Dagtocht

Vanuit Tel Aviv: trip Caesarea, Haifa, Acre en Rosh Hanikra

Activiteitenaanbieder: Israel Click Tours

Vanuit Tel Aviv: trip Caesarea, Haifa, Acre en Rosh Hanikra

Activiteitenaanbieder: Israel Click Tours

Vanaf € 119,81 per persoon

Bezoek de oude Romeinse haven van Caesarea, inclusief het amfitheater en het Hippodrome. Ga verder naar de Baha’i-tuinen op Carmel en neem vervolgens een kabelbaan naar de grotten in Rosh Hanikra. Verken de oude havenstad Acre in West-Galilea.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Spaans, Frans, Duits
Inclusief ophaalservice
Ophalen bij de belangrijkste hotels. Als je ergens anders moet worden opgehaald (zoals een airbnb), stuurt de lokale operator je details over het dichtstbijzijnde ophaalpunt.

Belevenis

Highlights
 • Verken Caesarea, Haifa, Acre en Rosh Hanikra met een professionele gids.
 • Bekijk de ongelooflijke UNESCO-Werelderfgoedlocaties in Acre en Haifa
 • Rij met een kabelbaan naar de magische zeegrotten bij Rosh Hanikra
 • Bewonder de terrassen van de Tuinen van Baha'í in Haifa
Volledige beschrijving
Vertrek vanuit Tel Aviv en reis langs de Middellandse Zeekust langs Herzliya en Netanya. Je komt aan in de stad Caesarea die werd gebouwd onder Herodes en vernoemd naar de Romeinse keizer, Caesar. Kom meer te weten over overblijfselen van de oude stad en hoe het een welvarende en luxueuze stad was. Onder de archeologische opgravingen, zie je poorten, een gracht en goed bewaarde muren en kamers. Bezoek het perfect bewaard gebleven Romeinse amfitheater dat nog steeds wordt gebruikt voor uitvoeringen door Israëlische en internationale artiesten. Ga naar een deel van wat ooit een hippodroom was en de overblijfselen van een Romeinse tempel die boven de haven stond.  Blijf doorrijden naar het noorden door Haifa, waar je de tijd neemt om de adembenemende Baha'i-schrijn en tuinen te zien. Wandel door de terrastuinen die naar beneden lopen in de berg richting de stad eronder. Zie hoe elk van de 19 terrassen barst van de kleurrijke bloemen en aangelegde ontwerpen. Bezoek vervolgens  Rosh HaNikra, het meest noordelijke punt langs de mediterrane kust van Israël. Daal af met een kabelbaan in het netwerk van kalksteengrotten gecreëerd door het constante bombardement van golven tegen de rotsen. Pauzeer op de terugweg naar het zuiden bij Acre (Akko), de grootste kruisvaardersstad van het land. Bewonder hoe de stad buitengewoon goed is bewaard en wees onder de indruk van de ongelooflijke overgebleven architectuur. Een deel van de stad heeft markten en mensen die nog in de oude gebouwen wonen. Bekijk de muren en gracht die aan het einde van de jaren 1900 door El Jazzar zijn gereconstrueerd en gerepareerd. Ontdek hoe de machtige muren ervoor zorgden dat zelfs Napoleon de stad niet kon veroveren. Zie tot slot de overblijfselen van de kruisvaarders, de gevangenis die onder Turks bewind werd gebruikt en de galg die onder het Britse mandaat werd gebruikt om joden op te hangen die de wet overtreden die de joodse immigratie naar Palestina na de Tweede Wereldoorlog beperkte.
Inbegrepen
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice in Tel Aviv
 • Vervoer in een bus met airconditioning
 • Alle toegangskosten
 • Professionele gids
 • Eten en drinken
 • Verzekering
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Neem goede wandelschoenen, een hoed en water mee
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 78 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,1/5
 • Vervoer
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • veiligheid
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik had graag naar de Rosh Hanikra-grotten willen gaan, die hoewel ze waren inbegrepen, we alleen de ingang bereikten van de kabelbaan die ons moest vervoeren en deze was gesloten. Er is ons nooit verteld over het terugbetalen van het geld dat is betaald voor dat deel van de tour dat niet was vervuld?

16 februari 2020

We namen de tour in het Spaans met de gids Lea. Geweldige ervaring, erg leuk en verrijkend. De hoeveelheid en de bezochte plaatsen zijn ambitieus, maar je leert kennen en zien wat het belangrijkste is. Onze fantastische gids, zeer voorbereid en georganiseerd. Haar prestatie is opmerkelijk omdat ze ondanks de regen en een beetje ziek zijn die dag haar best deed.

Verder lezen

30 december 2019

Een buitengewone ervaring! Zeer strak programma, prachtige uitzichten, veel geschiedenis (geweldig gepresenteerd - zelfs jonge mensen, zoals onze 13-jarige dochter, konden Amir Call Or, de volledige naam van onze gids, volledig inspireren). Israël wordt vanuit een ander perspectief uitgelegd en dichter bij je gebracht. Bedankt Amir!

8 februari 2020

Product ID: 233207