Kies data

Tel Aviv Nationale parken

Tel Aviv Nationale parken: Onze meest aanbevolen

Vanuit Tel Aviv of Jeruzalem: tour Galilea, Nazareth en meer

1. Vanuit Tel Aviv of Jeruzalem: tour Galilea, Nazareth en meer

Begin uw dag met ophalen uit Tel Aviv of Jeruzalem. Bezoek Nazareth en de indrukwekkende Basiliek van de Aankondiging voor een rondleiding door de kerk en de oude stad van Nazaret. Ga verder richting het Meer van Galilea en passeer Kana, de plaats van Jezus 'eerste wonder van het veranderen van water in wijn. Bezoek het oude Kafarnaüm, gelegen aan de voet van de Berg der Zaligsprekingen en bekijk de Kerk van Vermenigvuldigingen. Bezoek ten slotte de doopplaats Yardenit aan de zuidpunt van het Meer van Galilea, een van de mogelijke plaatsen van de doop van Jezus. Verken deze levendige plek die jaarlijks honderdduizenden pelgrims verwelkomt die massaal naar de wateren van de rivier de Jordaan trekken. Keer terug naar Tel Aviv of Jeruzalem met een reeks onvergetelijke herinneringen en prachtige indrukken.

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Tel Aviv

Welke topattracties zijn een must-see in Tel Aviv?

De topattracties in Tel Aviv zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Tel Aviv?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Jeruzalem

Tel Aviv: wat zijn de beste dingen om te doen met kinderen?

Andere activiteiten in Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Yesterday we went to Masada and the Dead Sea, what a wonderful experience. Udi was a great guide. The whole trip was perfectly organised. There was airconditioning on the bus - something we absolutely needed. Our guide gave us extensive background stories about the country and the places we visited and saw along the way. Masada was impressive and the Dead Sea was a once in a lifetime experience. For our next trip to Israel, we will definitely book with Bein Harim again!

Dan P is zo'n ongelooflijke gids en ik heb twee tours met hem gedaan. Super informatief en gewoon een geweldige naadloze ervaring. Zal zeker weer gebruiken! Klantenservice is ook geweldig met buiten kantooruren en luchthaven drop-offs etc. Uitstekende service in het algemeen! Woep!

De reisleiders in dit land zijn ongeveer de enige vriendelijke mensen die je zal tegenkomen. Zeer behulpzaam, vriendelijk, veel kennis van zaken en zeer prettig in de omgang, ze doen echt hun best om er een leuk uitje van te maken voor iedereen. Hava was great

Une très belle activité qui débute avec une belle marche avant le lever du soleil. Nous avions assez de temps pour chaque activité et la journée était éprouvante. Een eerlijk absolument si vous êtes dans la région!

Het was een geweldige reis. We vonden het alleen jammer dat we zo weinig op de afzonderlijke plaatsen verbleven. We hadden graag op elke locatie meer tijd genomen om er meer van te genieten.