Tenerife
Watersport

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Tenerife

Wil je alle activiteiten in Tenerife ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tenerife

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 401 beoordelingen

Leuke trip, goed materiaal, goed georganiseerd en ze houden de veiligheid van de deelnemers goed in de gaten. In ons geval ging ivm de wat hoge golven en daardoor onder water slecht zich (zowel op schildpaden als op de deelnemers) niet door. Verstandig besluit. Wel jammer. Hou er wel rekening mee dat je niet de enige groep kajakkers bent. Het kan wat druk zijn op de plek waar de dolfijnen te zien zijn. Excursie belooft ook foto's. Deze hadden wij in de avond al in de mail.

Was een leuke kayaktocht. De begeleidster nam echt de tijd om de dolfijnen te bekijken. Ze zwommen onder de kayak door. We hebben een schildpad gezien met het snorkelen en ook 2 mega grote manta’s.

Heel fijne uitstap. Maar een tip! Ben je sneller misselijk... neem dan op voorhand zeker iets in! :) Moest je een onderwatercamera hebben of kunnen lenen... zeker doen!

Anna was onze gids. Zij is een ontzettende enthousiast vrouw!! Tijdens de tour dolfijnen en schildpadden gezien. Kijk met heel veel plezier terug op deze ervaring!!

super geregeld, goede instructie en materialen. leuk team. veel dolfijnen gezien maar door de zware golven niet mogelijk om schildpadden te zien. kan gebeuren.