Tenerife

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tenerife: de beste attracties

Other Sightseeing Options in Tenerife

Want to discover all there is to do in Tenerife? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Tenerife

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 15.084 beoordelingen

Samen met mijn vriendin heb ik een hele bijzondere dag beleefd. We werden door Steffi opgehaald bij ons hotel en gingen met een klein groepje richting de Vulkaan. Onderweg werd er veel uitgelegd en hadden we al veel geleerd. Steffi kon ons veel vertellen over de historische en meer recente ontwikkelingen van Tenerife. Met de kabelbaan zijn we omhoog gegaan en daar eerst een wandeling gemaakt naar het Pico uitkijkpunt (en terug). Vervolgens zijn we naar de top gewandeld. We konden regelmatig op adem komen en onze gids hield ons goed in de gaten. Het was fanatisch om het gehele gebied zo te zien en boven de wolken te zijn. Tip: Neem voldoende eten & drinken, zonnebrand en warme kleding mee!

Het was een fijne tour. Youri was ons kapitein, dit hebben wij als prettig ervaren. Hij was erg vrolijk en sociaal. De service was precies zoals omschreven.

Prachtig om de dolfijnen en walvissen in de zee te zien. Ook het geluk gehad om een grote walvis te zien dat was een bonus!

Geweldige ervaring!!! Ik raad aan de uitstap op het tijdstip 7:20 te doen want het was gewoon magnifiek met de zonsopgang

Geweldige reis! De walvissen waren direct naast de catamaran, het team is erg aardig en behulpzaam, perfecte excursie!