Tenerife
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Más actividades y cosas que hacer en Tenerife

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Tenerife? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Tenerife

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.325 beoordelingen

Relaxed en mooie ervaring, dichtbij Dolfijnen

Aangezien we vlak bij de haven sliepen, kan ik niets zeggen over de transfer.. maar aangekomen in de haven. Door goed Engels sprekende mensen opgevangen, aangezien we met een grote groep klaar stonden, vertelde ze al dat het 2 boten gingen worden. Het begin gaat nogal snel, je word per groepje de boot opgeleid. Champagne in je hand een foto gemaakt die je uiteindelijk natuurlijk kan kopen. En dan snel een plekje vinden. Een tas moet je beneden al zetten, maar aan te raden is inderdaad daar wel al je spullen in te leggen, het is op de voorpunt best heel glad.. Even flink gezocht naar dolfijnen, maar uiteindelijk een hele grote groep tegen gekomen die met de boot mee zwommen.. en later nog een andere dolfijnen soort gezien. Helaas geen walvis, maar de dolfijnen in overvloed. Daarna gestopt met de boot in een baai, even in het water kunnen springen, afkoelen en daarna weer de boot op en met een eenvoudige sandwich weer terug naar de haven. Een mooie ochtendbesteding gehad!

Zeer goed, super leuke excursie om te doen!

Communicatie per mail en app was zeer goed. Duidelijke informatie. Pick-up service was ook heel goed geregeld. Alles op tijd. Keurige zeilboot. Ruim en schoon. (Zwemvesten liggen in de boot als je die graag om wilt). Champagne bij het aan boord gaan. Genoeg zit plaatsen. Leuke tocht de zee op. Dolfijnen en walvissen gezien. Daarna gesnorkeld in een rustige baai. Genoeg brillen en snorkels voor iedereen. Heerlijk broodje gegeten en veel keuze voor drinken, zelfs fruit. Na afloop een leuke foto gekregen. Al met alzeer goed, een dikke 10. Hele vriendelijke mensen. Een aanrader.

Was een leuke ervaring, als je rap zeeziek komt, zeker een voorzorgsmaatregel nemen . Er werd ons verteld een glas champagne of cava te verkrijgen ( die in de prijs zat), eenmaal aangekomen op de boot stond die er ook maar het werd niet uitgeschonken. Uiteindelijk wel enkele kleine walvissen en dolfijnen gezien. En een halfuur vrij mogen zwemmen. Er werd ons ook vertelt snorkeluitrusting te krijgen, daarvan ook niks gezien, al bij al leuke ervaring. Broodjes, cola, water en bier werd wel gegeven.

It was a very nice experience to see the whale, we saw a few during the trip. But not so many dolphins. The tour was great because our Guide (Dany) was very informative about what we saw during the whole trip. The champagne and drinks was amazing, the food (sandwich + watermelon) was average for me. Although the boat is very pretty and overal it was a beautiful day. There was only 4 people (5 with the kapitano) on the boat. Felt it was like a private tour for us. Top! Thanks for nice trip Dany!

Super leuke trip! Aangenaam en zeer vriendelijk onthaal, kapitein tevens zeer vriendelijk, gedienstig en altijd klaar met raad en daad (ontvangstglasje, broodje, ....)! Mogelijkheid tot een zwempartij ( maar hadden zwemgerief niet mee). Maar, het van het was toch de ontmoeting met de walvissen en dolfijnen! Deze hebben in grote aantallen, een tijdje rond de boot gezwommen! Gewoon fantastisch! Kortom een aanrader! We hebben er van genoten! Thanx!