Meer foto's

Vanaf € 34 per persoon

Loro Parque Toegangsticket: Tenerife

Product ID: 24330
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek één van 's werelds beroemdste en meest gerespecteerde dierentuinen
  • Bekijk de papegaaienshows en orkashows
  • Bewonder de tropische palmbomen en exotische planten die de prachtige Thaise architectuur omringen
  • Neem de kinderen mee naar Kinderlandia
Overzicht
Geniet van een dag in Loro Parque, Tenerife's wereldberoemde dierentuin. Van de ongelofelijke verschillende diersoorten tot de 4 shows van het park, je zult zeker een dag vol plezier en avontuur beleven. Ervaar de opwinding van de Orkashow!
Wat te verwachten
Loro Parque is één van de topattracties van de Canarische Eilanden. Ontdek de ongelofelijke dierenverblijven waar je de dieren van dichtbij kunt bekijken en ontdek de sensatie van de 4 shows van wereldklasse.

Het hoogtepunt van deze dag vol avontuur is ongetwijfeld de orkashow in de Orka Oceaan. Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur!

Loro Parque is één van de meest gerespecteerde dierentuinen ter wereld en is bekend om zijn buitengewone schoonheid, uitstekende faciliteiten, voorzieningen en de focus op de natuur en het milieu. Het is het eerste park van zijn soort ter wereld dat het milieucertificaat van Animal Embassy toegekend gekregen heeft.

In het park leeft een groot aantal dieren tussen de tropische palmbomen en exotische vegetatie die de prachtige Thaise architectuur van het park omringen.

Leo Parque's volledig gerenoveerde papegaaienshow vestigt de aandacht op de noodzaak om de bossen te behouden terwijl het de intelligentie van exotische papegaaien laat zien die optreden als ambassadeurs van de natuur.

Jongere bezoekers zullen genieten van hun ervaring in Kinderlandia. Deze attractie lijkt op een Afrikaans dorp van boomhutten waar kinderen kunnen klimmen en genieten van de jungle, balanceren op de hangende bruggen en van de slangenglijbaan af kunnen glibberen.

De hele familie kan de Orka Achtbaan uitproberen. In Kinderlandia kunnen zowel kinderen als ouders veel plezier hebben!
Inbegrepen
  • Toegangsticket voor het park
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Parkeren
  • Busvervoer
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Routebeschrijving: Loro Parque ligt in het noorden van het eiland. Volg de straatborden naar Puerto de la Cruz, waar ook het logo van Loro Parque op staat. Per trein: Loro Parque, Plaza Reyes Catolicos (neem hier de trein). Elke 20 minuten vertrekt er een gratis trein. Laatste vertrek, Loro Parque om 18:45. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Premium-optie en Discovery Tour.
De Premiumtour begint om 10:30. Weest 15 minuten van tevoren aanwezig om zeker te zijn van jouw plek op de tour. Betaal voor kinderen van 3-5 jaar oud bij aankomst in Loro Parque (voor de Discovery Tour en lunch).

Busvervoer mogelijk vanuit Costa Adeja, Las Caletillas, Playa Paraíso, Golf del Sur, El Médano & Los Gigantes.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (87 Beoordelingen)

Georganiseerd door

LORO PARQUE

Product ID: 24330