Kies data

Dingen om te doen Telegraph Cove

Wat je niet wil missen in Telegraph Cove

Telegraph Cove: 3 uur durende tour om walvissen te spotten in een Zodiac-boot

1. Telegraph Cove: 3 uur durende tour om walvissen te spotten in een Zodiac-boot

Nadat je je schipper bij de kade hebt ontmoet, kleed je je aan in een knus cruiser-pak, zodat je comfort en veiligheid tijdens de reis verzekerd zijn. Tijdens deze 3 uur durende walvisspottocht kunt u zo ongeveer alles zien wat er te zien is, van wolven die rondzwerven op nabijgelegen eilanden tot groepen roofzuchtige tijdelijke orka's en brekende bultruggen. Uw rit op een van de ritselende boten in Zodiac-stijl zal bijna net zo opwindend zijn als het zien van de walvissen. Elk van de boten biedt plaats aan 12 en er is een geweldig uitzicht vanaf elke stoel. Eenmaal uit het voormalige vissersdorp Telegraph Cove, heb je de mogelijkheid om een verscheidenheid aan soorten zeeleven te zien, waaronder orka's, bultruggen, grijze walvissen, dwergvinvissen, bruinvissen, dolfijnen, zeeleeuwen, zeeolifanten, otters , en Amerikaanse zeearenden. Elke tour wordt begeleid door een door Transport Canada goedgekeurde schipper, die informatie en commentaar geeft over alle dieren in het wild die je ziet. Als je tijdens je reis geen walvis ziet, heb je recht op een gratis rondleiding totdat je een succesvolle waarneming hebt gedaan.

Telegraph Cove: walvisspottour van een halve dag

2. Telegraph Cove: walvisspottour van een halve dag

Het trefpunt is bij het Telegraph Cove Resort. Daarna ga je op een 3 uur durend avontuur met gids om walvissen te spotten en wild te zien. Je wordt comfortabel door de bemanning naar de Johnstone Strait gebracht, waar je op zoek gaat naar de geweldige wilde dieren die de lokale wateren hier in de zomermaanden overspoelen. Je krijgt de mogelijkheid om orka's, bultruggen, diverse zeevogels en andere zeedieren in het wild te zien. De Ocean Magic II is een speciaal ontworpen zeewonder dat de praktische voordelen van een halfoverdekt vaartuig combineert met de snelheid en bewegelijkheid van een Zodiac. Dit is het enige speciaal voor het spotten van walvissen gebouwde vaartuig van deze grootte in de industrie. Het heeft 2 verschillende hoogten van waar je kunt kijken en er zijn 3 natuurkenners aan boord. Je drinkt van je koffie, voelt de wind door je haren of blijft lekker warm terwijl je de Pacific Northwest verkent.

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Telegraph Cove

Wil je alle activiteiten in Telegraph Cove ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Telegraph Cove

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 14 beoordelingen

Goed georganiseerd, je krijgt veel informatie over de dieren en ze laten ook de geluiden van de walvissen onder water horen. Wij zagen 2 bultrugwalvissen en een groep van 16 orca’s. Achteraf kregen we foto’s van de tour opgestuurd. Heel leuke attentie!

Goed georganiseerde excursie met deskundige gidsen en kapitein.

De gidsen doen hun uiterste best om walvissen, orka's enz op te zoeken. Ook ander wild, zials zeearenden, zeeleeuwen, porpoise enz. wordt goed gespot. Zeer degelijke en veilige boot. Excursie is haar geld meer dan waard.

Geweldige reis! We zagen tientallen dolfijnen rond de boot springen, het was schitterend! We hebben ook 3 bultruggen, zeeleeuwen en zeeleeuwen kunnen observeren