Kies data

Tempel van Apollo

Tempel van Apollo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Alanya: Side, Aspendos & Manavgatwaterval met lunch

1. Vanuit Alanya: Side, Aspendos & Manavgatwaterval met lunch

Deze 8-uur durende excursie begint 's ochtends met een bezoek aan Aspendos, een van de belangrijkste culturele en economische plekken van Pamfylië. Het best bewaarde amfitheater van Turkije, gebouwd in 155 met een capaciteit van 7.000 toeschouwers, trekt elk jaar duizenden bezoekers. Tegenwoordig is er ruimte voor 10.000 bezoekers voor evenementen zoals het jaarlijkse Aspendos International Opera and Ballet Festival. Na de lunch bezoek je de oude stad Side. De stad ligt op een schiereiland en biedt ruïnes van een Romeins amfitheater, een weg met zuilen, een tempel van Dionysus, en een museum. Bewonder de tempel van Apollo, de mooiste plek in Side, gelegen in de oude haven aan de zee. Op de weg terug naar Alanya ​​bezoek je de watervallen van Manavgat. Deze plek heeft een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en frisse, schone lucht. Er zijn naaldbossen, watervallen, en een rivier vol met forel en schildpadden.

  • Privétours
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Tempel van Apollo: topattracties in de buurt

Sitemap Tempel van Apollo

Wil je alle activiteiten in Tempel van Apollo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tempel van Apollo

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 38 beoordelingen

Zeker een aanrader!

Mijn vriend en ik hebben echt genoten van de tour. Onze gids was op tijd en probeerde heel hard. Hij legde alles haarfijn uit en verraste ons met nog drie leuke stops! Was een erg leuke dag en ik zou de tour aan iedereen met een gerust geweten aanraden. Het eten in Aspendos was ook erg goed! Uitstekend, beide duimen omhoog

Uitstekende tour met uitstekende gidsen

De rondleiding was uitstekend omdat Betty en Alex perfecte gidsen waren. Betty heeft bijna alles uitgelegd en heeft een grote kennis van de Romeinse tijd. Het was niet alleen een rondleiding, het werd geschiedenis uitgelegd. We zouden zeker nog een tour met haar boeken. Bedankt van onze site voor de rondleiding.

Heel interessant

Geschokt door het kennisniveau van onze gids en de enorme geschiedenis rondom de oude stad en aspendos. Geweldige tour. Lange dag maar de moeite waard. Draag trainers omdat het terrein moeilijk is en neem water. Je bent 2 uur buiten in de hete zon in de oude stad.

We hadden veel plezier en voelden ons zeer comfortabel bij onze gidsen Mehmet, Engin en chauffeur Adem. Niets was geforceerd en we hebben veel gezien. Absolute aanbeveling, bedankt voor de leuke dag :)

Fantastische reis

Geweldig team om te begeleiden en te rijden. Elk detail was in orde en zeer georganiseerd! Mooie ervaringen - zeker het geld waard?