Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Masada & Dode Zee: Kleine Groepsreis vanaf Tel Aviv

Masada & Dode Zee: Kleine Groepsreis vanaf Tel Aviv

Vanaf $140 per persoon

Verken de Dode Zee en de oude ruïnes van Masada tijdens een dagtour met een kleine groep. Stijg met de kabelbaan naar het bergfort van koning Herodes, voordat je drijft in de zoute rijke wateren van de Dode Zee.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 10 uur
Begintijd 06:30
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Hotels in: Netanya om 06.30 uur; Herzliya om 07:00; Tel Aviv 07:20. Ophalen wordt uitsluitend verstrekt uit centraal gelegen hotels. De leverancier zal de afhalen tijd en het adres bevestigen. Als uw hotel niet centraal staat, wordt u het adres van het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt verzonden.

Belevenis

Highlights
 • Rijden door de woestijn van Judea
 • Ascend Masada met de kabelbaan en tour koning Herodes bergvesting
 • Meer informatie over een van de meest opmerkelijke hoofdstukken van de Joodse geschiedenis
 • Zwemmen en drijven in de Dode Zee
Volledige beschrijving
Deze dagtour neemt je mee naar de Judese heuvels en de oevers van de Dode Zee, naar de site van een van de meest opmerkelijke verhalen in de Joodse geschiedenis. Het oude versterkte paleis van Masada, gelegen op een hoog plateau, werd een toevluchtsoord voor ijveraars die zich tegen de Romeinen verzetten tot hun massale zelfmoord in 73 na Christus. In een "business class" -omgeving van een kleine groep met persoonlijke service, vertrekt u vanuit Tel Aviv naar de Judese heuvels en de laagste plaats op aarde. Rijd langs de oevers van de Dode Zee naar Masada om meer te weten te komen over het heroïsche verhaal van de joodse jagers. Hoog boven de zee bevindt het voormalige paleis zich gevaarlijk op een plateau, ongeveer 1.300 voet boven de zeespiegel. Het meet 2.000 voet lang bij 1.000 voet breed en biedt een indrukwekkend uitzicht op de Dode Zee en de Judea woestijn. Het is een vermoeiende klim, maar gelukkig is sinds de tijd van koning Herod een fast-track kabelbaan geïnstalleerd, waardoor je in enkele minuten de berg kunt beklimmen. Eenmaal aan de top, verken het fort gebouwd door koning Herodes in ongeveer 37 voor Christus. Bezoek de overblijfselen van de paleizen en bekijk mozaïekvloeren, Romeinse baden en andere vondsten. Masada was ook de thuisbasis van de oudste synagoge in Israël, maar een van de meest opmerkelijke kenmerken zijn de 12 waterreservoirs, elk met een capaciteit van maximaal 140.000 kubieke voet, die in de klif zijn uitgehouwen. Daal af met de kabelbaan en rijd naar de Dode Zee, of 'Zee van zout'. Gelegen in de Jordan Rift Valley tussen Jordan en de Westelijke Jordaanoever, is het de laagste plaats op aarde en de hoge dichtheid van zout zorgt voor een unieke ervaring als je drijft op het prachtige aquamarijnoppervlak. Je stopt om te ontspannen in een van de resorts aan de oevers van de Dode Zee en geniet van de mogelijkheid om te drijven terwijl je jezelf bedekt met de mineraalrijke, therapeutische modder uit de Dode Zee. De gezondheidgevende eigenschappen hebben het tot een belangrijke spa-bestemming gemaakt met een verscheidenheid aan unieke badproducten die te koop zijn in de hotels en winkels. Koop wat badzout en huidcrèmes om mee naar huis te nemen, voordat je terugkeert naar je hotel in Tel Aviv, Netanya of Herzliy.
Inbegrepen
 • Afhalen / vallen van centraal gelegen hotels
 • Vervoer
 • Regeringsvergunning gids
 • Toegangsprijzen voor sites.
 • Maaltijden
 • Tips

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Bescheiden kleding (geen korte broeken of mouwloze shirts) en hoofdbedekking zijn vereist voor het bezoeken van heilige plaatsen.
 • Breng zonnebrandcrème, een badpak en een handdoek mee
 • Ophalen van het hotel wordt alleen aangeboden bij centraal gelegen hotels. De leverancier bevestigt de ophaaltijd en het adres. Als uw hotel niet centraal ligt, ontvangt u het adres van het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 61 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.5/5
 • Vervoer
  4.2/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • veiligheid
  4,7/5
Sorteren op

Sorteren op

we had a brilliant time on this trip. Learned a lot in Masada and had a great tour guide Yousef. We travelled from Tel Aviv, being picked up at hotel, then drove to Masada then went on to the Dead Sea where we had around 2 hours. Great experience. Make sure you take waterproof footwear as the salt is hard on your feet and makes it difficult/painful to walk on. Highly recommend you do this trip and its so much better in small group of tourists.

Verder lezen

21 februari 2020

Vertalen

We depeartured in time and arrived also back good in time. Guide was a nice elderly man. Unfortunately the mic did not work on the minibus but than he sat in the middle of the bus and that solve the issue. Was nice, informative. Had the usual shop stop but was no pressure to buy and we did not spent too much time with that. Masada was great, was a bit fast for me but I am a guy who likes to read everything but actually he explained everything. We had nice 3 hours for the dead sea which was actually just the perfect time for that. The spa was OK, way back too. Thanks.

Verder lezen

6 februari 2020

Vertalen

visita a Masada muy interesante!

el guia tenia enormes conocimientos sobre la fortaleza de masada. Fue muy interesante. sobre el mar muerto me parecio tiempo escaso para disfrutar del lugar. y antes de cualquier parada te llevan a la fabrica de Havava a comprar productos del mar muerto, recomiendo no sucumbir a la ansiedad ya que en el complejo del mar muerto hay mas productos de otras marcas con precios mas asequibles

Verder lezen

25 juni 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 20583