Kies data
Tel Aviv

Vervoer

Tel Aviv Vervoer: Onze meest aanbevolen

Van Tel Aviv: dagexcursie naar Petra met retourvluchten

1. Van Tel Aviv: dagexcursie naar Petra met retourvluchten

Aankomst op Ben Guiron Airport in Tel Aviv 1 uur voor uw vlucht van 06:40 uur. Een uur later arriveert u op Roman Airport in Eilat, waar uw chauffeur u ophaalt. Vanaf daar rijd je naar de grens met Arava en ga je om 8.45 uur door de grenscontrole en de douane, wat tot 1 uur kan duren. Stap aan de Jordaanse kant van de grens over op een auto/busje/bus met airconditioning en rijd richting Petra. De transporttijd is ongeveer 2,5 uur op een uitgestrekte en comfortabele snelweg. Na een prachtige schilderachtige route op de berghelling te hebben gereisd, arriveer je op de historische plek van Petra en zie je waarom het een van de 7 nieuwe wereldwonderen is genoemd. Begin om 11.30 uur met je rondleiding door de site bij de ingang. Inbegrepen in uw pakket is een optionele paardrijtocht voor de eerste 200 meter van de route. (Het is vereist om de koerier een fooi te geven, naar eigen goeddunken tussen $ 2-5.) Geniet om 15.30 uur van een lunch in een authentiek lokaal restaurant. Verlaat Petra om 16.30 uur, stop bij een paar observatiepunten en geniet op de terugweg naar de grens van het prachtige woestijnlandschap van Wadi Ram. Laat je om 19:00 uur afzetten bij het centrale busstation van Eilat, met voldoende tijd om de shuttle naar de luchthaven Ramon te nemen voor je vlucht van 20:55 uur naar Ben Guiron in Tel Aviv.

Tel Aviv: shuttle naar Eilat en terug

2. Tel Aviv: shuttle naar Eilat en terug

Deze dagelijkse shuttle  is een voordelige en praktische optie als je tussen Tel Aviv en Eilat wil reizen in een comfortabel voertuig met airconditioning. Met zijn dagelijkse vertrek, inclusief vrijdag en zaterdag, is de shuttle het ideale alternatief voor het openbaar vervoer. De shuttle rijdt direct van Tel Aviv naar Eilat, zonder onderweg te stoppen. De shuttle vertrekt vroeg in de ochtend op een handige en centraal gelegen locatie in Tel Aviv, zodat je ontspannen in Eilat aankomt en de hele dag voor je hebt. Na een volle dag in Eilat stap je 's avonds weer in de shuttle om terug te keren naar Tel Aviv.

Van Tel Aviv: privétour Jeruzalem en Bethlehem

3. Van Tel Aviv: privétour Jeruzalem en Bethlehem

Je privétour naar Jeruzalem en Bethlehem begint bij de Olijfberg en daalt af naar de tuin van Getsemane, de kerk van alle naties, en vervolgens naar de Kidron-vallei. Bezoek de Dormition-kerk op de berg Sion en het Coenaculum. Betreed de oude stad door de Zion-poort en loop door de Armeense wijk naar de Byzantijnse Cardo en vervolgens naar de Kotel of Westelijke Muur. Volg vervolgens de kruisweg naar de Heilig Grafkerk voordat u geniet van de markten in de oude stad. Bij aankomst in Bethlehem stap je over op een lokale gids en loop je over het Manger-plein naar de Geboortekerk met zijn grot en altaar gewijd aan de drie wijze mannen. Passeer de kleine Armeense kapel der koningen en ga naar de kruisvaarderskerk. Stop ten slotte bij het herdersveld om de tentvormige kapel en de panelen te zien die het leven van Jezus weergeven.

Tel Aviv: privéluchthaventransfers van/naar hotel

4. Tel Aviv: privéluchthaventransfers van/naar hotel

Ontmoet uw chauffeur op de Tel Aviv Ben Gurion International Airport of in de lobby van uw hotel, waar uw chauffeur een bord vasthoudt met uw naam erop. Rijd in een auto of busje met airconditioning naar uw accommodatie of de luchthaven in Tel Aviv. Uw chauffeur biedt u assistentie en brengt u veilig naar uw bestemming. U kunt kiezen voor een privétransfer voor uw aankomstvlucht of uw vertrekvlucht. Selecteer voor maximaal gemak de retouroptie en geniet van een privétransfer in beide richtingen. Privéauto's, bestelwagens, minibussen en bussen zijn beschikbaar, afhankelijk van het aantal passagiers in uw groep.

Jeruzalem: privéluchthaventransfers van/naar hotel

5. Jeruzalem: privéluchthaventransfers van/naar hotel

Ontmoet je chauffeur op de Tel Aviv Ben Gurion International Airport, die een bord vasthoudt met je naam erop. Rijd in een auto of busje met airconditioning naar je accommodatie in Jeruzalem. Uw chauffeur zal u ook assistentie bieden en u veilig naar de receptie van uw hotel brengen. Kies tussen privétransfer voor uw aankomende of vertrekkende vlucht. Selecteer voor maximaal gemak de retouroptie en geniet van een privétransfer in beide richtingen. Afhankelijk van het aantal passagiers zijn er privéauto's, taxi's, bestelwagens, minibussen en bussen beschikbaar.

Van Tel Aviv: privétour met hoogtepunten van Jeruzalem

6. Van Tel Aviv: privétour met hoogtepunten van Jeruzalem

Bezoek een aantal heilige en belangrijke plaatsen voor zowel het christendom als het jodendom tijdens een privétour door Jeruzalem. Reis in het comfort van een minibus met airconditioning tussen locaties en leer over elke site van uw lokale gids. Het beste van alles is dat u uw tour aan uw voorkeuren kunt aanpassen. Begin met een pick-up van je hotel in Tel Aviv. Ga dan naar je eerste stop: de Olijfberg. Bewonder het weidse uitzicht op aardekleurige huizen en schaarse groene bomen onder je voordat je afdaalt naar de Kerk van Doodsangst en de Tuinen van Gethsemane. Ga vervolgens de Oude Stad binnen via de beroemde Mestpoort, die staat voor de behoefte aan lichamelijke en geestelijke reiniging. Stop dan bij de Westelijke Muur, de meest heilige plaats voor Joden vandaag, voordat je de kruisvaarderskerk van St. Anne en de ruïnes van de Pool van Bethesda bezoekt. Loop over de beroemde Via Dolorosa en volg het pad van Jezus naar de Heilig Grafkerk, de plaats waar hij werd gekruisigd. Vervolg je tour om wat tijd door te brengen op de markten en langs de Byzantijnse Cardo, de hoofdstraat in oude Romeinse steden, voordat je de oude stad verlaat via de Zionpoort. Loop rond de berg Sion en het graf van koning David, evenals de kamer van het laatste avondmaal. Als de tijd het toelaat, bezoek dan de kerk van Peter Gallicantu en de Garden Tomb voordat je terugkeert naar je hotel in Tel Aviv.

Privétour door Tel Aviv en het oude Jaffa

7. Privétour door Tel Aviv en het oude Jaffa

Maak kennis met Tel Aviv en Old Jaffa tijdens een privétour van 4 uur met een deskundige kunsthistorische gids. De tour begint in het 4000 jaar oude Jaffa, een ouderwetse haven die dateert uit de Fenicische, Romeinse en kruisvaarderstijd. Verken de archeologische ruïnes en kronkelende steegjes. Bewonder de Bauhaus-architectuur die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat aan de Rothschild Boulevard en omgeving. Langs de boulevard zie je de Independence Hall waar de staat Israël werd uitgeroepen. Verken de talrijke musea in Noord-Tel Aviv, waaronder het Diaspora Museum, het Rabin Museum en het Tel Aviv Museum of Art. Als je eenmaal je weg naar het zuiden van de stad hebt gevonden, zal je gids de rijke bijbelse geschiedenis van het gebied uitleggen. Het is de oude haven van het Heilige Land en de locatie waar Jona en de walvis voorkwamen. Dwaal door de straten en geniet van de markt tijdens je aangepaste tour door Tel Aviv. Op minder dan een uur rijden van Tel Aviv zijn tal van andere plaatsen om te bezoeken, waaronder Neot Kedumim, Latrun en Mini Israel (met voorafgaande kennisgeving).

Tel Aviv: 2-daagse Jeruzalem, Bethlehem en Petra Tour

8. Tel Aviv: 2-daagse Jeruzalem, Bethlehem en Petra Tour

Dag 1: Nadat u bent opgehaald bij uw locatie in Tel Aviv, begint u uw dag met een bezoek aan Jeruzalem. Begin met een overzicht van de Olijfberg, ga verder om de Heilig Grafkerk te ontdekken, langs de oude stad van Jeruzalem en plaats je wensbriefje op de Westelijke Muur. Bezoek in Bethlehem de Geboortekerk en het centrale plein. Je tour eindigt later rond 18:00 uur, waarna je overnacht in Tel Aviv bij een 3-sterren bed & breakfast. Dag 2: Uw tweede dag begint in de vroege ochtend om 04.30 uur, waarna u wordt opgehaald en naar de luchthaven Ben Gurion wordt gebracht voor uw vlucht naar Ramon Airport. Na uw aankomst op de luchthaven Ramon om ongeveer 7.40 uur, transfer naar de Jordaanse grens, voordat u oversteekt naar Jordanië. Eenmaal over de grens rijdt u naar Petra om de verbazingwekkende Rozenstad op Nabateeërs te bezoeken: Petra. Na uw stadsverkenning kunt u genieten van een lunch in een lokaal restaurant voordat u terugkeert naar de Israëlische grens, waar u terugkeert naar Ramon Airport voor uw terugvlucht naar Ben-Gurion. Eenmaal geland, eindigt uw tour op de luchthaven.

Herzliya: privéluchthaventransfer

9. Herzliya: privéluchthaventransfer

Ontmoet uw chauffeur op de Tel Aviv Ben Gurion International Airport of in de lobby van uw hotel, waar uw chauffeur een bord vasthoudt met uw naam erop. Rijd in een auto of busje met airconditioning van of naar uw accommodatie en waardeer bagageservice. Kies een privétransfer voor uw aankomstvlucht of uw vertrekvlucht. Selecteer de retouroptie voor ultiem gemak en geniet van een privétransfer in beide richtingen. Kies uit verschillende formaten voertuigen, afhankelijk van uw groep.

  • Transfers
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Vervoer in Tel Aviv

Welke andere activiteiten dan Vervoer zijn de moeite waard in Tel Aviv?

Andere onmisbare dingen om te doen in Tel Aviv:

Welke Vervoer in Tel Aviv nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv

Comfortabel op tijd overgezet naar Eilat met een goede prijs $ 25,00. Maar ik denk dat er geen laadstation was voor mobiele telefoons ... ??

Geweldige reis. Allemaal zeer attente en beleefde medewerkers van het bedrijf. Comfortabele en schone bus.