Tenerife Dagtrips

  • Dagtochten
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
63 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Tenerife

Welke topattracties zijn een must-see in Tenerife?

Sitemap Tenerife

Wil je alle activiteiten in Tenerife ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tenerife

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.854 beoordelingen

Goed georganiseerde reis. Begeleiding was super vriendelijk. Enkel onze opstap locatie was erg verwarrend. Bij het hotel Olé Tropical komen om het zelfde tijdstip andere reisorganisaties die passagiers komen ophalen. We kregen in de bus te horen dat de kabelbaan gesloten was door de harde wind, hierdoor hebben meerderen stops gemaakt op het vulkaan. Overal was er een fijne uitje. Zeker een aanrader

Heel mooie tour, met vele interessante wetenswaardigheden over de Canarische eilanden en Tenerife in het bijzonder. Perfect meertalige gids Christophe, heel behendige chauffeur Joël. Middagmaal best ok voor zijn prijs. Wat ons betreft een aanrader.

de moeite waard. Iets meer tijd is misschien beter, maar mooie uitzichten en goede uitleg. Excursie was drietalig Engels, Spaans en Duits. Als je echter de top wilt bereiken, is de tijd op de Teide te kort. Verder strak maar voldoende.

Snorkelen was erg leuk, de eerste meters in het water niet. Maar de Nederlandse gids hielp mij daarin, en even later veel vissen gespot.

Gids was top heel sympathiek en enorme talenkennis heel duidelijke uitleg in elke taal !