Boottocht voor dolfijn- en walvisspotten vanaf Tenerife

Boottocht voor dolfijn- en walvisspotten vanaf Tenerife

Product ID: 5777

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bewonder de prachtige natuur op zee en kijk of je zeearenden, reigers, vliegende vissen en zeeschildpadden kunt zien
  • Zie walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke omgeving
  • Geniet van de rust van de zee, de spectaculaire kliffen en het uitzicht op de berg Teide, de hoogste berg in Spanje
Overzicht
Zie tijdens deze boottocht dolfijnen en walvissen in hun natuurlijke omgeving voor de westkust van Tenerife. Geniet van een heerlijke dag op zee en bewonder de prachtige kustlijn vanaf het water. Benut de vele kansen om foto's te maken van wilde dieren.
Wat te verwachten
De M / S Katrin, een ex-crabber uit de Noordzee, vaart uit in de Atlantische Oceaan elke dag behalve op zaterdag.

Van de kleine jachthaven van Los Gigantes, een bezoek aan de kolonies van resident lange vinnen grienden, gevolgd door de scholen van tuimelaars. De walvissen zal de boot zorgvuldig te benaderen om het te inspecteren en dan weer vertrekken. Na die omhoog uit een diepte van ongeveer 600 meter die ze nodig hebben om uit te rusten voor maximaal 20 minuten om te eten dan het voedsel dat ze hieronder hebben verzameld. Ze moeten niet worden benadrukt onder alle omstandigheden.

U ga dan naar de tuimelaars, die een heel ander gedragspatroon moeten zien. Ze kunnen detecteren de boot naderen met hun sonar en zal vaak toetreden tot de boot surfen en spelen in de boeggolf, vaak het maken van de meest buitengewone sprongen. Als deze plaats in de buurt van het schip en je krijgt bespat, doe het niet persoonlijk op. Het lijkt om de dolfijnen te vermaken. Mariene biologie studenten zijn meestal aan boord en kan de nodige kennis met betrekking tot walvisachtigen met u delen.

Studenten zijn het bestuderen en observeren van de dolfijnen en walvissen hier sinds 1992, als aanvulling op hun theoretische studies met praktijkervaring.

Als u terug naar de jachthaven vindt u reizen onder Acantilados de Los Gigantes, de prachtige kliffen die loodrecht boven de Atlantische Oceaan stijgt op een hoogte van meer dan 700m. Wees getuige van de zeldzame zeearenden nestelen in de rotswanden, de reigers paradeerden aan de voet van de kliffen, en natuurlijk de ubiqutous meeuwen - een uitstekende gelegenheid om prachtige foto's!
Inbegrepen
  • Boottocht
  • Toiletten aan boord
Niet inbegrepen
  • Transfer van en naar Los Gigantes
  • Versnaperingen (aan boord te koop)
Trefpunt

Het kantoor van de Katrin Royal Maritime Club op Calle Poblado Marinero, onder restaurant 'Tamara'. (Openen in Google Maps)

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (81 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Royal Maritime Club

Product ID: 5777