Wateractiviteit

Tenerife: walvisspotten vanuit een catamaran

Activiteitenaanbieder: Eden Catamaran

Tenerife: walvisspotten vanuit een catamaran

Activiteitenaanbieder: Eden Catamaran
Snel uitverkocht

Vanaf € 31 per persoon

Snel uitverkocht

Maak een boottocht vanuit Puerto Colon op zuidwest Tenerife, waar je (bijna gegarandeerd) bultruggen zult zien. Kom ook langs een viskwekerij en ga op zoek naar hongerige dolfijnen en gigantische octopussen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 2 - 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Spaans

Belevenis

Volledige beschrijving

Vaar voor de kust van het zuidwesten van Tenerife op een 2 uur durende boottocht op zoek naar walvissen en dolfijnen. Geniet van gratis drankjes aan boord en leer fascinerende feiten van je bemanning terwijl je uitkijkt naar zeedieren tijdens je reis.

Vertrek vanuit Puerto Colon en reis 2 of 3 mijl van de kust waar grienden zich bevinden. De prachtige zeezoogdieren leven permanent in het gebied en zijn het hele jaar door te zien.

Varen per catamaran, langs viskwekerijen, waar slimme dolfijnen vaak op zoek zijn naar een makkelijke maaltijd. De bemanning is goed geïnformeerd over de walvissen en het andere zeeleven van Tenerife. Kom meer te weten over de enorme inktvissen die tot 40 voet lang kunnen worden en 2600 voet diep kunnen leven tussen Tenerife en La Gomera. Geniet van gratis drankjes aan boord van de boot. Als u de optie van 3 uur kiest, stopt de catamaran in de baai van Playa Espagueti en kunt u vanaf de boot zwemmen en snorkelen.

Inbegrepen
 • Cruise om walvissen en dolfijnen te spotten
 • Gratis drankjes aan boord, inclusief water, frisdrank en bier
 • Snorkeluitrusting (als u kiest voor de optie van 3 uur)
 • Goed geïnformeerde bemanning
 • Zwem- en snorkelstop (indien optie van 3 uur geselecteerd)
 • Vervoer naar de pier
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De boot heeft een maximumcapaciteit van 50 personen. De capaciteit is aangepast op basis van de COVID-regels van de overheid
 • Je gaat ongeveer 30 minuten snorkelen, maar de duur kan verschillen afhankelijk van hoelang het duurt om de walvis te zoeken.
 • Om de dieren te beschermen, mag de boot niet meer dan 15 minuten met dezelfde groep walvissen doorbrengen en moet hij een bepaalde afstand respecteren
 • Respecteer de maatregelen die de regering heeft opgelegd op het moment van je reis.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 1463 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

leuke boottrip, bij de 3 uur durende trip was er gratis eten en drinken aan boord, ook de zwemstop was leuk en voldoende lang. De zee was heel wild maar dat is natuurlijk verschillend van dag tot dag. We werden hiervoor wel op voorhand voor verwittigd. Aan te raden! enige minpuntje is misschien dat er geen plek is op de boot om te liggen, maar dit zou door de wilde zee toch geen optie geweest zijn bij ons.

Verder lezen

30 juli 2022

De rondleiding was erg leuk. De gidsen hebben ons veel uitgelegd en hebben ons dolfijnen, grienden en schildpadden net voor de kust laten zien. Zodra we dicht bij de dieren kwamen, werd de motor afgezet en werd de gasten verzocht stil te zijn om de dieren niet te storen. Een erg leuke ervaring! Maar de tour is niet voor elke maag! Degenen die gevoelig zijn, moeten de tour vermijden. We gingen uit met een "rode vlag", de zee was erg ruw en de eersten werden misselijk kort na het verlaten van de haven. Ik bleef de hele tijd vooraan in de boot, ondanks mijn sterke maag liet de tocht me niet geheel onberoerd. Ik heb onder bepaalde omstandigheden last gehad van lichte misselijkheid/malaise. Ik raad dan ook een plek achter op de boot aan, een hoed is verplicht, weinig drinken en een vast punt aan de kust helpt om zeeziekte te voorkomen.

Verder lezen

23 juli 2022

We waren helemaal tevreden met de tour. Na vooraf contact met ons te hebben opgenomen, wachtte de kapitein tot we vertrokken, zodat we ondanks een kleine vertraging toch konden deelnemen aan de tour zoals gepland. De twee "gidsen" waren zeer bekwaam en vriendelijk. Zij zorgden ervoor dat alle aanwezigen de dieren te zien kregen en konden je wat over ze vertellen. De bemanning zorgde ook voor iedereen die last had van misselijkheid en zeeziek werd en had een paar goede tips klaar. De kleine stop om te snorkelen was ook erg leuk :)

Verder lezen

20 juli 2022

Product ID: 3479