De smaakzin staat in wisselwerking met emoties, en emotie gaat verder dan smaak ; het wordt beïnvloed door je stemming, je herinneringen, je verwachtingen, de mensen die met je dineren, de herinnering aan muziek, zicht en geur ; het opbouwen van je vooropgezette idee van wat je gaat proeven.
De meeslepende ervaring maakt het mogelijk om de perceptie van smaak te beïnvloeden, te vermaken, uit te dagen, te vieren of gewoon te ondersteunen door middel van een gedurfde culinaire ervaring die alle zintuigen aanspreekt om de ultieme luxe te creëren: Emotie.
De keuken is ontworpen als een wetenschappelijke onderzoeks- en ontwikkelingswerkplaats. Door middel van ingrediënten, technieken, textuur en smaken wil het team je smaakpapillen wakker schudden.
Tijdens deze theatrale voedselshow krijgen onze gasten de kans om flamboyante gerechten te proeven in een ruimte die dient als een blanco canvas, klaar om te transformeren in bijna alles wat je je maar kunt voorstellen.
Maandenlang hebben ingenieurs samengewerkt met ontwerpers en schrijvers om meeslepende multisensoriële ervaringen te creëren om onze visie op culinaire kunst te delen. Elk gerecht is geïntegreerd in een universum waar aroma, muziek, temperatuur en decor samenkomen in een betoverende omgeving.