Tel Aviv
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tel Aviv Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

 • Van Tel Aviv: dagexcursie naar Petra met retourvluchten

  1. Van Tel Aviv: dagexcursie naar Petra met retourvluchten

  Kom 1 uur voor uw vlucht van 06:40 aan op de luchthaven Ben Guiron in Tel Aviv. Een uur later komt u aan op Roman Airport in Eilat, waar uw chauffeur u ophaalt. Vanaf daar rijdt u om 8.45 uur naar de grens met Arava en sust u door grenscontrole en douane. Dit kan maximaal 1 uur duren. Aan de Jordon-kant van de grens stap je over op een nieuw model auto / bus / bus met airconditioning en ga je richting Petra. De transporttijd is ongeveer 2,5 uur op een grote en comfortabele snelweg. Na een prachtige schilderachtige route op de berghelling te hebben afgelegd, arriveer je op de historische plek van Petra en zie waarom deze is uitgeroepen tot een van de 7 nieuwe wereldwonderen. Om 11.30 uur begint uw rondleiding door de site bij de ingang. Inbegrepen in uw pakket is een optionele paardrijtocht voor de eerste 200 meter van de route. (Het is verplicht om de koerier een fooi te geven, tussen ...

 • Tel Aviv: fietstocht naar het Yarkonpark en de haven

  2. Tel Aviv: fietstocht naar het Yarkonpark en de haven

  Geniet van een lichte en gemakkelijke, 3 uur durende fietstocht door Tel Aviv's Yarkonpark, het Central Park van Tel Aviv. Het is net als het strand een ideale plek om een dagje te ontspannen in dit kleine stukje natuur. Het is nóg leuker als je met kinderen reist! Je hebt geen speciale conditie nodig omdat de tour over comfortabele paden gaat en er vaak pauze wordt gehouden voor uitleg over de bezienswaardigheden die je zult zien. Vertrek vanaf de haven naar Yarkon Park en fiets langs de rivier via Bird’s Head Forest door bosjes eucalyptus, rozenhout en oude eikenbomen. Fiets langs de oude meelfabriek aan de Yarkon en zorg ervoor dat je voor het einde van de tour de unieke tuinen bezoekt.

 • Tel Aviv: begeleide gezinswandeling

  3. Tel Aviv: begeleide gezinswandeling

  Maak een wandeltocht door Tel Aviv samen met een professionele lokale gids. Loop door het stadscentrum, bekijk de beroemdste culturele en architecturale bezienswaardigheden en leer hun geschiedenis kennen. Geniet van een tour die leuk zal zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Ontdek wat er gecodeerd is op het embleem van de stad, hoor waarom Tel Aviv de 'Witte Stad' wordt genoemd en ontdek wat deze plek zo speciaal maakt. Luister naar insiderverhalen en meer tijdens het verkennen in een tempo dat past bij uw gezin.

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.