Tel Aviv
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tel Aviv Fietstours: Onze meest aanbevolen

Tel Aviv: 3-uur durende gemakkelijke fietstocht

1. Tel Aviv: 3-uur durende gemakkelijke fietstocht

Tel Aviv heeft meer dan 100 kilometer aan fietspaden en op deze 3-uur durende activiteit op een comfortabele fiets zul je een aantal van de beste wegen in de stad verkennen. Fiets langs musea en erfgoedplaatsen, over brede promenades en langs prachtige stranden. Beleef een gemakkelijke fietstocht met veel pauzes om naar uitleg over de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te luisteren. Je zult het Tachana Complex verkennen, het oude Treinstation van Tel Aviv, voordat je de boheemse buurt Neve Tzedek binnenfietst. Bewonder het Suzanne Dellal Centrum voor Dans en Theater. Fiets over Rothschild Boulevard naar Rabin's Plein en bewonder het Ben Gurion Museum voordat je terugkeert naar de haven.

...
Tel Aviv: Full-Day Private Tour

2. Tel Aviv: Full-Day Private Tour

Tel Aviv heeft meer dan 62 mijl (100 kilometer) van fietspaden, een verscheidenheid aan musea en erfgoed, brede promenades langs prachtige stranden, grote parken en veel van de geschiedenis. In plaats van te kiezen welke om te ervaren, te combineren ze allemaal op een full-daagse reis door de stad. Begin bij de Tel Aviv Port en verder langs een promenade door de stad, stoppen voor foto's kansen en het verkennen van meer voet. Langs de weg, zal uw gids wijzen plaatsen van historische of culturele betekenis. Bij Midway, genieten van een lunch in een lokaal restaurant. Je hebt ook de mogelijkheid om drie musea uit diverse beschikbaar voor een bezoek, met inbegrip van de Rokach-House, Nahum Gutman Museum, het Etzel Museum, Independence Hall, IDF Museum, het Museum van Hartzlilnblom en de Haganah te kiezen.

...
Tel Aviv: privé groepsreis

3. Tel Aviv: privé groepsreis

Tel Aviv heeft meer dan 100 kilometer aan fietspaden en tijdens deze 3 uur durende tour met comfortabele fiets, verken je een selectie van enkele van de beste wegen in de stad. Fiets langs musea en erfgoedlocaties, langs brede promenades en aan de rand van prachtige stranden. Geniet van gemakkelijk rijden, samen met vele pauzes voor uitleg over de must-see bezienswaardigheden van de stad. Verken de Tachana-compound, het oude treinstation van Tel Aviv, voordat je verder gaat in de Boheemse wijk Neve Tzedek. Bewonder het Suzanne Dellal Centre for Dance and Theatre. Fiets langs Rothschild Boulevard naar Rabin's Square en bewonder het Ben Gurion Museum voordat je terugkeert naar de haven.

...
Tel Aviv: privé fietstour

4. Tel Aviv: privé fietstour

Fiets over een aantal van de beste 160 kilometer aan fietspaden van Tel Aviv tijdens deze 3 uur durende tour op een comfortabele fiets. Fiets langs musea en erfgoedlocaties, langs brede promenades en naast prachtige stranden. Geniet van een gemakkelijke rit, met veel tussenstops om te leren over de bezienswaardigheden van de stad die u onderweg tegen zult komen. Bekijk de Tachana-compound en het oude treinstation van Tel Aviv voordat je doorgaat naar de bohemienwijk Neve Tzedek. Bewonder het Suzanne Dellal Centre for Dance and Theatre. Fiets langs Rothschild Boulevard naar Rabin Square en bewonder het Ben Gurion Museum voordat je terugkeert naar de haven.

...
Tel Aviv: 2 uur stads-, park- en strandfiets fietstocht

5. Tel Aviv: 2 uur stads-, park- en strandfiets fietstocht

Ontmoet je gids in Hayarkon Park voor een korte briefing en pas de fietsen aan zodat je veilig bent en klaar om te gaan. Begin met een ontspannen rit op de zuidelijke oever van Hayarkon Park langs Hayarkon River west. Doorgaan naar de stad, zie Rabin Square en geniet van de unieke sfeer op de Ben Gurion Boulevard. Ga verder naar het kleurrijke Hilton Beach en de haven van Tel Aviv. Neem een pauze in de Boutique Farmer's Market in de haven en rijd verder tijdens een gemakkelijke rit op de noordelijke oever van Hayarkon Park voordat je terugkeert naar Hachava.

...
Tel Aviv: fietstocht naar het Yarkonpark en de haven

6. Tel Aviv: fietstocht naar het Yarkonpark en de haven

Geniet van een lichte en gemakkelijke, 3 uur durende fietstocht door Tel Aviv's Yarkonpark, het Central Park van Tel Aviv. Het is net als het strand een ideale plek om een dagje te ontspannen in dit kleine stukje natuur. Het is nóg leuker als je met kinderen reist! Je hebt geen speciale conditie nodig omdat de tour over comfortabele paden gaat en er vaak pauze wordt gehouden voor uitleg over de bezienswaardigheden die je zult zien. Vertrek vanaf de haven naar Yarkon Park en fiets langs de rivier via Bird’s Head Forest door bosjes eucalyptus, rozenhout en oude eikenbomen. Fiets langs de oude meelfabriek aan de Yarkon en zorg ervoor dat je voor het einde van de tour de unieke tuinen bezoekt.

...

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 30 beoordelingen

Geweldige fietstocht door tel aviv met gids. Plaats van vertrek is wat lastig om zelf te vinden. Een taxi brengt je er naar toe. (Wij kwamen vanuit Jaffa). Park yarkon is mooi! Rosam onze gids vertelde boeiend. Verschillende plekken in de stad gezien! Geweldige ervaring. Geen zware tocht. Prima fietsen. Volgens ons de beste methode om tel aviv goed te zien als je maar weinig tijd hebt.