Tel Aviv
Christelijke tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

De rondleiding oude en nieuwe stad Jeruzalem hebben wij als positief ervaren. Wij waren met de bus opgehaald op de plek die zij hadden doorgegeven. In de bus was airco en de mogelijkheid om je mobiel op te laden wat heel handig was. Er ontbreekt wel wifi in de bus. Wij hebben een tour genomen met Spaanse vertaling. De gids kon aardig veel vertellen onderweg en was vriendelijk. Wij hebben veel gewandeld. Het was vermoeiend, maar leuk om te doen. Oud Jeruzalem is indrukwekkend!. Verwacht niet dat jij de enige bent. Alle toeristische plekken zijn druk bezocht met toeristen. Voor deze reis heb je echt goede wandelschoenen nodig. Voordat je een tour neemt, is het slim om hen te mailen en te vragen of zij jou kunnen ophalen op jouw verblijfadres. En anders vragen wat het dichtstbijzijnde plek is die zij langsrijden. Museum Yad Vashem is de moeite waard. Daar hadden wij niet veel tijd voor. Als je alles op je gemak wilt zien dan zou je een dag hiervoor moeten uitrekken (voor Yad Vashem).

Een heel mooie tocht met een uitstekende gids Dan genaamd

Een heel mooie excursie. De gids Dan was heel erg goed. Hij wist heel veel te vertellen over het oude en het nieuwe testament...over de joden en over Jezus. Hij had veel kennis van zaken en hij bracht het met veel humor en had er ook duidelijk plezier in om ons van vele interessante zaken op de hoogte te brengen. Zijn vrouw was ook mee voor de support, erg leuk. De chauffeur was ook heel prettig. Alleen een minpuntje: Hij reed wel erg hard op de terugweg...en we kregen ook heel harde arabische muziek ineens te horen. We reden dan weliswaar door de occupied territories, maar ja na de verhalen over Jezus Christus en het joodse volk zit je niet echt te wachten op al die eindeloze arabische deuntjes. Kortom een mooie excursie!!!

Excursie vanuit Tel Aviv met lokale reisorganisatie Ben Harim. Prima pick-up plaatsen. Goed geoliede overstap naar juiste bus voor juiste excursie. Naar Jeruzalem een zeer bevlogen en kundige reisbegeleider die de groep met resolute hand en op heel plezierige wijze in nauwe straatjes bijeen hield, heel veel vertelde en antwoorden kon geven op vele vragen van het excursiegezelschap. Complimenten aan reisbegeleider Ami en dank voor een fantastische en indrukwekkende excursie.

Leuke tour. Goed georganiseerd bedrijf. Werden netjes op tijd opgehaald en de reis verliep soepel. De gids wist erg veel en legde alles duidelijk uit leggen. Het weer zat helaas een beetje tegen maar daar kan niemand wat aan doen. Holocaust museum was erg heftig maar zeker een must see. 1,5 uur daar is eigenlijk te weinig. Op het eind haast je je door de zalen heen omdat je weer op tijd bij de bus moet zijn. Dit is wel jammer.

Eylan was zeer goede ervaren gids, duidelijk engels, hoogtepunten bezo

Goed en stipt georganiseerd, degelijke gids, hoogtepunten in Jeruzalem kunnen bezoeken! Groep te groot, ongeveer 30 p, steeds tijdverlies om op mekaar te wachten. Lunch was blijkbaar niet inbegrepen maar toch geen vrije keuze van eetgelegenheid. Ofwel iedereen hetzelfde en inbegrepen, ofwel iedereen vrij, mijn mening. Eylan was goede gids!!