Avontuur

Vanuit Tel Aviv: dagtrip Westelijke Jordaanoever

Activiteitenaanbieder: Abraham Tours

Vanuit Tel Aviv: dagtrip Westelijke Jordaanoever

Activiteitenaanbieder: Abraham Tours
Snel uitverkocht

Vanaf € 156,11 per persoon

Snel uitverkocht

Verken het beste van de Westelijke Jordaanoever op deze uitgebreide dagexcursie vanuit Tel Aviv. Je brengt een bezoek aan Bethlehem, Jericho, Qasr el Yahud aan de rivier de Jordaan en Ramallah, waardoor je deze historische en fascinerende regio ontdekt.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Verken Bethlehem en de Westelijke Jordaanoever tijdens deze uitgebreide dagtocht door enkele van 's werelds meest historische plaatsen
 • Bezoek Jericho, de oudste stad ter wereld
 • Bezoek de eeuwenoude doopplaats Qasr-el-Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan
 • Verken de bloeiende stad Ramallah
Volledige beschrijving
Maak een uitgebreide dagtocht door de westelijke oever van de rivier de Jordaan om de rijke geschiedenis achter deze regio te ontdekken. Je vertrekt om 06:30 uur uit Tel Aviv en komt na een uur aan op de Westelijke Jordaanoever  waar je je gids ontmoet. Je begint bij de oude doopplaats Qasr el Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan, waar je de marmeren trappen die naar de rivier leiden kunt bezoeken, waarvan gezegd wordt dat het de plek is waar Jezus werd gedoopt. Om 08:45 ga je verder naar de stad Jericho zelf, de oudste stad ter wereld, waar je de ruïnes van het oude Jericho bezoekt en de nabijgelegen berg der verleidingen in de aangrenzende heuvels ziet. Je rijdt om 10:15 door naar Ramallah, waar je door de straten van deze moderne stad loopt en het leven in de grote stad op de Westelijke Jordaanoever ziet. De excursie gaat verder naar het Manaraplein, het bloeiende commerciële district, en je bezoekt de tombe van Yasser Arafat. Rond 13:00 uur is het lunchtijd en daarna vertrek je rond 14:30 uur voor een tocht door Bethlehem. In Bethlehem bezoek je de Geboortekerk en je eindigt met een bezoek aan de scheidingsmuur. Je keert rond 18:00 uur weer terug naar je hotel in Tel Aviv.
Inbegrepen
 • Vervoer naar alle locaties
 • Lunch
 • Drankjes en versnaperingen
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten een in de EU geldige Reinforced Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. De Reinforced Green Pass kan alleen worden verkregen met het uploaden van een bewijs van vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden naar de Green Pass- of Covid Certificate-app
 • Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Kom naar de lobby van het Abraham Hostel in Tel Aviv, gelegen op Levontin Straat 21, Tel Aviv.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Zonnehoed
 • Snacks
 • Water

Niet toegestaan

 • Mouwloze shirts

Goed om te weten

 • Vergeet je paspoort, snacks, een hoed, en water niet.
 • Alle tijden zijn een inschatting en sterk afhankelijk van de verkeerssituatie
 • Bij de heilige plaatsen op deze tour gelden kledingvoorschriften. Zowel mannen als vrouwen dienen kleding te dragen die de knieën en armen bedekt.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 63 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De palestijnse( griek-orthodox) gids kon ons veel vertellen over de geschiedenis, politiek, eigen persoonlijke ervaringen als Palestijn en bijbelse historie van/in dit gebied op de Westbank. In Ramallah nog lekker ijs en falafel gegeten. Lunch in Bethlehem was zeer goed. Kon ook vegan als je wou. Geen wachtrij bij de geboorteplek van Jezus. Het verhaal over Jericho was interessant, maar de plek zelf iets minder. Er zou in de buurt een hele mooie unieke mozaiekvloer zijn, die meer de moeite waard zou zijn om te bezoeken. Voetjes in de Jordaan en er was de mogelijkheid om in Bethlehem, bij de "muur" een museum te bezoeken over de Palestijnse geschiedenis. Al met al zeer tevreden.

Verder lezen

25 juni 2022

Dit bezoek is een must om de Israëlisch-Palestijnse situatie beter te begrijpen. Het is zoveel rijker dan Bethlehem op een halve dag van Jeruzalem te zien. Onze gids was goed geïnformeerd en openhartig. Het zien van "de muur" is adembenemend (stop bij de Banksy-museumwinkel terwijl je daar bent). De bijbelse sites zijn prima en naar mijn mening bleek in vergelijking met rijden door het platteland, de bedoeïenen zien en een idee krijgen van hoe verschillend de omstandigheden op de grond zijn. Ik was bang dat de tour uitbuiting zou voelen, zoals het bezoeken van de reservaten van indianen in de VS, maar zo was het helemaal niet. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Kanttekening, de temperatuur was veel koeler dan in Tel Aviv, dus controleer de voorspelling en plan dienovereenkomstig.

Verder lezen

21 februari 2022

Zeer mooie dag, zeer goede maaltijd, we bezochten de Westelijke Jordaanoever in zeer goede omstandigheden. Jericho, Ramallah, Bethlehem en de muur... De zeer bekwame gids, maar voor ons Fransen veel moeilijkheden om zijn Engels te begrijpen. ... Merk soms een humor van zijn kant een beetje "borderline". Maar over het algemeen een erg leuke dag. Wat ontbrak was een stop van ongeveer een half uur in de winkels van Bethlehem. Wat niet goed was, is dat we een taxi moesten betalen om bij het ontmoetingspunt te komen! ! ! de andere excursies die we tijdens de week maakten, werden we vlakbij ons hotel opgehaald. l0 we moesten betalen en 4 km rijden!!! om naar het ontmoetingspunt te gaan.

Verder lezen

23 december 2019

Product ID: 178221