Tel Aviv
Educatieve activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Tel Aviv

Möchten Sie alle Aktivitäten in Tel Aviv entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 122 beoordelingen

Het was een geweldige tour in elk opzicht

Onze gids Sivan Dadoush was echt de beste tourguide die je je kunt voorstellen. Geestig, oplettend, relaxt maar vooral de beste leraar ooit. Hij legde alles, van de politiek tot geloof tot cultuur zo goed uit dat je aan het eind van de dag het gevoel had compleet bijgespijkerd te zijn op alle fronten. De Tour was ondanks het drukke programma toch ook heel relaxt.

Zeer mooi en verrassende tocht door het prachtige Israël. Goede ontvangst. Buschauffeur top verteller. Rondleiding el tegenin Jeruzalem met Engelse gids was een verademing. Jeruzalem was spannend. De gids in Jeruzalem viel tegen. De dode zee was daar in tegen een ervaring om mee te maken. Overal niets dan lof voor deze excursie.

Leuke reis goed georganiseerd, Jeruzalem heel indrukwekkend maar veel meer te zien dan we de tijd voor hadden. Bethlehem viel tegen even naar de kerk gegaan maar daarna snel weer door. De dode zee was leuk om mee gemaakt te hebben.

Bethelehem is niet de moeite waard om te bezoeken. En zeker niet de tour guide. Jeruzalem en de dode zee waren zeer interessant! Leuke tour guide en genoeg informatie om een indruk te krijgen.

Ziet veel in 1 dag! Leuke gids in Jeruzalem! Lunch is commercieel, is niet inclusief en je moet 16 dollar betalen voor een buffet wat uiteindelijk niet erg smakelijk was. Dit kan beter!