Kies data
Tel Aviv

Rondvluchten & helikoptertours

Tel Aviv Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

Van Tel Aviv: dagexcursie naar Petra met retourvluchten

1. Van Tel Aviv: dagexcursie naar Petra met retourvluchten

Aankomst op Ben Guiron Airport in Tel Aviv 1 uur voor uw vlucht van 06:40 uur. Een uur later arriveert u op Roman Airport in Eilat, waar uw chauffeur u ophaalt. Vanaf daar rijd je naar de grens met Arava en ga je om 8.45 uur door de grenscontrole en de douane, wat tot 1 uur kan duren. Stap aan de Jordaanse kant van de grens over op een auto/busje/bus met airconditioning en rijd richting Petra. De transporttijd is ongeveer 2,5 uur op een uitgestrekte en comfortabele snelweg. Na een prachtige schilderachtige route op de berghelling te hebben gereisd, arriveer je op de historische plek van Petra en zie je waarom het een van de 7 nieuwe wereldwonderen is genoemd. Begin om 11.30 uur met je rondleiding door de site bij de ingang. Inbegrepen in uw pakket is een optionele paardrijtocht voor de eerste 200 meter van de route. (Het is vereist om de koerier een fooi te geven, naar eigen goeddunken tussen $ 2-5.) Geniet om 15.30 uur van een lunch in een authentiek lokaal restaurant. Verlaat Petra om 16.30 uur, stop bij een paar observatiepunten en geniet op de terugweg naar de grens van het prachtige woestijnlandschap van Wadi Ram. Laat je om 19:00 uur afzetten bij het centrale busstation van Eilat, met voldoende tijd om de shuttle naar de luchthaven Ramon te nemen voor je vlucht van 20:55 uur naar Ben Guiron in Tel Aviv.

Tel Aviv: ballonvlucht van 15 minuten

2. Tel Aviv: ballonvlucht van 15 minuten

Voor de eerste keer in Israël kun je een onvergetelijke romantische of familie-ervaring beleven: zweven over Tel Aviv in een luchtballon. Dit is een must voor familievakanties of verjaardagscadeau's, en een bijzondere plek om een huwelijksaanzoek te doen. Het is ook een geweldige optie voor sociale gelegenheden, want het team doet zijn uiterste best om je evenement uniek en onvergetelijk te maken. De ballon is gelegen in Hayarkon Park, het grootste stadspark in Israël en een van de grootste in de wereld. Je stapt de ballon in en stijgt op tot een hoogte van 120 meter. Dan zweef je 15 minuten met uitzicht op Tel Aviv, de nabijgelegen bergen en de zee. Tijdens de vlucht zal je piloot uitleggen wat je ziet, en hij beantwoordt alle vragen die je hebt over de ballon. De ballon is in Israël geregistreerd als een vliegtuig met veiligheidscertificeringen die door de Civil Aviation Authority worden uitgegeven. De maximale hoogte is ongeveer 100 meter, en het maximum aantal passagiers is 30. De duur van je vlucht vanaf het opstijgen tot het landen is ongeveer 15 minuten.

Vanuit Tel Aviv: dagtrip Westelijke Jordaanoever

3. Vanuit Tel Aviv: dagtrip Westelijke Jordaanoever

Maak een uitgebreide dagtocht door de westelijke oever van de rivier de Jordaan om de rijke geschiedenis achter deze regio te ontdekken. Je vertrekt om 06:30 uur uit Tel Aviv en komt na een uur aan op de Westelijke Jordaanoever  waar je je gids ontmoet. Je begint bij de oude doopplaats Qasr el Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan, waar je de marmeren trappen die naar de rivier leiden kunt bezoeken, waarvan gezegd wordt dat het de plek is waar Jezus werd gedoopt. Om 08:45 ga je verder naar de stad Jericho zelf, de oudste stad ter wereld, waar je de ruïnes van het oude Jericho bezoekt en de nabijgelegen berg der verleidingen in de aangrenzende heuvels ziet. Je rijdt om 10:15 door naar Ramallah, waar je door de straten van deze moderne stad loopt en het leven in de grote stad op de Westelijke Jordaanoever ziet. De excursie gaat verder naar het Manaraplein, het bloeiende commerciële district, en je bezoekt de tombe van Yasser Arafat. Rond 13:00 uur is het lunchtijd en daarna vertrek je rond 14:30 uur voor een tocht door Bethlehem. In Bethlehem bezoek je de Geboortekerk en je eindigt met een bezoek aan de scheidingsmuur. Je keert rond 18:00 uur weer terug naar je hotel in Tel Aviv.

Van Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

4. Van Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

Op zoek naar een unieke en opwindende ervaring in Israël? Of u nu met vrienden, familie of zaken door het land reist, deze ervaring is voor iedereen. Op slechts 35 tot 40 minuten van Tel Aviv, bent u van harte welkom om over velden en boomgaarden in het Sharon-gebied te vliegen met een gemotoriseerde parachute (Buckeye). Tijdens de vlucht zie je het grootste deel van het Israëlische grondgebied van bovenaf voor een spannende en spannende avontuurlijke rit. De vluchtduur is 20 minuten en er is geen voorkennis nodig. De vlucht is toegestaan voor personen ouder dan 6 jaar, maar verboden voor zwangere vrouwen. De vlucht is onderhevig aan weersveranderingen.

Tel Aviv: 2-daagse Jeruzalem, Bethlehem en Petra Tour

5. Tel Aviv: 2-daagse Jeruzalem, Bethlehem en Petra Tour

Dag 1: Nadat u bent opgehaald bij uw locatie in Tel Aviv, begint u uw dag met een bezoek aan Jeruzalem. Begin met een overzicht van de Olijfberg, ga verder om de Heilig Grafkerk te ontdekken, langs de oude stad van Jeruzalem en plaats je wensbriefje op de Westelijke Muur. Bezoek in Bethlehem de Geboortekerk en het centrale plein. Je tour eindigt later rond 18:00 uur, waarna je overnacht in Tel Aviv bij een 3-sterren bed & breakfast. Dag 2: Uw tweede dag begint in de vroege ochtend om 04.30 uur, waarna u wordt opgehaald en naar de luchthaven Ben Gurion wordt gebracht voor uw vlucht naar Ramon Airport. Na uw aankomst op de luchthaven Ramon om ongeveer 7.40 uur, transfer naar de Jordaanse grens, voordat u oversteekt naar Jordanië. Eenmaal over de grens rijdt u naar Petra om de verbazingwekkende Rozenstad op Nabateeërs te bezoeken: Petra. Na uw stadsverkenning kunt u genieten van een lunch in een lokaal restaurant voordat u terugkeert naar de Israëlische grens, waar u terugkeert naar Ramon Airport voor uw terugvlucht naar Ben-Gurion. Eenmaal geland, eindigt uw tour op de luchthaven.

  • Avonturen
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Rondvluchten & helikoptertours in Tel Aviv

Welke andere activiteiten dan Rondvluchten & helikoptertours zijn de moeite waard in Tel Aviv?

Andere onmisbare dingen om te doen in Tel Aviv:

Welke Rondvluchten & helikoptertours in Tel Aviv nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Rondvluchten & helikoptertours in Tel Aviv nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Dit bezoek is een must om de Israëlisch-Palestijnse situatie beter te begrijpen. Het is zoveel rijker dan Bethlehem op een halve dag van Jeruzalem te zien. Onze gids was goed geïnformeerd en openhartig. Het zien van "de muur" is adembenemend (stop bij de Banksy-museumwinkel terwijl je daar bent). De bijbelse sites zijn prima en naar mijn mening bleek in vergelijking met rijden door het platteland, de bedoeïenen zien en een idee krijgen van hoe verschillend de omstandigheden op de grond zijn. Ik was bang dat de tour uitbuiting zou voelen, zoals het bezoeken van de reservaten van indianen in de VS, maar zo was het helemaal niet. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Kanttekening, de temperatuur was veel koeler dan in Tel Aviv, dus controleer de voorspelling en plan dienovereenkomstig.

De palestijnse( griek-orthodox) gids kon ons veel vertellen over de geschiedenis, politiek, eigen persoonlijke ervaringen als Palestijn en bijbelse historie van/in dit gebied op de Westbank. In Ramallah nog lekker ijs en falafel gegeten. Lunch in Bethlehem was zeer goed. Kon ook vegan als je wou. Geen wachtrij bij de geboorteplek van Jezus. Het verhaal over Jericho was interessant, maar de plek zelf iets minder. Er zou in de buurt een hele mooie unieke mozaiekvloer zijn, die meer de moeite waard zou zijn om te bezoeken. Voetjes in de Jordaan en er was de mogelijkheid om in Bethlehem, bij de "muur" een museum te bezoeken over de Palestijnse geschiedenis. Al met al zeer tevreden.

Zeer mooie dag, zeer goede maaltijd, en de gids, Tamer, zeer professioneel, die in staat was om antwoorden te geven op onze vragen, de sfeer en vooral goed zorgzaam. Dit is een reis die ik ten zeerste aanbeveel!

Aangrijpend en fantastisch goede ervaring die een dieper inzicht geeft in Palestina en de situatie daar. Onze gids was boeiend en beantwoordde al onze vragen.

Zal je zeker de volgende keer gebruiken voor een nieuwe reis in het gebied. Uitstekende gids en alles verliep soepel.