Meer foto's

Vanaf € 44 per persoon

Tenerife: Loro Parque Tickets en Tour met Gids

Product ID: 39047
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Russisch

Ophaalservice

Ophalen op verzoek. Koop dit tijdens het boeken. Kijk dan op de website vermeld op je voucher voor ophaaltijden en bel het telefoonnummer op de voucher na het boeken om je plaats te reserveren

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Breng de dag door in Loro Parque en ontdek één van de beste dierentuinen in Europa
 • Zie dolfijnen, zeeleeuwen, gorilla's, otters, een reuzenschildpad, haaien, een tijger en meer
 • Krijg toegang achter de schermen tot plekken die niet open zijn voor het publiek
 • Loop door tropische vegetatie en prachtige Thaise architectuur
 • Waardeer op naar een premium tour voor vip-zitplaatsen bij de shows en een driegangenlunch
Overzicht
Breng de dag door in Loro Parque, Tenerife en verken het dierenpark op je gemak. Bekijk tijgers, chimpansees, reuzeschildpadden, haaien en vele andere dieren inclusief papegaaien- en orkashows. Neem een kijkje achter de schermen op een begeleide tour.
Wat te verwachten
Ontdek één van de topattracties in de Kanarische Eilanden met dit dagticket voor Loro Parque, gelegen aan de rand van Puerto de la Cruz, Tenerife. Verken ongelofelijke dierenverblijven om dicht bij de actie te komen en ervaar de opwinding van de 4 uitzonderlijke dierenshows van het park.

Loro Parque staat bekend om zijn buitengewone schoonheid, uitstekende faciliteiten en architectuur met Thaise invloeden. Het is ook de eerste dierentuin ter wereld die het milieucertificaat van "Dierenambassade" heeft gekregen.

Bekijk verschillende dieren tussen de tropische palmbomen en exotische vegetatie zoals zeeleeuwen, gorilla's, reuzenschildpadden en zeepaardjes. Loro Parque's volledig gerenoveerde papegaaienshow vraagt om aandacht voor de noodzaak om de bossen te beschermen terwijl het de intelligentie van exotische vogels demonstreert.

Jongere bezoekers zullen genieten van Kinderlandia, dat lijkt op een Afrikaans dorp van boomhutten waar kinderen kunnen klimmen, balanceren op hangbruggen en van de slangenglijbaan kunnen glijden. Iedereen zal de Orca Achtbaan als opwindend ervaren.

Jouw ticket is inclusief een begeleide wandeltocht van ongeveer 1 uur en 45 minuten lang die in kleine groepen van niet meer dan 20 mensen wordt gegeven. Geef simpelweg de tijd en de gewenste taal door (je kunt dit reserveren wanneer je belt om jouw plek op de tour te bevestigen). Naast dat je langs de meeste dieren komt krijg je ook backstage toegang om over de zorg te leren die nodig is om het park schoon en veilig te houden.

Bekijk de slaapkamers van de gorilla's en leer over hoe deze speciale dieren zich ontwikkeld hebben door de jaren heen. Leer waar pinguïns vandaan komen op een tour van hun filtratiekamer en ga achter de schermen bij de orkashows om te ontdekken hoe deze prachtige zeezoogdieren tevreden gehouden worden in Loro Parque.

Waardeer op naar een premium tour en je zult ook een driegangenlunch krijgen in de Patio del Loro Grill, plus vip-zitplaatsen bij de dierenshows.
Inbegrepen
 • Loro Parque toegangsticket
 • Begeleide tour (ongeveer 1 uur en 45 minuten)
 • 3-gangen lunch met drankjes (bij aankoop premium-optie)
 • VIP-reservering (bij aankoop premium-optie)
Niet inbegrepen
 • Vervoer per bus
 • Parkeren
 • Driegangenlunch met drankjes (inbegrepen wanneer premium optie aangeschaft is)
 • Vip-zitplaatsen (inbegrepen bij premium optie)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Loro Parque ligt in het noorden van Tenerife. Volg de borden naar Puerto de la Cruz, met het Loro Parque logo. Om er met de trein te komen neem je de trein naar Plaza Reyes Catolicos. Er is een gratis sneltrein die elke 20 minuten vertrekt, met het laatste vertrek uit Loro Parque om 18:45 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Bel 24 uur van tevoren naar Loro Parque om jouw tourtijd en jouw plek op de tour te bevestigen! Het telefoonnummer staat op jouw voucher.
• Let op dat Loro Parque om 08:30 opent en om 18:45 sluit, maar wees op tijd voor het begin van de tour
• Je kunt inchecken bij de Discovery Tour balie, net binnen de ingang, voor informatie over tourtijden in verschillende talen. Een tourtijd kan niet gegarandeerd worden.
• Als je vervoer boekt zorg er dan voor dat je de website controleert en het nummer op jouw voucher belt om een reservering te maken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (38 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 39047