Tenerife
Attractie- en pretparken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tenerife Attractie- en pretparken: Onze meest aanbevolen

Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

1. Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

Bezoek 2 van Tenerife's populairste attracties voor 1 spectaculaire prijs: 1 superticket voor 2 dagen plezier. Je kunt je voucher bij elk van de 2 parken inwisselen en ontvangt dan meteen je ticket voor het andere park. Ga je bijvoorbeeld eerst naar Siam Park, dan krijg je daar ook je kaartje voor Loro Parque. Bij het eerste park moet je een vingerafdruk afgeven. Die wordt dan weer gebruikt voor je ticket en vingerafdruk bij het tweede park. Voor het busvervoer moet je aangeven op welke dag je naar Loro Parque wilt reizen. Na het selecteren van je hotel, krijg je het dichtsbijzijnde ontmoetingspunt aangewezen. Op de dag van je uitstap hoor je wat het nummer van de bus is en hoe laat de bus weer terugkeert vanuit het park. Siam Park heeft z'n eigen dubbeldekkerbussen die bezoekers vanuit de volgende gebieden ophaalt: Costa Adeje – CC El Duque, Fañabe Plaza, Ocean Park Las Américas – Aptos. Columbus, Best Tenerife Princess, Llanos de Troya Los Cristianos – CC Pasarela, Princesa Dácil De bus rijdt dagelijks, elke 30 minuten van 09:30 tot 18:30 uur, behalve tussen 14:00 en 15:00 uur.

...
Tenerife: ticket Loro Parque met transfer vanuit het zuiden

2. Tenerife: ticket Loro Parque met transfer vanuit het zuiden

Breng de dag door in Loro Parque, een wereldberoemd dierenavonturenpark op de Canarische Eilanden waar iedereen van houdt. Je komt dichtbij de prachtige dieren voor een onvergetelijke ervaring in een speciaal stukje paradijs. Ontdek Antarctica bij Planet Penguin, de thuisbasis van een echte ijsberg en honderden pinguïnbewoners. Neem plaats in de spectaculaire Orca Ocean en zie hoe orka's hun kracht en behendigheid demonstreren. Kijk of je kunt blijven glimlachen terwijl acrobatische dolfijnen en zeeleeuwen je vermaken met hun zwaartekrachtbewegingen. Nieuw bij Loro Parque is Katandra TreeTops, een plek om de meest verbazingwekkende vogelsoorten te ontmoeten. Let op lori's, kaketoes, emoes en kookaburra's terwijl je over hangende bruggen loopt en je een weg baant over junglepaden.

...
Tenerife: toegangskaarten voor Aqualand Costa Adeje

3. Tenerife: toegangskaarten voor Aqualand Costa Adeje

Zweef door de nieuwe thema-attracties: Tsunami en Cyclonen (geopend in 2018), Rapids, Kamikazes, Flying Boats, Multisurf, Tornado, Twister Racer, Gravity en de Wave Pool. Rust op een band in de langzaam stromende rivier de Lava of ontspan in de Vulcano Spa, de openluchtjacuzzi. Voor de kleintjes is er een speciale plek: Isla Pirata en Puerto Pirata, de nieuwe attracties van 2019. Pirate Island, Puerto Pirata, Vulcano Spa en Jacuzzi en het golfslagbad worden verwarmd tot 24 graden. De grootste attracties van het park zijn ongetwijfeld de dolfijnen; ervaar een prachtige show, verkozen tot de beste ter wereld. Deze grote groepen dolfijnen verrassen bezoekers dagelijks.

...
Tenerife: tickets voor Jungle Park

4. Tenerife: tickets voor Jungle Park

Ervaar de enige echte jungle in Europa met wilde planten, 400 dieren en meer dan 100 verschillende soorten. Kies uit drie onvergetelijke en ongelooflijke shows met zeeleeuwen, roofvogels en exotische vogels. Zie Humboldt-pinguins, adelaars, haviken, gieren, marabouts, kranen, ibis, flamingo's, zwanen, ooievaars, papegaaien, ara's, pelikanen, toekans en nog veel meer. Bezoek het vlieggebied, de grote orchideeëntuin en paden tussen de maki's, allemaal binnen hun natuurlijke habitat. Ontdek deze fascinerende jungle in het zuiden van Tenerife.

...

Sitemap Tenerife

Wil je alle activiteiten in Tenerife ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tenerife

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.032 beoordelingen

Super mooi en schoon park en nog belangrijker heel veel respect voor de dieren. Bij de ingang werd gevraagd of we voor 11 euro extra een rondleiding wilden in eigen taal ook mocht je dan deels achter de schermen. We hadden een schitterende dag! echt een aamrader. Tip neem er een hele dag voor. Dat heb je wel nodig!!

Het is ons echt ontzettend goed bevallen! Het park is het meer dan waard. Wel is de terug weg alleen al 3 uur rijden. Hier hadden we niet op gerekend… Dus hou hier rekening mee.

Leuk aquapark.. Bijna alle glijbanen zijn met banden voor 1-2 of 4 personen.. Als je met 3 bent moet je soms wel wat langer aanschuiven..

Met recht het no 1 waterpark van Europa. Een goede reden om Tenerife te kiezen als je een van de Canarische Eilanden wilt bezoeken!

Lockers took some time. Afterwards it was the best day! Our kids, age 10 and 8 had a perfect day with only laughter and fun!!!