kerk van de Vermenigvuldiging en verken Kafarnaüm aan de oevers van de zee. Bekijk de ruïnes van de synagoge die stond waar Jezus onderwees en zie de moderne kerk boven het huis van Petrus, waar Jezus een poos zou hebben vertoefd.  Via de stad Tiberias kom je in Yardenit, een heilige doopplek aan de rivier de Jordaan. Geniet van deze idyllische plek en het prachtige uitzicht op de Taborberg, bij christenen bekend als de berg van de Transfiguratie, voordat je weer terugkeert naar Tel Aviv.

Tel Aviv: dagtocht oude stad Jeruzalem & Dode Zee met gids

9. Tel Aviv: dagtocht oude stad Jeruzalem & Dode Zee met gids

Tijdens deze dagexcursie vanuit Tel Aviv verken je de heilige stad Jeruzalem, het spirituele heiligdom voor 3 grote wereldreligies - het jodendom, het christendom en de islam. De oude stad heeft een ruim 4 millennia oude geschiedenis, is vol bezienswaardigheden en trekt bezoekers ongeacht hun religieuze of spirituele achtergrond. Tijdens de excursie zie je enkele van de meest heilige plaatsen van de stad, waaronder de Olijfberg, de Via Dolorosa, de Klaagmuur en meer. Je wordt 's ochtends bij je hotel opgehaald voor de rit naar Jeruzalem en de Olijfberg, een van de hoogste punten van de stad, waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de bezienswaardigheden in de stad. Reis langs de Kidronvallei naar Getsemane en de muren van de oude stad. Je betreedt het plein voor de Klaagmuur via de Armeense wijk en wandelt door de bazaar naar de christelijke wijk. Je ziet de kruiswegstaties langs de Via Dolorosa en de Heilig Grafkerk, de plek waar de kruisiging van Christus plaatsvond. Loop langs de 1700 jaar oude Byzantijnse hoofdstraat, de onlangs gerestaureerde Romeinse weg van de Cardo en de herstelde Joodse wijk. Ervaar de magische sfeer van deze heilige stad, voordat je afdaalt door de heuvels van Judea naar de kust van de Dode Zee. De rit naar de Dode Zee is zonder gids, maar als je eenmaal bent aangekomen op de laagste plek op aarde kun je zwemmen, dobberen of genieten van een modderbad en profiteren van de rijke mineralen waarom de Dode Zee bekendstaat. Je wordt teruggebracht naar Tel Aviv voor het einde van je excursie.

Dagtrip naar Caesarea, Haifa en Akko vanuit Jeruzalem

10. Dagtrip naar Caesarea, Haifa en Akko vanuit Jeruzalem

Deze dagtour neemt je mee naar de juweeltjes van de westkust van Israël. Vertrekkend vanuit Jeruzalem in een bus met airconditioning om deel te nemen aan de tour in Tel Aviv. Ga langs de kust, via Tel Aviv, naar de oude Romeinse hoofdstad Caesarea. De prachtige haven ligt ongeveer halverwege tussen Haifa en Tel Aviv en heeft een lange en bijzondere geschiedenis. Ontwikkeld van een bescheiden Fenicische haven door koning Herodes tot een van de grootste steden van Palestina, overleefde het tot de 13e eeuw toen de Baybars van Egypte het verwoestten. De ruïnes zijn indrukwekkend en omvatten een machtig aquaduct en een van de grootste amfitheaters uit de Romeinse tijd. Maak een ontspannen wandeling langs de archeologische opgravingen voordat je verder gaat langs de kust naar Haifa. De derde stad van Israël biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de stad zelf vanaf een van de belangrijkste locaties, de Baha'i-tuinen in het Baha'i World Center. Een UNESCO-werelderfgoedlocatie, u krijgt uw fotomoment en geniet van het uitzicht voordat u doorgaat naar Rosh Hanikra. Verken de kalksteengrotten van Rosh Hanikra aan de grens met Libanon. Bekijk de prachtige witte krijtrotsen met uitzicht op zee. ga verder naar Acre aan het noordelijke uiteinde van de baai van Haifa. Een van de oudste continu bewoonde locaties in West-Galilea, het verhaal van de stad is even fascinerend als lang, en je hebt tijd om door straten te dwalen die de voetstappen van Grieken, Byzantijnen, Arabische kruisvaarders, Ottomanen en Britten hebben gezien. De oude stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en beschikt over enorme stadsmuren, een charmante haven, een oosterse markt en de glorieuze Jezzar Pasha-moskee, waar een enkele haar uit de baard van de profeet Mohammed wordt bewaard. U keert langs de kust terug naar uw hotels.

52 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 4

Andere activiteiten in Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Ballonvaren vindt plaats in Jarkon Afek N.Park, je kunt de ballon al van ver zien. Het was echter niet zo eenvoudig om er te komen - vooral als je de weg niet kent in een vreemde stad en er geen straatnaam wordt genoemd. De rit was geweldig, net als de hele bemanning daar. Alle vragen zijn beantwoord, erg genoten.

Gaya from BeinHarim gave us a great day! Thank you for sharing all the information and your history knowledge! 1 note: we also visited a shop. look closely at the prices as it really is a rip off. Price and quality really don't match.

Une très belle activité qui débute avec une belle marche avant le lever du soleil. Nous avions assez de temps pour chaque activité et la journée était éprouvante. Een eerlijk absolument si vous êtes dans la région!

was een top dagtour! Veel gezien en geleerd van de gids. De gids was top!

Busy program but very nice to see the major highlights in one day