Tel Aviv Rondleidingen

Tel Aviv Rondleidingen: Onze meest aanbevolen

Jaffa: stadswandeling met hoogtepunten

1. Jaffa: stadswandeling met hoogtepunten

Verken de oude havenstad Jaffa. Bezoek de overblijfselen van de Egyptische tempel van 3.500 jaar geleden, bekijk en verklaar de verschillende kunstwerken die in de steegjes zijn geïnstalleerd, verken de pittoreske steegjes en hoor verhalen over de mensen die er toen woonden, bekijk de site van de oude Griekse mythologie verhaal van Andromeda, bezoek de oudste haven ter wereld die nog steeds actief is, geniet van een adembenemend uitzicht over Tel Aviv Een rondleiding door Jaffa verandert de steegjes en gebouwen ineens in een boekenplank, met boeiende verhalen over verschillende tijdperken, volkeren en culturen.

Tel Aviv: 3-uur durende gemakkelijke fietstocht

2. Tel Aviv: 3-uur durende gemakkelijke fietstocht

Tel Aviv heeft meer dan 100 kilometer aan fietspaden en op deze 3 uur durende activiteit op een comfortabele fiets verken je een aantal van de beste wegen in de stad. Fiets langs musea en erfgoedplaatsen, over brede promenades en langs prachtige stranden. Beleef een gemakkelijke fietstocht met veel pauzes om naar uitleg over de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te luisteren. Je verkent het Tachana Complex verkennen en het oude Treinstation van Tel Aviv voordat je de boheemse buurt Neve Tzedek binnenfietst. Bewonder het Suzanne Dellal Centrum voor Dans en Theater. Fiets over Rothschild Boulevard naar Rabin's Plein en bewonder het Ben Gurion Museum voordat je terugkeert naar de haven.

Tel Aviv: wandeltocht door de wijken Jaffa en Neve Tzedek

3. Tel Aviv: wandeltocht door de wijken Jaffa en Neve Tzedek

Begin de ochtend in Jaffa, het oudste deel van het moderne Tel Aviv, en verken de mooiste hoekjes. Je loopt door de beroemde steegjes van Jaffa, de oude haven, de vlooienmarkt en de ambachtelijke winkels. Ga verder naar de pittoreske wijk Neve Tzedek, waarschijnlijk de meest interessante in Tel Aviv, en hoor over de geschiedenis en architectuur. Deze tour is een wandeltocht van 2 uur onder leiding van een ervaren gids.

Tel Aviv: straatkunst

4. Tel Aviv: straatkunst

Wandel door de straten in het zuiden van Tel Aviv en bekijk de uitgebreide straatkunst die er te zien is. Leer over de subcultuur en de vaak politieke ondertonen en het protest achter de kunstwerken. Leer over zowel de geschiedenis als de artistieke cultuur in Tel Aviv en de verhalen verteld door de kunstinstallaties gevonden over de hele stad. Gangbare motieven, symbolen en alfabetische letters kunnen van alles betekenen en vertellen elk een eigen verhaal. Ga op onderzoek uit met een deskundige gids en krijg dieper begrip van de straatkunst in Tel Aviv. Waar mogelijk werkt de gids rechtstreeks samen met de lokale straatkunstenaars om je accurate informatie te geven en hun werk te ondersteunen. Na de tour krijg je informatie over kunstenaars van wie werk is te zien, inclusief hun sociale media, en waar mogelijk kansen om werk van de kunstenaars aan te schaffen.

Vanuit Jeruzalem: trip van halve dag naar Bethlehem

5. Vanuit Jeruzalem: trip van halve dag naar Bethlehem

Deze excursie van een halve dag brengt je naar het hart van het bijbelse kerstverhaal. Je rijdt naar Bethlehem en bezoekt daar de Geboortekerk, een van de oudste continu werkende kerken ter wereld. Deze stad aan de Westelijke Jordaanoever is sterk afhankelijk van toerisme en trekt elk jaar duizenden bedegangers die bijvoorbeeld het Kribbeplein bezoeken. Bethlehem is de geboorteplaats van Koning David en betekent letterlijk 'Stad van het Brood', vanwege de tarwe die in de regio groeide. Volgens de christelijke overlevering is dit de geboorteplek van Jezus. Je bezoekt de Geboortekerk en ook de grot waar Jezus werd geboren. Daarna ga je naar het Kribbeplein, waar Jezus na z'n geboorte in z'n kribbe werd gelegd. Vandaag de dag huist dit plein ook de Omarmoskee, een belangrijke plek voor de vele moslims die in de stad wonen. Je verkent zowel de Griekse als de katholieke kerk. Voordat je naar Jeruzalem terugreist, werp je ook een blik op de herdersvelden en je bezoekt de kerk. Deze excursie eindigt om ongeveer 13:30 uur voor het David Citadel Hotel in Jeruzalem.

Tel Aviv: voedseltour Carmel Market

6. Tel Aviv: voedseltour Carmel Market

Ontdek de bruisende Carmel-marktplaats, gevuld met felgekleurde groenten en fruit, enkele van de meest verse producten en ingrediënten in Israël, samen met een kruidenmarkt, vers ambachtelijk gebakken goed en nog veel meer. Begin aan een rondleiding van 2 uur door dit culinaire toevluchtsoord, gevuld met internationale ingrediënten en vele kleine lokale eetgelegenheden en cafés. Geniet van het leren over de ingrediënten, recepten en geschiedenis achter de markt terwijl je enkele authentieke smaken en items van de markt proeft met een deskundige gids. Uitgelichte voorbeelden zijn: ghat en etrog-sap - een historisch Jemenitisch ingrediënt, garinim - een mix van geroosterde zaden, een populaire Israëlische snack, zaatar met lahuh - een kruidenmix uit het Midden-Oosten met een zacht Yememi-gefermenteerd brood, halva - een zoete zoetwaren gemaakt van sesamzaadjes, of dolmas - Rijst in Druzische stijl gewikkeld in wijnbladeren.

Tel Aviv: straatkunst en graffititour

7. Tel Aviv: straatkunst en graffititour

Tel Aviv is een rijzende ster in de internationale street art en graffiti scene. Deze tour neemt je mee door enkele van de straten en steegjes waar deze opwindende stedelijke scène zich ontvouwt. Je krijgt enkele van de beste straatkunstwerken en graffiti te zien die de muren van deze openbare ruimte bedekken. Leer meer over de geschiedenis van graffiti, bespreek filosofische, psychologische en economische aspecten van stedelijke kunst. Krijg inzicht in de verschillende stijlen van deze constant veranderende kunstvorm die ons dagelijks leven infiltreert. Doe mee met deze tour en leer de taal van de straten. Deze tour is beschikbaar in twee routes: Florentijnse wijk - Het centrum van Tel-Aviviaanse graffiti. Nachlat Binyamin - Een openluchtstraatgalerij.

Tel Aviv: 2 uur durende Levinsky-markttour met volledige lunch

8. Tel Aviv: 2 uur durende Levinsky-markttour met volledige lunch

Begin aan een kleurrijke en smakelijke tour rond de Levinsky-markt. De Levinsky-markt werd gebouwd als handelscentrum voor de inwoners van de nieuwe stad Tel Aviv, trok Bulgaarse, Bucharaanse, Perzische, Balkan-, Poolse en Noord-Afrikaanse nieuwkomers aan en creëerde zo de rijke en unieke mix van kruiden en lekkernijen die deel uitmaken van de markt zoals die nu bekend is. In de loop der jaren is Levinsky Market veranderd van een kruidengroothandelscentrum in een levendige, bruisende markt met hoogwaardige winkels en restaurants met een verscheidenheid aan smaken en culturen. Sluit je aan bij een lokale gids om de markt te verkennen en verschillende delicatessen te proeven.

Tel Aviv: kroegentocht met 4 haltes en gratis shots

9. Tel Aviv: kroegentocht met 4 haltes en gratis shots

Sluit je aan bij andere feestgezinde reizigers en bezoek de meest opwindende plekken in Tel Aviv terwijl je een 5-uur durende rondleiding door het nachtleven van de stad maakt. Ontdek in de meest kosmopolitische bestemming van Israël enkele van de meest trendy locaties, samen met lokale trefpunten, te beginnen met 1 gratis biertje op het ontmoetingspunt, waar je je mededrinkers kunt ontmoeten en je kunt mengen met de lokale bevolking. Ga naar verborgen, ondergrondse plekken die alleen de lokale bevolking kent. Vertrek elke donderdag en zaterdag vanuit het Hayarkon-hostel aan Hayarkon Street en volg je gids de nacht in, richting de felle lichten. Stop op 4 verschillende locaties, die elk hun eigen muziekstijl spelen, en krijg VIP-toegang en een gratis shot bij elke bar.

Van Tel Aviv: privétour Jeruzalem en Bethlehem

10. Van Tel Aviv: privétour Jeruzalem en Bethlehem

Je privétour naar Jeruzalem en Bethlehem begint bij de Olijfberg en daalt af naar de tuin van Getsemane, de kerk van alle naties, en vervolgens naar de Kidron-vallei. Bezoek de Dormition-kerk op de berg Sion en het Coenaculum. Betreed de oude stad door de Zion-poort en loop door de Armeense wijk naar de Byzantijnse Cardo en vervolgens naar de Kotel of Westelijke Muur. Volg vervolgens de kruisweg naar de Heilig Grafkerk voordat u geniet van de markten in de oude stad. Bij aankomst in Bethlehem stap je over op een lokale gids en loop je over het Manger-plein naar de Geboortekerk met zijn grot en altaar gewijd aan de drie wijze mannen. Passeer de kleine Armeense kapel der koningen en ga naar de kruisvaarderskerk. Stop ten slotte bij het herdersveld om de tentvormige kapel en de panelen te zien die het leven van Jezus weergeven.

  • Rondleidingen
  • Privétours
37 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Tel Aviv

Welke topattracties zijn een must-see in Tel Aviv?

De topattracties in Tel Aviv zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Tel Aviv?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Jeruzalem

Tel Aviv: wat zijn de beste dingen om te doen met kinderen?

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Aanbieding is de beste!!! We hebben een geweldige tijd gehad. Zonder het te beseffen hebben we de hele stad op de fiets afgereisd. We hebben genoten van de zon en het kijken naar de zee. We hebben heerlijk ontbeten op de keukenmarkt. We slenteren door de met bomen omzoomde straten van Tel Aviv. De stad is ideaal om te fietsen. Heel erg bedankt voor alles !!! We hielden van de rondleiding door het park. De beste rondleiding !! Aarzel niet Tel Aviv, de perfecte stad om op de fiets te ontdekken.

Super activiteit! Ofer et son compagnon, deux gidsen très sympathiques nous font parcourir les endroits culturels à connaître à Tel Aviv tout en nous racontant des récits historiques et politiques captivants. Er is een conduisent au Farmer's Market op het circuit dat u kunt vinden op de markt voor kleine hapjes. Compte tenu de la fermeture d'Israël aux touristes, nous n'étions que deux et ils on tout de même accepté de nous faire ce tour privé. Je raadt fortment aan.

Geweldige fietstocht door tel aviv met gids. Plaats van vertrek is wat lastig om zelf te vinden. Een taxi brengt je er naar toe. (Wij kwamen vanuit Jaffa). Park yarkon is mooi! Rosam onze gids vertelde boeiend. Verschillende plekken in de stad gezien! Geweldige ervaring. Geen zware tocht. Prima fietsen. Volgens ons de beste methode om tel aviv goed te zien als je maar weinig tijd hebt.

Unieke ervaring op een uitzonderlijke plek.

Goed georganiseerd en goed getimed. De gids was uitstekend en zorgde voor iedereen in de groep (18 mensen). Het bezoek aan de heilige plaats was zeer goed geregeld, amper 15 minuten wachttijd. Aangezien het een zondag was, wanneer er regelmatig massa's worden gehouden, was het een perfecte timing.

Een fantastische rit door Tel Aviv. Mooie route met interessante locaties. Goede uitleg bij de punten. Een must aan het begin van een bezoek aan Tel Aviv.