Tenerife
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Tenerife: tours & tickets

tenerife 3 uur lang walvissen spotten op een catamaran
Milieucertificaat

Tenerife: 3 uur lang walvissen spotten op een catamaran

Duur: 3 uur
270 Beoordelingen
270

Ervaar een unieke boottocht langs de zuidkust van Tenerife. Je kijkt én luistert naar walvissen en dolfijnen dankzij de hoogstaande…

Tenerife: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Tenerife

Relaxed en mooie ervaring, dichtbij Dolfijnen

Aangezien we vlak bij de haven sliepen, kan ik niets zeggen over de transfer.. maar aangekomen in de haven. Door goed Engels sprekende mensen opgevangen, aangezien we met een grote groep klaar stonden, vertelde ze al dat het 2 boten gingen worden. Het begin gaat nogal snel, je word per groepje de boot opgeleid. Champagne in je hand een foto gemaakt die je uiteindelijk natuurlijk kan kopen. En dan snel een plekje vinden. Een tas moet je beneden al zetten, maar aan te raden is inderdaad daar wel al je spullen in te leggen, het is op de voorpunt best heel glad.. Even flink gezocht naar dolfijnen, maar uiteindelijk een hele grote groep tegen gekomen die met de boot mee zwommen.. en later nog een andere dolfijnen soort gezien. Helaas geen walvis, maar de dolfijnen in overvloed. Daarna gestopt met de boot in een baai, even in het water kunnen springen, afkoelen en daarna weer de boot op en met een eenvoudige sandwich weer terug naar de haven. Een mooie ochtendbesteding gehad!

Super toffe ervaring gehad met het gezin!

We hebben een geweldige tijd achter de rug op de boot! Een hoop vermaak voor de kids maar ook een hoop gelach voor de volwassenen die ook mee zijn op het schip. Onze kids (2 en 4 jaar) hebben zich geweldig vermaakt! Daarnaast hebben we een hoop dolfijnen + walvissen gespot! Enige minpunt: je kon een foto kopen die was genomen op het schip voor €10. Vervolgens zou je de rest van de foto's die waren genomen tijdens de trip via een website gratis kunnen afhalen. Echter blijkt dit laatste niet het geval en moet je gewoon betalen voor de foto's op internet.

Tenerife: Vikingschip boottocht van 3 uur met lunch Beoordeeld door Anoniem, 28-02-2019

Fijne locatie, leuke excursie, spontaan personeel

Erg leuke activiteit om te doen. In een groep met kajaks vertrokken. Onderweg een stel dolfijnen kunnen spotten. Daarna even gesnorkeld en schildpadden opgezocht. Erg leuke gids mee die genoeg kon vertellen. Leuke extra is dat ze foto's maken onderweg, die je uiteindelijk gratis toegestuurd krijgt.

Snorkelen met schildpadden en kajakken met dolfijnen Beoordeeld door Stan, 22-01-2019

Een leuke, ontspannen en goed georganiseerd uitje

Howel we alleen walvissen hebben gezien en geen dolfijnen hebben we genoten van deze tocht. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en we voelden ons dankzij de bemanning erg op ons gemak. Een aanrader als je gaat voor kleinschaligheid in combinatie met luxe!

Walvissen spotten vanuit Los Gigantes per zeilboot Beoordeeld door Diana, 21-10-2019

Gezellige dag met ruim genoeg tijd in het park

Ik kreeg zelf de tijd en plaats waar ik opgehaald werd niet binnen, maar omdat ik met een groep vrienden was ben ik met hun mee gegaan. Als ik in mijn eentje was geweest had ik wel een probleem gehad. Voor derest was de transfer goed geregeld.