Tel Aviv
Christelijke tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Tel Aviv

Want to discover all there is to do in Tel Aviv? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Excursie vanuit Tel Aviv met lokale reisorganisatie Ben Harim. Prima pick-up plaatsen. Goed geoliede overstap naar juiste bus voor juiste excursie. Naar Jeruzalem een zeer bevlogen en kundige reisbegeleider die de groep met resolute hand en op heel plezierige wijze in nauwe straatjes bijeen hield, heel veel vertelde en antwoorden kon geven op vele vragen van het excursiegezelschap. Complimenten aan reisbegeleider Ami en dank voor een fantastische en indrukwekkende excursie.

Leuke tour. Goed georganiseerd bedrijf. Werden netjes op tijd opgehaald en de reis verliep soepel. De gids wist erg veel en legde alles duidelijk uit leggen. Het weer zat helaas een beetje tegen maar daar kan niemand wat aan doen. Holocaust museum was erg heftig maar zeker een must see. 1,5 uur daar is eigenlijk te weinig. Op het eind haast je je door de zalen heen omdat je weer op tijd bij de bus moet zijn. Dit is wel jammer.

De oude stad was erg indrukwekkend. Als je moeilijk te been bent, is het wel een uitdaging en vermoeiend. Het museum in de nieuwe stad was ook erg indrukwekkend.

Leuke tour,,, alleen 2 maal gedropt worden in een shop met dezelfde prullaria is misschien te veel van het goede ...

Super gids alles was zéér goed georganiseerd

Geweldige chauffeur en gids. Alles op tijd. Nergens problemen . Zeker aan te raden