Kies data
Tenerife

Duiken

Tenerife Duiken: Onze meest aanbevolen

Tenerife: Scubaduiken voor beginners in schildpaddengebied

1. Tenerife: Scubaduiken voor beginners in schildpaddengebied

Grijp je kans en duik in de wondere onderwaterwereld van Tenerife met deze duikles voor beginners. In het duikcentrum van Costa Adeje geeft je instructeur je de nodige informatie om aan je avontuur te beginnen. Je duikt tot maximaal 7 meter diepte en bent constant onder supervisie van je instructeur. Leer hoe het voelt om onder water te ademen en beleef de onderwaterwereld als nooit tevoren. Daarna ga je op snorkelsafari in een van de beste wateren ter wereld. Op een locatie vol vissen en schildpadden kun je met eigen ogen zien hoe divers het zeeleven van Tenerife is. Probeer vanaf de boot walvissen en dolfijnen te spotten terwijl je van de ene locatie naar de andere vaart. Programma • Verzamelen in de school, invullen van de medische verklaring, aankleden in duikpakken en vinnen, plus een instructie van 10 tot 15 minuten • Wandeling naar de speedboot (2 minuten) • Boottocht (15 tot 20 minuten afhankelijk van de omstandigheden op zee) • Duiken met instructeur (25 tot 30 minuten) • Snorkelen met masker en snorkel (25 tot 30 minuten) • Boottocht terug - (15 tot 20 minuten afhankelijk van omstandigheden op zee) De totale duur van de excursie (inclusief voorbereiding in de school, activiteiten en boottochtjes) is tussen de 2,5 en 3 uur.

Tenerife: Duik met een gele onderzeeër

2. Tenerife: Duik met een gele onderzeeër

Klim aan boord van de gele onderzeeër "Sub Fun Cinco" voor een once in a lifetime onderwaterervaring in de Atlantische Oceaan. De excursie begint van de exclusieve haven van San Miguel op het zuidelijkste puntje van Tenerife. Je kan je eigen route maken, maar ook opgehaald worden door de onderzeërbus, die op aanvraag het grootste van het eiland afgaat. Eenmaal aan boord van de vrolijke "Sub Fun Cinco" duik je naar beneden tot een diepte van ongeveer 30 meter. Kijk naar de velen soorten vissen, zoals de fluit vis, inktvis, barracuda, papegaaivis en de trots van de zee, een familie van roggen. Tijdens de tour zal de onderzeeër op de oceaanbodum gaan zitten, waar ervaren duikers de vissen nog dichter naar het raam zullen brengen, zodat je adembenemende foto's kan maken door de panoramische ramen. De duik met de onderzeeër duurt ongeveer 1 uur, en wordt begeleid door een ervaren gids, die je over het leven in de zee dat je ziet zal informeren, en zal vertellen over technische details van de onderzeeër zelf. Het is een ruim en luchtig vaartuig met 44 comfortabele stoelen en 22 grote ramen, waarmee je het prachtige onderwaterleven in al zijn glorie kan bewonderen. Als je op vakantie bent in het noorden van Tenerife, kun je je reis uitbreiden en een dagtour met een onderzeeër nemen, met een 1 uur durende duik, retour transport en ongeveer 2,5 uur vrijetijd in Playa de las Americas.

Tenerife: Ontdek Scuba Diving met gratis foto's

3. Tenerife: Ontdek Scuba Diving met gratis foto's

Geniet van je eerste duikervaring met foto's om je avontuur vast te leggen. Begin met een les over het theoretische aspect van duiken. Leer de basisconcepten van duiken, het gebruik van de uitrusting en technieken voor ademhaling en onderwatercommunicatie. Ga naar het strand in een ondiep, rustig gebied voor je eerste onderwateroefening. Werk in uw eigen tempo totdat u zich zelfverzekerd begint te voelen. Ga dan een beetje dieper (maximaal 12 meter) en geniet van het epische onderwaterlandschap. Bekijk verbazingwekkende vulkanische formaties onder water en een grote diversiteit aan zeeleven. Een gecertificeerde instructeur zal je te allen tijde ondersteunen om ervoor te zorgen dat je veilig van de ervaring kunt genieten.

Tenerife: halve dag diepzeeduiken vanaf Abades Beach

4. Tenerife: halve dag diepzeeduiken vanaf Abades Beach

Ontdek de wonderlijke onderwaterwereld in de beschermde baai van Abades op Tenerife. Sta versteld van de verschillende soorten vissen die van dichtbij te bekijken zijn in het glasheldere water. Je hebt geen duikervaring nodig om hieraan mee te doen. Doordat er 1 instructeur is per maximaal 2 deelnemers kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht. In de ochtend begint je dag in het duikcentrum in Abades. Daar ontvang je je uitrusting waaronder een wetsuit, masker, vinnen en een snorkel. Deze uitrusting is van jou de hele dag, dus je kunt vanaf het strand zo veel snorkelen als je wilt. Dan volgt er een kennismaking met de waanzinnige onderwaterwereld tijdens een snorkelexcursie van 45 minuten. Net onder het wateroppervlak zie je de meest kleurrijke vissen van de baai. Vervolgens heb je zelf wat vrije tijd om te lunchen. Er zijn in de directe omgeving tientallen restaurants die traditioneel Spaans eten maar ook internationale gerechten serveren. In de middag betreed je een andere wereld en voel je hoe het is om onder water te ademen. Je zult ook ontdekken hoe het voelt om volledig gewichtloos te zijn, als je eenmaal je duikfles hebt opgezet en bent afgedaald naar een maximale diepte van 8 meter. Er is geen duikervaring nodig voor dit prachtige avontuur. Zie slapende octopussen en nieuwsgierige vissen in allerlei vormen, kleuren en maten die jou komen bekijken. Als je geluk hebt, zie je een zeepaardje of kom je oog in oog met een schildpad. Als je niet veel tijd hebt en niet wil snorkelen maar wel wil duiken zijn er ook mogelijkheden voor een excursie van een halve dag.

Tenerife: probeer te duiken in de beschermde baai van La Caleta

5. Tenerife: probeer te duiken in de beschermde baai van La Caleta

Aankomst in La Caleta de Adeje, een van de weinige beschermde natuurgebieden op het eiland Tenerife. Maak kennis met de vriendelijke, professionele duikteams. Na de eerste briefing en het in het water stappen, duik je de baai van La Caleta in. Bekijk talloze soorten Canarische fauna en flora. Luister na het duiken naar een debriefing van de instructeurs onder het genot van een kopje koffie of thee. Aan het einde van de ervaring ontvang je een diploma en alle video's en foto's die tijdens de activiteit zijn gemaakt.

Zuid-Tenerife: beginnersduikervaring

6. Zuid-Tenerife: beginnersduikervaring

Het Discover Scuba-programma voor beginners begint altijd om 9.00 uur in het duikcentrum, behalve als er vooraf niets is ingesteld met de klant, zoals ophaaltijd of middagprogramma. Het duikcentrum bevindt zich in El Fraile, op een kleine afstand van Las Galletas aan de zuidkant van Tenerife. Het centrum is goed bereikbaar met een huurauto en er is voldoende parkeergelegenheid. Indien nodig kunnen we een ophaalservice aanbieden als uw accommodatie zich in Las Americas, Los Cristianos, Palm Mar, Costa del Silencio of Las Galletas bevindt Het programma begint met een meet and greet, het invullen van de documenten die nodig zijn voor het programma, het uitleggen van het tijdschema, daarna ontvang je een korte introductie in de basisvaardigheden die betrokken zijn bij het duiken en de duikuitrusting die tijdens je duik zal worden gebruikt. duik ervaring. Samen met een van de medewerkers probeer je de duikuitrusting voor de duik en maak je kennis met de uitrusting die je gebruikt voordat je het water ingaat. De briefing wordt altijd in het duikcentrum gegeven door instructeurs of Discover Scuba-leiders en dezelfde duikprofessional(s) zullen met je meegaan voor de duikactiviteit. Als alles is ingepakt ga je naar de gekozen duiklocatie. Daar ontvang je een korte samenvatting van wat er in het duikcentrum wordt verteld. Samen met een van de medewerkers maak je je duikuitrusting klaar voor de duik. Door zelf de uitrusting te monteren (onder begeleiding) raak je vertrouwd met de uitrusting die je gebruikt voordat je het water in gaat. Uw professionele duikgidsen laten u vervolgens zien hoe u kunt wennen aan het ademen met de duikuitrusting. Eenmaal in het water zullen er een paar kleine oefeningen zijn om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt. Daarna bent u, onder strikte begeleiding, vrij om de fascinerende onderwaterwereld van Tenerife te verkennen en hallo te zeggen tegen de "kleurrijke lokale bevolking". De duik duurt over het algemeen tussen de 40 minuten en 1 uur, afhankelijk van het luchtverbruik en het comfortniveau. Bij terugkomst in het duikcentrum zal het personeel alle gebruikte apparatuur verzamelen en wegspoelen. Na terugkomst bent u vrij om vragen te stellen of uw ervaring met anderen te delen.

Tenerife: Costa Adeje privéduikleservaring

7. Tenerife: Costa Adeje privéduikleservaring

Dompel jezelf onder in de pittoreske wateren van Costa Adeje terwijl je leert duiken. Geniet van een privéles met een lokale instructeur, inclusief duikuitrusting, terwijl je zowel theoretische als praktische duikvaardigheden leert. Kijk uit voor lokale dieren in het wild, zoals dolfijnen, tonijn, marlijnen en barracuda's. Begin je tour door te leren hoe je je duikuitrusting moet gebruiken, ademhalingsoefeningen te oefenen en veiligheidstechnieken te begrijpen. Dan is het tijd om te zinken onder de turquoise wateren en kabbelende golven. Volg je gids en let goed op terwijl ze zwemtechnieken demonstreren om het drijfvermogen te beheersen. Ga verder de diepten van de oceaan in en kijk naar dieren in het wild zoals dolfijnen, walvissen en marlijn, evenals opvallende onderwaterlandschappen. Maak foto's of video's van je onderwaterervaring voordat je terugkeert naar de oppervlakte en terugkeer naar het strand om je tour te beëindigen.

Costa Adeje: duiken voor beginners met 2 duiken

8. Costa Adeje: duiken voor beginners met 2 duiken

Het Try Scuba Diving-programma begint met een korte les (duurt ongeveer 30 minuten). In deze briefing leer je de basis over de duikuitrusting en veiligheidsregels. Na de les gaan we voor de eerste duik op een maximale diepte van 6 meter. In deze eerste duik oefen je wat vaardigheden in het ondiepe deel van het strand, om ervoor te zorgen dat je je onder water op je gemak voelt voordat je dieper gaat. Op de tweede voel je je meer op je gemak en kun je 12 meter diepte bereiken. Elke duik duurt ongeveer 40 minuten. Wat kun je zien tijdens de duiken? Zeeschildpadden, zeepaardjes, roggen, inktvissen en vele andere soorten vissen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen, gezinnen en mensen van alle leeftijden. Er is geen eerdere ervaring vereist.

Van Corralejo: reis rond het eiland Lobo met snorkelen

9. Van Corralejo: reis rond het eiland Lobo met snorkelen

Bezoek het prachtige eiland Lobos tijdens uw verblijf op Fuerteventura. Vertrek vanuit Corralejo en dompel jezelf onder in de natuurlijke schoonheid van het eiland, genietend van drankjes en snorkelen als onderdeel van deze ervaring. Keer daarna terug naar de Corralejo of geniet van wat vrije tijd op het eiland. Vaar over 'El Río', het water dat Fuerteventura scheidt van het eiland Lobos. Nadat u de baai van Corralejo heeft verlaten, kunt u de imposante Montaña de la Caldera bewonderen, een van de oudste vulkanen van de Canarische Eilanden. Ga naar het noorden en geniet van het prachtige landschap van het eiland Lanzarote, totdat je de vuurtoren van Martiño bereikt. Ga verder langs de westkust van Lobos naar het zuiden en kom aan bij El Puertito, een oase van rust met zijn vissershuizen en blauwe lagunes. Ontdek het hele eiland en geniet van de prachtige omgeving. Anker voor Playa de la Concha, beroemd om zijn kristalheldere water en zijn rijke mariene ecosysteem. Ontdek wat zich onder de golven bevindt terwijl je snorkelt met de meegeleverde uitrusting. Daarna kun je terugkeren naar Corralejo of op Lobos blijven en de activiteitenaanbieder haalt je later op een afgesproken tijd op.

Tenerife: Discover Scuba Diving

10. Tenerife: Discover Scuba Diving

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om onderwater te ademen? Als je wilt duiken, maar nog niet helemaal klaar bent om een duikcursus te volgen, dan is Discover Scuba Diving iets voor jou. Discover Scuba Diving is een snelle en gemakkelijke introductie tot wat er nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. Als u zich wilt aanmelden voor een PADI Discover Scuba Diving-ervaring, moet u ten minste tien jaar oud zijn. Er is geen voorafgaande ervaring met duiken vereist, maar je moet wel redelijk gezond zijn. Leer de basisrichtlijnen voor veiligheid en vaardigheden die nodig zijn om te duiken onder directe supervisie van een PADI-professional. Als je een open water duik maakt, oefen je nog een paar vaardigheden in ondiep water om je voor te bereiden op je avontuur. Ga over de duikuitrusting die je gebruikt om te duiken en hoe gemakkelijk het is om onderwater te bewegen met je uitrusting. Ontdek hoe het is om onderwater te ademen. Leer belangrijke vaardigheden die je tijdens elke duik zult gebruiken. Veel plezier rondzwemmen en ontdekken.

  • Wateractiviteiten
37 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 37

Sitemap Tenerife

Wil je alle activiteiten in Tenerife ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tenerife

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 514 beoordelingen

Het was heel spannend. Zodra we erin gingen hadden we al vis gezien. De sub ging tot 30 m duiken waar we veel vissen, roggen en ook bootwrakken konden zien. We hebben er elk moment van genoten en de gidsen blijven ons dingen vertellen over wat we zagen, zoals de zeebodem. Aan het einde kochten we de officiële foto die we hadden genomen toen we de onderzeeër binnengingen en de medewerkers hielpen ons gratis terug naar het hotel te komen met een van hun bussen.

Het was echt een goede ervaring, hoewel we de schildpadden niet hebben gezien, was een bezoek aan de zeebodem geweldig. Onze gids was super geduldig, vriendelijk en gaf ons veel nuttige tips om het meeste uit deze ervaring te halen. Dank aan al het personeel dat ons op ons gemak heeft gesteld en professioneel was in het geven van aanwijzingen.

De hele tour was erg leuk en een geweldige ervaring. De uitleg in het begin was heel gemakkelijk te begrijpen en de gidsen beantwoordden elke vraag. Tijdens de duik wordt u zeer aandachtig en attent begeleid. Na het voltooien van de duik kun je de GoPro afbeeldingen en video's aanschaffen voor 30 euro.

Met kinderen is het heel spannend. En voor volwassenen is het ook een belevenis: duikers trekken gigantische mantaroggen aan en zien ze alleen van elkaar gescheiden door het glas van de ramen van de onderzeeër.

Fantastische onderwaterervaring, roggen, trompetvissen, tuinalen en door scholen van verschillende soorten vis gaan. Elke cent waard en meer, alle medewerkers zeer deskundig en efficiënt.