Toegangsticket

Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

Vanaf € 79,50 per persoon

Koop dit handige duoticket-pakket en geniet van 2 populaire familieparken op Tenerife voor een uitzonderlijke prijs. Bezoek Siam Park en Loro Parque op verschillende dagen, inclusief retourbustransfers naar Loro Parque.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Voorrangstoegang via een aparte ingang
Directe boekingsbevestiging
Gastheer of -vrouw
Spaans, Engels, Frans, Duits, IJslands, Italiaans

Belevenis

Volledige beschrijving
Bezoek 2 van Tenerife's populairste attracties voor 1 spectaculaire prijs: 1 superticket voor 2 dagen plezier. Je kunt je voucher bij elk van de 2 parken inwisselen en ontvangt dan meteen je ticket voor het andere park. Ga je bijvoorbeeld eerst naar Siam Park, dan krijg je daar ook je kaartje voor Loro Parque. Bij het eerste park moet je een vingerafdruk afgeven. Die wordt dan weer gebruikt voor je ticket en vingerafdruk bij het tweede park. Voor het busvervoer moet je aangeven op welke dag je naar Loro Parque wilt reizen. Na het selecteren van je hotel, krijg je het dichtsbijzijnde ontmoetingspunt aangewezen. Op de dag van je uitstap hoor je wat het nummer van de bus is en hoe laat de bus weer terugkeert vanuit het park. Siam Park heeft z'n eigen dubbeldekkerbussen die bezoekers vanuit de volgende gebieden ophaalt: Costa Adeje – CC El Duque, Fañabe Plaza, Ocean Park Las Américas – Aptos. Columbus, Best Tenerife Princess, Llanos de Troya Los Cristianos – CC Pasarela, Princesa Dácil De bus rijdt dagelijks, elke 30 minuten van 09:30 tot 18:30 uur, behalve tussen 14:00 en 15:00 uur.
Inbegrepen
 • Combiticket
 • Bustransfers
 • Lunch
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Siam Park is geopend van woensdag t/m zondag.
 • Loro Parque is geopend van donderdag tot en met zondag.
 • Nadat u uw toegangsdata heeft geselecteerd, kunt u de boeking niet meer wijzigen vanwege de capaciteitsbeheersing op elk park.
 • Let op: zwangere vrouwen hebben om gezondheids- en veiligheidsredenen geen toegang tot alle glijbanen in Siam Park.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 81 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • Vervoer
  4,2/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer mooie verzorgde en schone parken. Enige opmerking is voor de overdracht. Voor Siam park is er een gratis bus die elk half uur rijdt en we hebben meer dan een uur gewacht op de heenreis omdat deze vol was en op de laatste bus om 18.30 uur wanneer het park om 18 uur sluit en je jezelf moet wassen en aankleden en niet genoeg plaatsen, dus bijna 70/80 mensen wachtten op een taxi bij ons .... Voor hen parkeren te veel tijd om mensen in de verschillende hotels te herstellen, dus de reis duurde meer dan 2 uur

Verder lezen

17 juli 2019

Ik vond het geweldig!

Briljante dagjes uit. Loro park was geweldig en veel te zien. De dolfijnen- en walvisshows waren erg leuk om te zien. De pinguïnarena was spectaculair! De coach was schoon en koel. Was op tijd en gemakkelijk om de bushaltes te vinden. De dag was lang 11-5 in het park, dus zorg ervoor dat je extra zonnebrandcrème meeneemt! Eten was oke, maar ik zou willen voorstellen om je eigen snacks mee te nemen, want ze zijn daar vrij prijzig. Siampark was ongelooflijk! Als je naar Tenerife komt, is het een must! ! Eten was redelijk geprijsd en veel opties. Minimale wachttijden voor de ritten eind mei. Echt blij met deze boeking en zou het zeker opnieuw doen! Ik heb de tijden niet ontvangen dat we binnen 24 uur zouden worden opgehaald, zoals ze suggereerden, dus ik wachtte 48 en stuurde een e-mail en ze waren erg behulpzaam en reageerden snel. Ik heb de eerste e-mail niet ontvangen, hoewel ze hem hebben verzonden, maar we hebben veel geduld om alles uit te zoeken!

Verder lezen

23 mei 2019

Twee magische dagen!

Siam Park is geweldig, we hadden een droomdag, de glijbanen zijn allemaal leuk, het personeel zeer gastvrij, de decoraties subliem en de broodjes zelfs goedkoop: reken 4,50 euro voor de formule met drankje! Loro Parque ook erg leuk, we kwamen rond 10.30 uur aan en vertrokken om 17.00 uur, de shows zijn allemaal geweldig, die met de vogels is ook erg origineel! Er zijn dieren die we nergens anders zien zoals gorilla's bijvoorbeeld... Beide parken zijn echt te doen!

Verder lezen

22 oktober 2016

Georganiseerd door

Product ID: 62580