Dagtocht

Jeruzalem/Tel Aviv: zonsopgang Masada, Ein Gedi & Dode Zee

Activiteitenaanbieder: Eliaatours

Jeruzalem/Tel Aviv: zonsopgang Masada, Ein Gedi & Dode Zee

Activiteitenaanbieder: Eliaatours

Vanaf € 74,75 per persoon

Geniet van multigekleurde zonsopgang vanaf de vesting Masada. Verken de kliffen en bronnen in het natuurreservaat Ein Gedi. Ontspan in het heilzame water van de Dode Zee

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 12 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Je belevenis

Highlights
 • Wandel naar de top van Masada om een voortreffelijke zonsopgang te zien
 • Verken de stromende watervallen van het reservaat Ein Gedi
 • Geniet van een herstellend verblijf op het strand van de Dode Zee
Volledige beschrijving

Na een vertrek voor zonsopgang vanuit Tel Aviv of Jeruzalem, rijdt u door de glooiende heuvels van de woestijn van Judea. Om 05.30 uur kom je aan in Masada, een reeks vestingwerken op de bergtop die dateren uit de 1e eeuw voor Christus. Wandel naar de top om de zonsopgang vanaf de top te zien en de omliggende valleien in rijke tinten te schilderen. Ga verder naar het natuurreservaat En Gedi, dat maar liefst 3.500 hectare beslaat. Een enorme oase in de woestijn, met uitgestrekte beekjes en rivieren die uit indrukwekkende watervallen stromen. Kuier door het bergachtige terrein en bewonder het weelderige groen in het hart van de woestijn. Als klap op de vuurpijl ga je naar de Dode Zee, waar je 1,5 uur de tijd hebt om te ontspannen. Bedek jezelf met zijn iconische zwarte modder, beroemd om zijn herstellende eigenschappen, en drijf in het zeer zoute water. Na je tijd op het laagste punt op aarde, ga je terug naar Tel Aviv en Jeruzalem.

Inbegrepen
 • Retourtransfers vanuit Tel Aviv of Jeruzalem
 • Vervoer per voertuig met airconditioning
 • Eten en drinken
 • Masada ingang (28 NOS)
 • Ein Gedi ingang 28 (NIS)
 • Toegang tot een privéperzik in de Dode Zee (35 NIS)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 175 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Onze gids was erg vriendelijk en altijd in een goed humeur, ongelooflijke ervaring of het nu het fort van Masada was (zelfs als we niet waren gewaarschuwd dat het om 5 uur beklommen en afgedaald moest worden), Ein Gadi en zijn prachtige watervallen. zoals de dieren die in de natuur maar ook in de Dode Zee te zien zijn. Wat een ongelooflijke ervaring!

Verder lezen

23 september 2022

Hieronder staan onze indrukken van september 2022 - we zijn een stel van begin dertig uit Duitsland. Allereerst wordt de tour over het algemeen aanbevolen. Helaas waren er ook vertragingen bij het ophalen van ons, 30 minuten. Het was vrij dichtbij om de zonsopgang te zien. Godzijdank komt de zon relatief laat op in september. Vervoer was aangenaam, personeel was vriendelijk. De tocht is eigenlijk geschikt voor mensen met een goede basisconditie. Er zijn 800 hoogtemeters te overwinnen in de woestijn. Het natuurpark Ein Gedi is best mooi maar niet mega adembenemend. Dode Zee een aanrader. Aan het einde van de tour ben je er nog twee uur. Het is een beetje vervelend maar van tevoren aangekondigd dat de toegangsprijzen apart moeten worden betaald. Per persoon voor alles rond de 180 NIS. Met dank aan Jana voor de open manier.

Verder lezen

14 september 2022

Voordelen: - Masada bij zonsopgang biedt een niet te missen uitzicht en de nachtelijke klim heeft een grote charme - Vergeleken met andere tours die alleen transfers aanbieden, is er een gids nodig. In ons geval een voorbereide en aardige vent die een toegevoegde waarde aan de reis heeft gegeven. Nadelen: - de tijden zijn erg beperkt, te veel. Zelfs slechts een kwartier meer tussen de ene bestemming en de andere zou tijd overhouden om op adem te komen en van de tour te genieten - het was mijn eerste keer op de Dode Zee, maar het leek niet het mooiste strand in de omgeving.' meer tijd beschikbaar zou de reis zeker leuker en minder vermoeiend maken, maar toch is het een ervaring die ik aanbeveel, vooral aan degenen die voor de eerste keer naar Israël gaan en de plaatsen willen leren kennen zonder een auto te huren. Je hebt een goede fysieke voorbereiding nodig, want het is erg vermoeiend (ik wijs erop omdat sommige toeristen dat niet goed hebben gelezen: je kunt niet met de kabelbaan

Verder lezen

14 augustus 2022

Product ID: 289885