Tenerife
Quad- & atv-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Tenerife Quad- & atv-tours: Onze meest aanbevolen

Tenerife: avontuurlijke quadrit in Nationaal Park El Teide

1. Tenerife: avontuurlijke quadrit in Nationaal Park El Teide

Geniet van een 4 uur durend avontuur in Nationaal Park El Teide in Tenerife en vulkaan El Teide, de hoogste berg van Spanje Je maakt een reis van 90 kilometer van Playa Las Americas naar Las Cañadas del Teide door het hard van het Nationaal Park tot een hoogte van wel 2.400 meter. Reis door bosgebieden en adembenemende vulkanische landschappen. Tijdens dit avontuur kom je door de dorpjes Arona, La Escalona en Vilaflor, een charmant dorpje waar je de tijd hebt om even rond te lopen of je om te frissen voordat je de tocht voortzet. Uiteindelijk kom je aan bij Boca del Tauce en heb je tijd om te ontspannen, foto's te maken en de frisse berglucht op te snuiven.

...
Tenerife: quadtour door Nationaal Park Teide

2. Tenerife: quadtour door Nationaal Park Teide

Bezoek Teide National Park in al zijn majesteit per quad, in een kleine groep. Bezoek Pino Gordo, Zapatilla de la Reina en Aroques de Garcia. Terwijl je door het park reist, stop je om het landschap te bewonderen en foto's te maken. De gids vertelt je alles over het lokale landschap en vertelt je verhalen over het eiland. De lokale partner zal de vaardigheden van de chauffeurs evalueren en de mogelijkheid bieden om een periode off-road te rijden. Afhankelijk van de snelheid en het vermogen van elke individuele bestuurder, kan de tour kleine veranderingen hebben of iets korter zijn.

...
Vanuit Playa de las Americas: quadtour door bos van 3 uur

3. Vanuit Playa de las Americas: quadtour door bos van 3 uur

Je wordt opgehaald bij je hotel en begint aan je quad-rit van 60 kilometer vanaf Playa de las Americas. Rijd over onverharde paden en achterafwegen en zie de schitterende bossen en ravijnen vanuit een ander perspectief. Ga dan de heuvels in en bereik een hoogte van tot wel 1.700 meter. Ga diep het bos in en bewonder het imposante landschap van de uitlopers van de berg El Teide in de dorpjes Arona en La Escalona. Ga door naar het dorp Vilaflor aan de voet van El Teide en krijg wat tijd om de omgeving te verkennen en een beetje op te laden. Keer terug naar het vertrekpunt in Playa de las Americas en geniet onderweg van nog meer imposant uitzicht over de beschermde landschappen en de inheemse begroeiing.

...
Tenerife: Teide Buggy Tour-ervaring

4. Tenerife: Teide Buggy Tour-ervaring

Ontdek het Cañadas del Teide National Park op een andere manier met een begeleide buggy-tour die geschikt is voor alle ervaringsniveaus. Kies uit twee tourroutes, reis in een groep van niet meer dan 5 buggy's en bewonder het schilderachtige uitzicht op het nationale park. Geniet van voldoende tijd bij de verschillende haltes om ook met de gidsen en andere deelnemers te communiceren. Kies uit de volgende touropties: 1. Teide Volledige Tour — 150 kilometer/90 mijl: Begin deze cirkelvormige route bij Las Américas en reis langs de kust naar de emblematische kliffen van Los Gigantes. Ga dan verder door de steden Chío en Guía de Isora naar het nationale park Las Cañadas del Teide. Op een hoogte van 2.200 meter (7.220 voet), heb je tijd om te ontspannen, frisse lucht in te ademen en de prachtige panorama's te aanschouwen die de hoogste Spaanse berg te bieden heeft. Op de terugweg bezoekt u Vilaflor, een charmant stadje geïntegreerd in het Canarische netwerk van beschermde natuurgebieden. Geniet tijdens de tour van een inbegrepen hapje en drankje. De activiteit vindt bijna volledig plaats op geasfalteerde wegen, gezien de hoge mate van milieubescherming van de bestreken gebieden. 2. Teide Express — 120 kilometer/75 mijl Kies deze optie voor een voordeligere tour en een kortere duur. Maak een rondvaart met vertrek uit Las Américas naar Las Cañadas del Teide. Maak tijdens de tour kennis met de steden Arona en Vilaflor. Net als de bovengenoemde Teide-tour, wordt de activiteit ook bijna volledig uitgevoerd door geasfalteerde wegen, gezien de hoge mate van milieubescherming van de behandelde gebieden.

...
Tenerife: offroad-avontuur met quad

5. Tenerife: offroad-avontuur met quad

Begin uw quad-fietstocht bij Arona. Vanaf hier slinger je je een weg naar Villaflor langs onverharde paden en midden in de natuur. Je gids zal de rit aanpassen aan de rijvaardigheid van de groep. Je besteedt ongeveer 90 minuten aan het verkennen van de regio per quad, met een totale activiteitstijd van ongeveer 2,5 uur. Volg je gids samen met een reeks off-road paden terwijl je je rijvaardigheid uitdaagt. De tour vindt plaats in kleine groepen met maximaal 5 quads in elke groep. Je gids geeft duidelijke veiligheidsinstructies en helpt je bij het besturen van je quad. De quads zijn krachtig en maken klimmen gemakkelijk, zelfs met 2 personen erop.

...
Costa Adeje: Kustbuggytour heen en terug

6. Costa Adeje: Kustbuggytour heen en terug

Verken de kust tussen La Caleta en Los Cristianos aan boord van een buggy en rijd door afgelegen stranden en verborgen hoekjes. Ervaar Tenerife vanuit een uniek perspectief samen met een getrainde buggy-expert. Nadat je je getrainde gids aan Costa Adeje hebt ontmoet, maak je je vast (kies een 1- of 2-persoonsbuggy) en geniet je van een rit van 32 kilometer langs het strand. Eindig net op tijd voor het diner in een van de vele omliggende restaurants (niet inbegrepen).

...

Sitemap Tenerife

Wil je alle activiteiten in Tenerife ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tenerife

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 25 beoordelingen

Zeer goede ervaring omdat ik nog nooit op quads had gereden en erg mooi, vooral als je een stop maakt op de berg Teide, raad ik het zonder aarzeling aan als je naar Tenerife gaat, mis het dan niet verplichte activiteit

Schitterende ochtend doorgebracht ter gelegenheid van een uitstapje van een stel naar het Teide-park. De instructeurs zijn supervriendelijk en de quads zijn gemakkelijk te besturen, zelfs voor beginners.

De rondleiding was erg leuk. In het begin was er een kleine introductie en iedereen deed een rondje op de quad om er vertrouwd mee te raken. Onze gids was erg knap.

Fantastisch bezoek aan het nationale park! De gidsen zijn erg aardig en sympathiek. Geweldige tijd!

uitstekende excursie. zeer goed georganiseerd. De instructeurs zijn super aardig. In de top