Kies data
Tel Aviv

Streetfood

Tel Aviv Street Food: Onze meest aanbevolen

Tel Aviv: 2 uur durende Levinsky-markttour met volledige lunch

1. Tel Aviv: 2 uur durende Levinsky-markttour met volledige lunch

Begin aan een kleurrijke en smakelijke tour rond de Levinsky-markt. De Levinsky-markt werd gebouwd als handelscentrum voor de inwoners van de nieuwe stad Tel Aviv, trok Bulgaarse, Bucharaanse, Perzische, Balkan-, Poolse en Noord-Afrikaanse nieuwkomers aan en creëerde zo de rijke en unieke mix van kruiden en lekkernijen die deel uitmaken van de markt zoals die nu bekend is. In de loop der jaren is Levinsky Market veranderd van een kruidengroothandelscentrum in een levendige, bruisende markt met hoogwaardige winkels en restaurants met een verscheidenheid aan smaken en culturen. Sluit je aan bij een lokale gids om de markt te verkennen en verschillende delicatessen te proeven.

Tel Aviv: 2 uur durende Carmel Market Tour in het Engels met lunch

2. Tel Aviv: 2 uur durende Carmel Market Tour in het Engels met lunch

De Carmel-markt biedt een fascinerende verscheidenheid aan culinaire rijkdommen, kleurrijke kruiden en intrigerende karakters. Deze Carmel-marktproeverij laat je kennismaken met de smaken en geuren van het oude Tel Aviv, evenals de energieke en bruisende sfeer van de centrale markt van de stad. Doe mee met deze tour en hoor fantastische verhalen over de geschiedenis van de markt. Bezoek verborgen steegjes, speciaalzaken, probeer de oosterse keuken en koop uniek handwerk. Kom en ervaar de magie van deze authentieke markt vanuit het oogpunt van een local.

Tel Aviv: Jaffa-vlooienmarkttour van 2 uur met proeverijen

3. Tel Aviv: Jaffa-vlooienmarkttour van 2 uur met proeverijen

Verken de Jaffa-vlooienmarkt van Tel Aviv met een lokale gids. Ontdek een van de eerste vlooienmarkten ter wereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw. Dwaal door de markt en ontdek een verscheidenheid aan keukens, waaronder Turkse, Noord-Afrikaanse, Balkan- en Oost-Europese gerechten. Proef een verscheidenheid aan gerechten, waaronder Libische Kuskus , gebak uit het Midden-Oosten, lokaal ambachtelijk bier en een moderne kijk op traditionele Israëlische gerechten. Verken de markt die geschiedenis en traditie combineert met nieuwe boetiekcafés, bars, delicatessenwinkels, designwinkels en galerieën. Met naar schatting 3 miljoen bezoekers per jaar is het een van de meest populaire locaties in Israël.

Tel Aviv: Carmel Market-proeverijkaart

4. Tel Aviv: Carmel Market-proeverijkaart

Of je nu een stel bent, een kleine groep of alleen op verkenning gaat, geniet van de vrijheid van je eigen pas om onafhankelijk van een proeverij van de Carmel Market te genieten. De markt heeft samengewerkt met topgidsen en de meest geliefde en kleurrijke verkopers om de Carmel Market Tasting Card te creëren - een enkele kaart en ponskaart waarmee u kunt genieten van het beste van de markt wanneer het u het beste uitkomt. Loop rond in je eigen tempo en geniet van al het beste van Carmel's eten en drinken. Inbegrepen in de kaart is een kwaliteitskop koffie, 2 hapjes naar keuze, kebab, brik of bier, zelfgemaakte mujadra met tahini en nog veel meer.

Tel Aviv: Levinsky Market-proeverijkaart

5. Tel Aviv: Levinsky Market-proeverijkaart

Of je nu een stel bent, een kleine groep of alleen op verkenning gaat, deze tour biedt je de mogelijkheid om te genieten van de verschillende lekkernijen die op de Levinsky-markt worden aangeboden. De markt heeft samengewerkt met topgidsen en de meest geliefde en kleurrijke verkopers om de "Levinsky Tasting Card" te creëren, een enkele kaart-en-ponskaart waarmee u kunt genieten van de overvloed van de markt wanneer het u het beste uitkomt. Je kunt gewoon rondlopen en genieten van al het beste van Levinsky's eten en drinken. Met uw kaart kunt u genieten van 4 delicatessen van de markt, waaronder hummus, een voorproefje van de Joodse keuken, Griekse souvlaki, vers fruit, heerlijke desserts en nog veel meer.

Veelgestelde vragen over Street Food in Tel Aviv

Welke andere activiteiten dan Street Food zijn de moeite waard in Tel Aviv?

Andere onmisbare dingen om te doen in Tel Aviv:

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.