Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Dagtocht

Vanuit Tel Aviv, Netanya en Herzliya: tour met bijbelse hoogtepunten

Vanuit Tel Aviv, Netanya en Herzliya: tour met bijbelse hoogtepunten

Vanaf € 97,05 per persoon

Bezoek de Bijbelse bezienswaardigheden van Noord-Israël, waaronder Galilea en de Kerk van de Aankondiging, met een kleine groep van niet meer dan 18 personen. Treed in de voetsporen van grootsheid terwijl je geniet van een rondleiding langs de belangrijkste bijbelse bezienswaardigheden.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 10 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Spaans, Frans, Duits
Inclusief ophaalservice
Hotels in: Herzliya om 07:00 uur; Tel Aviv 07:20; Netanya om 08:15 uur. Er wordt alleen opgehaald bij centraal gelegen hotels. De leverancier bevestigt de ophaaltijd en het adres. Als uw hotel niet centraal staat, ontvangt u het adres van het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt.

Belevenis

Highlights
 • Nazareth, Jezus, Christelijk, Israël, Bijbels, St. Joseph, Tiberias, Kinert Lake, Capernaum, Ruïnes, Oude, Mythe, Religie
 • Treed in de voetsporen van Jezus, Maria en Jozef
 • Bezoek Kapernaüm, waar Jezus onderwees
 • Breng tijd door in Nazareth, waar Jezus opgroeide
 • Loop langs de oevers van de Jordaan
 • Verhuis in business class met maximaal 18 passagiers
Volledige beschrijving
De bijbelse overblijfselen van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijdt u langs de Costal Road door het landschap van het lagere Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de Kerk van de Aankondiging en de Kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen je verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u een beetje kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kapernaum te bezoeken. Hier staan nog steeds de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus onderwees, en opnieuw kun je de kracht van de plaats voelen. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderbaarlijke verhaal van Jezus die vijf broden en twee vissen maakt die duizenden kunnen voeden. Hier aan de voet van de Golanhoogten kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om je weg te vervolgen. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen, en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.
Inbegrepen
 • Ophalen bij centrale hotels
 • Vervoer
 • Door de overheid erkende gids
 • Entreegelden voor locaties
 • Maaltijden en fooien

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Bescheiden kleding (geen korte broek of mouwloze shirts) en hoofdbedekking zijn vereist voor het bezoeken van heilige plaatsen.
 • Ophaalservice bij het hotel is alleen mogelijk bij centraal gelegen hotels. De leverancier bevestigt de ophaaltijd en het adres. Als uw hotel niet centraal ligt, ontvangt u het adres van het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 15 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,7/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Fantastische trip met zeer ervaren gids

Een mooie dag met een zeer ervaren gids. Nam telkens de tijd om onze vragen uitgebreid te beantwoorden. Toen we op de laatste stopplaats het niet zagen zitten om er zo lang te blijven als voorgesteld, heeft hij ons naar verborgen plaatsjes gevoerd waar toeristen normaal niet komen. Hij bleef improviseren om ons een onvergetelijke ervaring te geven en het is hem dan ook gelukt. Bedankt Juda.

Verder lezen

16 juni 2018

Visites intéressantes explications correctes . Ambiance un peu tendue

Ambiance un peu tendu avec le guide et le groupe avec certains. . Mais c était obligatoire pour tenir l emploi du temps . Car sinon les gens ne se préoccupent que de eux même sinon !

19 mei 2019

Vertalen

Excelente

17 mei 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 20586