Tel Aviv Port

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tel Aviv Port: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Vanuit Tel Aviv: daguitstap naar Caesarea, Haifa en Akko

  1. Vanuit Tel Aviv: daguitstap naar Caesarea, Haifa en Akko

  Breng een dag door met het verkennen van de mooie Mediterraanse kust van Israël tijdens deze dagvullende uitstap die vertrekt vanuit Tel Aviv, Herzliya en Netanja. Een deskundige gids neemt je mee de bus met airconditioning in naar oude steden en monumenten langs de kust. Om mee te beginnen ga je met je gids op ontdekkingstocht in de prachtige havenstad Caesarea. Deze oude Romeinse stad bevat imposante Romeinse ruïnes, waaronder één van de grootste amfitheaters die in de Romeinse periode gebouwd zijn. Vervolgens reis je naar Haifa om de Tuinen van Baha'í te bezoeken. De Tuinen van Baha'í bevatten schitterende terrassen en zijn één van de belangrijkste attracties van Israël. Je gids zorgt ervoor dat je de kans krijgt om de mooie UNESCO-Werelderfgoedtuinen te fotograferen en neemt je daarna mee naar Rosh Hanikra. Bij Rosh Hanikra verken je de kalkstenen grotten van het gebied. Je vindt ...

  Tourgide Reut was Amazing! Really Nice person and she told a lot about the places we have visited! Levi was very good and kind driver aswell. We enjoyed a good day

 • Tel Aviv: 3-uur durende gemakkelijke fietstocht

  2. Tel Aviv: 3-uur durende gemakkelijke fietstocht

  Tel Aviv heeft meer dan 100 kilometer aan fietspaden en op deze 3-uur durende activiteit op een comfortabele fiets zul je een aantal van de beste wegen in de stad verkennen. Fiets langs musea en erfgoedplaatsen, over brede promenades en langs prachtige stranden. Beleef een gemakkelijke fietstocht met veel pauzes om naar uitleg over de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te luisteren. Je zult het Tachana Complex verkennen, het oude Treinstation van Tel Aviv, voordat je de boheemse buurt Neve Tzedek binnenfietst. Bewonder het Suzanne Dellal Centrum voor Dans en Theater. Fiets over Rothschild Boulevard naar Rabin's Plein en bewonder het Ben Gurion Museum voordat je terugkeert naar de haven.

  Geweldige fietstocht door tel aviv met gids. Plaats van vertrek is wat lastig om zelf te vinden. Een taxi brengt je er naar toe. (Wij kwamen vanuit Jaffa). Park yarkon is mooi! Rosam onze gids vertelde boeiend. Verschillende plekken in de stad gezien! Geweldige ervaring. Geen zware tocht. Prima fietsen. Volgens ons de beste methode om tel aviv goed te zien als je maar weinig tijd hebt.

 • Tel Aviv: Full-Day Private Tour

  3. Tel Aviv: Full-Day Private Tour

  Tel Aviv heeft meer dan 62 mijl (100 kilometer) van fietspaden, een verscheidenheid aan musea en erfgoed, brede promenades langs prachtige stranden, grote parken en veel van de geschiedenis. In plaats van te kiezen welke om te ervaren, te combineren ze allemaal op een full-daagse reis door de stad. Begin bij de Tel Aviv Port en verder langs een promenade door de stad, stoppen voor foto's kansen en het verkennen van meer voet. Langs de weg, zal uw gids wijzen plaatsen van historische of culturele betekenis. Bij Midway, genieten van een lunch in een lokaal restaurant. Je hebt ook de mogelijkheid om drie musea uit diverse beschikbaar voor een bezoek, met inbegrip van de Rokach-House, Nahum Gutman Museum, het Etzel Museum, Independence Hall, IDF Museum, het Museum van Hartzlilnblom en de Haganah te kiezen.

 • Tel Aviv: 2 uur stads-, park- en strandfiets fietstocht

  4. Tel Aviv: 2 uur stads-, park- en strandfiets fietstocht

  Ontmoet je gids in Hayarkon Park voor een korte briefing en pas de fietsen aan zodat je veilig bent en klaar om te gaan. Begin met een ontspannen rit op de zuidelijke oever van Hayarkon Park langs Hayarkon River west. Doorgaan naar de stad, zie Rabin Square en geniet van de unieke sfeer op de Ben Gurion Boulevard. Ga verder naar het kleurrijke Hilton Beach en de haven van Tel Aviv. Neem een pauze in de Boutique Farmer's Market in de haven en rijd verder tijdens een gemakkelijke rit op de noordelijke oever van Hayarkon Park voordat je terugkeert naar Hachava.

 • Tel Aviv City Sightseeingtour van een hele dag vanuit Jeruzalem

  5. Tel Aviv City Sightseeingtour van een hele dag vanuit Jeruzalem

  Met zijn prachtige ligging aan de Middellandse Zeekust, is Tel Aviv een kosmopolitische stad die 24 uur per dag open is, waar de levensstijl zowel op de glorieuze zandstranden als op de groene parken, drukke winkelcentra en een groot aantal designerbars en restaurants centraal staat. Ondanks zijn jonge leeftijd is het doordrenkt van geschiedenis. Er zijn meer dan 20 musea, een bloeiende kunstscene en eclectische architectuur die variëren van de Ottomaanse steegjes van Jaffa tot de prachtige Bauhaus-gebouwen van de vorige eeuw. Tijdens de tour rijd je door de hoofdstraten om deze gevarieerde omgeving te verkennen en stop je bij geselecteerde locaties zoals het Diaspora Museum. Gelegen op het campusterrein van de Universiteit van Tel Aviv, en ook wel bekend als Bet Hatfutzot, verkent de kerntentoonstelling de geschiedenis van het Joodse volk die meer dan 4.000 jaar teruggaat, waardoor h...

Sitemap Tel Aviv Port

Wil je alle activiteiten in Tel Aviv Port ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tel Aviv Port

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 347 beoordelingen

Geweldige fietstocht door tel aviv met gids. Plaats van vertrek is wat lastig om zelf te vinden. Een taxi brengt je er naar toe. (Wij kwamen vanuit Jaffa). Park yarkon is mooi! Rosam onze gids vertelde boeiend. Verschillende plekken in de stad gezien! Geweldige ervaring. Geen zware tocht. Prima fietsen. Volgens ons de beste methode om tel aviv goed te zien als je maar weinig tijd hebt.

Veel bijgeleerd

Daniel Gabriel Tardes is een gids die heel veel wist, veel mooie dingen gezien, het enige waar ik problemen mee had, is dat we weeral in een winkel werden gedropt, waar we bijna terug verplicht werden iets te kopen.... Net hetzelfde als in Bethlehem.

Een mooie tour. Het was beter geweest als er minder plaatsen bezocht werden i.v.m. de tijd die er was om te bezichtigen. Caesarea is prachtig, graag meer van gezien. Het eten en in Akko was lekker en een leuke ervaring. Ina een fijne gids.