Kies data
Tel Aviv

Luchthaventransfers

Tel Aviv Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Tel Aviv: privéluchthaventransfers van/naar hotel

1. Tel Aviv: privéluchthaventransfers van/naar hotel

Ontmoet uw chauffeur op de Tel Aviv Ben Gurion International Airport of in de lobby van uw hotel, waar uw chauffeur een bord vasthoudt met uw naam erop. Rijd in een auto of busje met airconditioning naar uw accommodatie of de luchthaven in Tel Aviv. Uw chauffeur biedt u assistentie en brengt u veilig naar uw bestemming. U kunt kiezen voor een privétransfer voor uw aankomstvlucht of uw vertrekvlucht. Selecteer voor maximaal gemak de retouroptie en geniet van een privétransfer in beide richtingen. Privéauto's, bestelwagens, minibussen en bussen zijn beschikbaar, afhankelijk van het aantal passagiers in uw groep.

Jeruzalem: privéluchthaventransfers van/naar hotel

2. Jeruzalem: privéluchthaventransfers van/naar hotel

Ontmoet je chauffeur op de Tel Aviv Ben Gurion International Airport, die een bord vasthoudt met je naam erop. Rijd in een auto of busje met airconditioning naar je accommodatie in Jeruzalem. Uw chauffeur zal u ook assistentie bieden en u veilig naar de receptie van uw hotel brengen. Kies tussen privétransfer voor uw aankomende of vertrekkende vlucht. Selecteer voor maximaal gemak de retouroptie en geniet van een privétransfer in beide richtingen. Afhankelijk van het aantal passagiers zijn er privéauto's, taxi's, bestelwagens, minibussen en bussen beschikbaar.

Herzliya: privéluchthaventransfer

3. Herzliya: privéluchthaventransfer

Ontmoet uw chauffeur op de Tel Aviv Ben Gurion International Airport of in de lobby van uw hotel, waar uw chauffeur een bord vasthoudt met uw naam erop. Rijd in een auto of busje met airconditioning van of naar uw accommodatie en waardeer bagageservice. Kies een privétransfer voor uw aankomstvlucht of uw vertrekvlucht. Selecteer de retouroptie voor ultiem gemak en geniet van een privétransfer in beide richtingen. Kies uit verschillende formaten voertuigen, afhankelijk van uw groep.

Tel Aviv: 2-daagse Jeruzalem, Bethlehem en Petra Tour

4. Tel Aviv: 2-daagse Jeruzalem, Bethlehem en Petra Tour

Dag 1: Nadat u bent opgehaald bij uw locatie in Tel Aviv, begint u uw dag met een bezoek aan Jeruzalem. Begin met een overzicht van de Olijfberg, ga verder om de Heilig Grafkerk te ontdekken, langs de oude stad van Jeruzalem en plaats je wensbriefje op de Westelijke Muur. Bezoek in Bethlehem de Geboortekerk en het centrale plein. Je tour eindigt later rond 18:00 uur, waarna je overnacht in Tel Aviv bij een 3-sterren bed & breakfast. Dag 2: Uw tweede dag begint in de vroege ochtend om 04.30 uur, waarna u wordt opgehaald en naar de luchthaven Ben Gurion wordt gebracht voor uw vlucht naar Ramon Airport. Na uw aankomst op de luchthaven Ramon om ongeveer 7.40 uur, transfer naar de Jordaanse grens, voordat u oversteekt naar Jordanië. Eenmaal over de grens rijdt u naar Petra om de verbazingwekkende Rozenstad op Nabateeërs te bezoeken: Petra. Na uw stadsverkenning kunt u genieten van een lunch in een lokaal restaurant voordat u terugkeert naar de Israëlische grens, waar u terugkeert naar Ramon Airport voor uw terugvlucht naar Ben-Gurion. Eenmaal geland, eindigt uw tour op de luchthaven.

  • Transfers
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Tel Aviv

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Tel Aviv?

Andere onmisbare dingen om te doen in Tel Aviv:

Wat zijn de beste Luchthaventransfers in Tel Aviv?

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.