Tel Aviv
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tel Aviv Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

 • Tel Aviv: Happy Hour Bar Hopping Tour met drankjes en snacks

  1. Tel Aviv: Happy Hour Bar Hopping Tour met drankjes en snacks

  Ontmoet je vriendelijke gids en medereizigers in Abraham Hostel Bar. Begin de avond met een aperitief in Israëlische stijl, vergezeld van smakelijke falafel en hummus. Terwijl je drinkt, luister je naar je gids die een inleiding geeft tot de bar en de nachtlevencultuur in Tel Aviv voordat je de stad in gaat. Een korte wandeling van het hostel leidt u naar uw eerste bestemming, een charmante cocktailbar. Geniet van een selectie traditionele en fijn gemaakte cocktails, geserveerd met vers gebakken brood, dipsauzen en een heerlijke geroosterde aubergine. Als je je eenmaal aangeschoten voelt, is het tijd voor de volgende bar, een locatie met een anijsthema. Met de grootste collectie likeuren op basis van anijs in het land, biedt de bar een serieus smakelijke ervaring. Ga verder naar de volgende bestemming, een bar die gespecialiseerd is in ambachtelijke Israëlische bieren en Italiaanse piz...

 • Tel Aviv: kroegentocht met 4 stops en gratis schoten

  2. Tel Aviv: kroegentocht met 4 stops en gratis schoten

  Doe mee met andere feestzinnige reizigers en bezoek de meest spannende plekken in Tel Aviv, zoals u een rondleiding van 5 uur in de nachtleven van de stad wilt doorbrengen. In Israël's meest kosmopolitische bestemming, ontdek enkele van zijn meest trendy locaties, samen met lokale haunts, beginnend met 1 gratis bier op het ontmoetingspunt, waar u kunt ontmoeten en mengen met uw medeburgers en met de lokale bevolking omgaan. Ga naar verborgen, ondergrondse plekken waar alleen de lokale bevolking over weet. Vertrek elke donderdag en zaterdag van Hayarkon hostel op Hayarkon Street, volg je gids in de nacht, richting de heldere lichten. Stop bij 4 verschillende locaties, elk met een eigen muziekstijl, en ontvang VIP-ingang en een gratis schot bij elke bar.

 • Dagelijkse kroegentocht in Tel Aviv

  3. Dagelijkse kroegentocht in Tel Aviv

  Tijdens deze kroegentocht in Tel Aviv wordt het bruisende en bruisende nachtleven van de stad die nooit slaapt te zien. Je ontmoet nieuwe mensen en ontvangt wat gratis drankjes en VIP-toegang tot alle locaties. Je avond begint met een gratis biertje in de bar Abraham Hostel, een ontspannen en gekoelde bar waar je je collega-rijders leert kennen en de gids die je meeneemt naar de leuke avond die voor je ligt. Je gaat vervolgens naar Rothschild Boulevard, waar je een snelle entree en een gratis shot zult hebben in 4 verschillende bars en clubs, elk met hun eigen karakter en invloed op het nachtleven van Tel Aviv. Je komt later terecht in een club waar je de wachtrij overslaat met gratis VIP-toegang!

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.