Kies data
Tel Aviv

Graffiti & street art

Tel Aviv Graffiti & urban art: Onze meest aanbevolen

Tel Aviv: hoogtepunten en Jaffa-wandeltocht

1. Tel Aviv: hoogtepunten en Jaffa-wandeltocht

Leer meer over de geschiedenis, cultuur en kunst van Tel Aviv tijdens een wandeltocht met een lokale gids. Slenter door de vlooienmarkt van Old Jaffa, spot prachtige straatkunst in de wijk Florentin en probeer de lokale gerechten op de Carmel Market. Loop door Old Jaffa, met zijn vlooienmarkt, kunstgalerijen en iconische steegjes. Ga verder naar de beroemde wijk Neve Tzedek en bewonder de diverse gebouwen en architectuur in Tel Aviv. Leer meer over zowel het verleden als de toekomst van het stadsbeeld van Tel Aviv terwijl je de gebieden verkent. Vervolgens verken je de Carmel Market, een overvloed aan smaken, geuren, geluiden en bezienswaardigheden boordevol verse, lokale ingrediënten. Bewonder de kleuren van vers fruit en groenten hoog opgestapeld, levendige kruiden, ambachtelijk gebakken goederen, lokale vleeswaren en kazen, olijven en zoetigheden. De markt is het hart van de stad en bruist van de energie. Geniet onderweg van verschillende voedselmonsters, waaronder Dolmas - een rijst in Druzische stijl gewikkeld in wijnbladeren, Ghat en etrogsap - een lokaal ingrediënt met een geschiedenis, Garinim - een mix van geroosterde zaden, een populaire Israëlische snack, Zaatar met Lahuh - een midden Oosterse kruidenmelange met een zacht Yemei gefermenteerd brood, Halva - een zoete zoetwaren gemaakt van sesamzaad, en een seizoensgebonden marktartikel. (Artikelen kunnen worden gewijzigd op basis van beschikbaarheid/seizoensgebondenheid). Daarna gaat u verder naar de zuidelijke wijk Florentin van Tel Aviv, een graffiti- en straatkunstparadijs vol met vele kunstwerken, zowel groot als klein. Het kunstwerk vertelt een verhaal, vaak met historische en culturele relevantie. Krijg een dieper inzicht en bewustzijn van de subcultuur in Tel Aviv en het belang van de straatkunstscene. Waar mogelijk hebben we rechtstreeks samengewerkt met de lokale straatartiesten om accurate informatie en ondersteuning van hun werk te promoten. Na de tour zullen we informatie verstrekken over kunstenaars wiens werk tijdens de tour is gezien, met sociale media-informatie en waar mogelijk mogelijkheden om werk rechtstreeks van de kunstenaars te kopen.

Tel Aviv: straatkunst

2. Tel Aviv: straatkunst

Wandel door de straten in het zuiden van Tel Aviv en bekijk de uitgebreide straatkunst die er te zien is. Leer over de subcultuur en de vaak politieke ondertonen en het protest achter de kunstwerken. Leer over zowel de geschiedenis als de artistieke cultuur in Tel Aviv en de verhalen verteld door de kunstinstallaties gevonden over de hele stad. Gangbare motieven, symbolen en alfabetische letters kunnen van alles betekenen en vertellen elk een eigen verhaal. Ga op onderzoek uit met een deskundige gids en krijg dieper begrip van de straatkunst in Tel Aviv. Waar mogelijk werkt de gids rechtstreeks samen met de lokale straatkunstenaars om je accurate informatie te geven en hun werk te ondersteunen. Na de tour krijg je informatie over kunstenaars van wie werk is te zien, inclusief hun sociale media, en waar mogelijk kansen om werk van de kunstenaars aan te schaffen.

Tel Aviv: straatkunst en graffititour

3. Tel Aviv: straatkunst en graffititour

Tel Aviv is een rijzende ster in de internationale street art en graffiti scene. Deze tour neemt je mee door enkele van de straten en steegjes waar deze opwindende stedelijke scène zich ontvouwt. Je krijgt enkele van de beste straatkunstwerken en graffiti te zien die de muren van deze openbare ruimte bedekken. Leer meer over de geschiedenis van graffiti, bespreek filosofische, psychologische en economische aspecten van stedelijke kunst. Krijg inzicht in de verschillende stijlen van deze constant veranderende kunstvorm die ons dagelijks leven infiltreert. Doe mee met deze tour en leer de taal van de straten. Deze tour is beschikbaar in twee routes: Florentijnse wijk - Het centrum van Tel-Aviviaanse graffiti. Nachlat Binyamin - Een openluchtstraatgalerij.

Tel Aviv: Walking Art Tour met originele graffiti en AR

4. Tel Aviv: Walking Art Tour met originele graffiti en AR

Bekijk 8 geweldige, originele graffitiwerken van de beste straatartiesten van Israël die speciaal voor deze groepsreis zijn gemaakt. Breng de kunst tot leven met een speciale applicatie op je telefoon die de graffiti laat bewegen en interactiever maakt. Elk stuk is geïnspireerd op een ander verhaal of personage dat Tel Aviv heeft gemaakt tot wat het is. Luister naar je gids die je vertelt over deze fascinerende kunstenaars en over het historische verhaal achter deze werken. Krijg inzicht in de technische aspecten van elk werk Combineer straatkunst en technologie terwijl je meer leert over de stad voordat je de tour langs de prachtige kustlijn van Tel Aviv beëindigt.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Graffiti & urban art in Tel Aviv

Welke andere activiteiten dan Graffiti & urban art zijn de moeite waard in Tel Aviv?

Andere onmisbare dingen om te doen in Tel Aviv:

Welke Graffiti & urban art in Tel Aviv nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Graffiti & urban art in Tel Aviv nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.