Tenerife: tour walvisspotten vanuit een catamaran

Tenerife: tour walvisspotten vanuit een catamaran

Vanaf € 29,50 per persoon

Maak een boottocht vanuit Puerto Colon op zuidwest Tenerife, waar je (bijna gegarandeerd) bultruggen zult zien. Kom ook langs een viskwekerij en ga op zoek naar hongerige dolfijnen en gigantische octopussen.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 - 3 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Spaans

Belevenis

Volledige beschrijving
Vaar voor de kust van het zuidwesten van Tenerife op een boottocht van 2 uur op zoek naar walvissen en dolfijnen. De boot vertrekt vanuit Puerto Colon en vaart 2 of 3 mijl uit de kust, waar de grienden vaak te vinden zijn. De prachtige zeezoogdieren leven permanent in het gebied en zijn het hele jaar door te zien. Varend per catamaran passeert u ook enkele viskwekerijen, waar de slimme dolfijnen vaak op zoek zijn naar een gemakkelijke maaltijd. De bemanning is zeer goed geïnformeerd over alle walvissen en het andere zeeleven van Tenerife. Terwijl je vaart, leer je ook over de enorme inktvissen die tot 12 meter lang kunnen worden en op diepten tot 800 meter tussen Tenerife en La Gomera leven. Als u de optie van 3 uur kiest, stopt de catamaran in de baai van Playa Espagueti en kunt u vanaf de boot zwemmen en snorkelen.
Inbegrepen
 • Walvissen spotten cruise
 • Gratis drankjes aan boord, inclusief water, frisdrank en bier
 • Snorkelset (als je kiest voor de optie van 3 uur)
 • Vervoer naar de pier
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Onderstaande gegevens kunnen veranderen als je je huidige keuzes aanpast:

  Trefpunt

  Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 1017 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,5/5
  • Vervoer
   4,3/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5
  • veiligheid
   4,4/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  Alles was erg leuk, ik zag twee schildpadden en veel walvissen, zelfs een babywalvis. Onderweg kreeg ik een broodje en veel frisdrank. Het team was erg goed, ze zorgden er altijd voor dat we alles hadden wat we nodig hadden (ps voor de meisjes: degene die de boot leidde was erg aardig). Ze zorgden ervoor dat ze een masker droegen en alles was extreem schoon. Ik raad ten zeerste aan!

  Verder lezen

  22 juli 2021

  Geweldige ervaring elke cent waard! Alle instructies waren glashelder. Nadat we elkaar hadden ontmoet, fotografeerden ze onze groep op het dek en gingen rechtstreeks uit de dokken de wateren in tussen Tenerife en La Gomera. Ze gaven advies over het dekbeleid en hoe te handelen bij zeeziekte. Tijdens onze zeiltocht zagen we grienden, een groep dolfijnen die een school vissen aan het voeren was en op de terugweg ook een familie van grienden met baby's. De bemanning sprak vloeiend Engels en Spaans en ze voegden veel interessante informatie toe over zowel dolfijnen als walvissen en hun gewoonten. Ze waren ook zeer respectvol, draaiden altijd de motor uit terwijl ze dicht bij de dieren waren en probeerden ze niet te hinderen en aan de andere kant geeft het ons de ervaring om ze vanaf 2 meter afstand te zien. Toen we terugkwamen in de haven, boden ze ons een afgedrukte foto van vroeger aan.

  Verder lezen

  2 juli 2021

  Iets te veel op de boot ms heel snel konden we een school dolfijnen zien en een paar minuten later die van walvis (globicephalus) of grienden. Heel goede tijden met de kinderen. Overweeg om een trui te nemen die aan de wind is gebonden. Pas op met parkeren, je moet een tijdje zoeken anders betaald parkeren en vrij duur

  6 maart 2020

  Georganiseerd door

  Product ID: 3479