Tempel van Nikè, Athene

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tempel van Nikè, Athene

Wil je alle activiteiten in Tempel van Nikè, Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tempel van Nikè, Athene

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.732 beoordelingen

Een geweldige aanrader om de stad te verkennen !

De activiteit was heel goed geregeld via Getyourgide. Alles werd heel duidelijk weergegeven (ook het pick-up point werd goed aangegeven). We hadden een geweldige Nederlandstalige gids Jan die met heel veel passie verteld heeft over het mooie Athene. Heel aangenaam om met een elektrische fiets door de stad van Athene te rijden. Dit is helemaal niet fysiek zwaar of vermoeiend. Bovendien is het heel fijn om door Athene te rijden met de fiets aangezien er weinig auto`s rijden in het historische stadscentrum. De gids neemt je mee op plaatsjes waar je anders niet zou komen(bv.de Pnyx heuvel). Daar heb je een prachtig zicht op de Akropolis. Je stopt samen met de gids aan de belangrijkste bezienswaardigheden. Er is ook voldoende tijd om foto`s te nemen. Je komt heel wat te weten over de hoofdstad van Griekenland. Tip: doe deze activiteit aan het begin van jouw vakantie. De e-biketour is een ideale verkenning van Athene ! De gids geeft ook verdere info die nuttig is voor jouw verdere verblijf

Mooie wandeltocht naar boven met allerlei Griekse geschiedenis, boven een fris windje waar je heerlijk even kan uitwaaien van de wandeling. En natuurlijk een mooi uitzicht! Met de audio tour kan je zelf bepalen welk verhaal je luistert. Er is namelijk bij elke monument / tempel, iets van 3 a 4 verhalen en het eerste verhaal vond ik het belangrijkste omdat het meteen uitlegt waar voor het was of is. De rest van de verhalen waren bij zaak. Tip: eenmaal binnen door de poortjes kan je nergens drinken halen!! Rondom de ingangen staan er wel kleine kraampjes die drinken verkopen. Maar eenmaal door de poortjes kun je niks meer kopen!

Organisatie was perfect. Gids Artemis deed dat heel inspirerend. Gezien het een zondag was en het toegangsticket blijkbaar gratis was, heb ik spontaan 10 euro teruggekregen van de organisatie.

Een erg interessante ervaring de gids wist veel te vertellen over de historie van Athene en de Akropolis. Een aanrader.

Lange rij wachtenden kunnen omzeilen. Ticket-office met Google-maps prima kunnen vinden.