Belevingen in
Teleférico del Teide

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Teleférico del Teide: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Tenerife: wandeltocht op El Teide met kabelbaan

1. Tenerife: wandeltocht op El Teide met kabelbaan

Ontdek de hoogste berg van Spanje tijdens deze wandeltocht zonder dat je de hele weg hoeft te lopen. Bereik de top van de berg met behulp van een kabelbaan en geniet van deze rit, inclusief de noodzakelijke vergunningen. Tijdens deze tour neem je een kabelbaan naar berg Teide, van 2350 meter naar 2550 meter hoog. Vervolgens wandel je de overgebleven 170 meter. Geen andere plek op Tenerife biedt zulke prachtige uitzichten over het gehele eiland en over de eilanden in de buurt. Na een rustpauze op het hoogste punt ga je weer naar de kabelbaan en reis je terug. Geniet van een fotostop bij Roques de Garcia en maak foto's op de perfecte plekken.

...
Tenerife: bustocht naar Teide en Las Cañadas, halve dag

2. Tenerife: bustocht naar Teide en Las Cañadas, halve dag

Profiteer van de ophaalservice in het zuiden van Tenerife en reis via pittoreske dorpen naar de top van El Teide. Reis door een mooi naaldbomenbos en arriveer bij een onvergetelijk plateau met een maanachtig landschap. Op een hoogte van 2.000 meter stijg je boven de wolken uit en bewonder je de vulkanische rotsformaties om je heen. Bewonder de UNESCO-Werelderfgoedlocatie en 1 van de 12 schatten van Spanje vanuit een nieuw perspectief. Maak een ritje met de kabelbaan richting de top of ontspan in de schitterende omgeving. 

...

Sitemap Teleférico del Teide

Wil je alle activiteiten in Teleférico del Teide ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teleférico del Teide

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 362 beoordelingen

Samen met mijn vriendin heb ik een hele bijzondere dag beleefd. We werden door Steffi opgehaald bij ons hotel en gingen met een klein groepje richting de Vulkaan. Onderweg werd er veel uitgelegd en hadden we al veel geleerd. Steffi kon ons veel vertellen over de historische en meer recente ontwikkelingen van Tenerife. Met de kabelbaan zijn we omhoog gegaan en daar eerst een wandeling gemaakt naar het Pico uitkijkpunt (en terug). Vervolgens zijn we naar de top gewandeld. We konden regelmatig op adem komen en onze gids hield ons goed in de gaten. Het was fanatisch om het gehele gebied zo te zien en boven de wolken te zijn. Tip: Neem voldoende eten & drinken, zonnebrand en warme kleding mee!

Alles was geweldig. Het was een vlotte rit naar de kabelbaan, wat geweldig was voor de kinderen omdat niemand zich onderweg ziek voelde. Alles wat we onderweg zagen werd zorgvuldig uitgelegd en dat maakte de reis interessanter. Het klimmen werd gedaan op een ritme waardoor iedereen de keuze kon maken, dus over het algemeen een GEWELDIGE ervaring. Bedankt

Prachtige tour, het uitzicht vanaf de top is geweldig. Hele leuke gids, vriendelijk en heeft veel kennis van het eiland. Zou deze tour iedereen aanbevelen!!! Beautiful tour, the view from te top is amazing. Nicest guide, who was very friendly and also had a great knowledge of the island. I would definitly recommend this tour to everyone!!!

Prima geregeld. Keurig op tijd opgehaald. Steffi is een geweldige gids. De niet zo snelle stijgers en dalers op de El Teide werden keurig begeleid en gemotiveerd. Helemaal top.

Steffi heeft ons naar boven en zeker ook naar beneden geholpen. Alles goed en duidelijk geregeld.. vooraf en tijdens de trip.