Dingen om te doen Tenganan

Tenganan: De beste dingen die je niet wil missen

Oost-Bali: Lempuyang Gates, Tenganan, & Waterpaleizen

1. Oost-Bali: Lempuyang Gates, Tenganan, & Waterpaleizen

Na de ophaling vanaf je hotel door een privé-chauffeur / gids, ontdek je een ongerept deel van Oost-Bali op een dagtour door Goa Lawah, Tenganan en de spectaculaire waterpaleizen van Tirtagangga ("Water van de Ganges") en Taman Ujung. Reis met een auto voorzien van airco door het weelderige landschap terwijl je richting Oost-Bali rijdt en de legendarische vleermuizengrot van Goa Lawah nadert. Eenmaal aangekomen verken je een van de belangrijkste tempels van Bali, gebouwd rond een grottencomplex waar hordes vleermuizen leven. Zoek naar pythons op deze ongelofelijke locatie voordat je naar het dorp Tenganan gaat. Maak kennis met het inheemse Aga-volk van Bali, dat hier al woonde lang voordat het Majapahit-rijk vanuit Java kwam om het eiland te koloniseren. Ontdek het kleine dorp te voet met een gids voor een nadere blik op de strikt gehandhaafd en onderscheidende tradities van weven en batik. Ga dan naar het heilige Tirtagangga Water Palace en bewonder de decoratieve vijvers, standbeelden, planten en fonteinen die het paleis omringen. Bewonder het prachtige uitzicht op de oceaan en rijstvelden. Ga naar het Taman Ujung Water Palace in Karangasem Regency, een must-see, en verken de vijvers, bruggen en schilderachtige paden van het complex aan de voet van de berg Agung. Laat je inlichten over zijn ingewikkelde Balinese architectonische stijl voordat je terugreist naar je hotel.

Sitemap Tenganan

Wil je alle activiteiten in Tenganan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tenganan

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 78 beoordelingen

Ik vond de tour erg leuk, maar je moet best lang wachten bij de Gate of Heaven voor de beroemde foto, maar je kunt ook gewoon geweldige foto's maken van de poort vanaf de andere kant, dan met de trap, die ik persoonlijk nog mooier gevonden! Het enige punt van kritiek is dat de tickets beduidend meer kosten dan 150.000, bijna het dubbele. Dat zou beter in de omschrijving veranderd moeten worden of nog beter zou een all-inclusive ticket aangeboden moeten worden. Verder erg leuk, informatief en veel geweldige foto's gemaakt!

Beste tour om Oost-Bali te bezoeken, alle beroemdste attracties zijn inbegrepen. Het gaf ons de kans om onze kennis van de Balinese cultuur en hindoeïstische religie te verdiepen. Vooral een bezoek aan het Koninklijk Waterpaleis en de watertempel Tirta Gangga waard. Een eervolle vermelding gaat naar onze gids Pande, ongelooflijk behulpzaam en vriendelijk, hij leidde onze ontdekking van deze wereld en zijn tradities, zo'n geweldige ervaring.

Het was echt goed, behalve de eerste tempel die alleen voor foto's is. Het is jammer dat we uitgezonderd waren om de tempel te bezoeken. Maar voor de rest was onze gids Giri erg aardig en hij was erg goed in het uitleggen van de geschiedenis van de plaatsen die we bezochten. Als je meer wilt weten over de geschiedenis moet je naar Giri vragen! Het was echt een goede dag!

De poorten bezocht om het wonder erg druk te zien om eerlijk te zijn zorg ervoor dat je verstandige schoenen en een fles water en kleingeld voor de toiletten hebt en er is eten en drinken onderweg ... Het beste om een afdalingscamera te nemen voor die foto's en daar is een fotograaf die de foto's maakt, maar het is een lange ochtend of middag dus pas op

absoluut de moeite waard, mijn gids was een zeer kennis persoon, hij was erg geduldig en beantwoordde alle mogelijke vragen die ik had, maakte ongelooflijke foto's en gaf adviezen. ik vind het geweldig alle plaatsen waar we zijn geweest, de ene mooier dan de andere! geweldige reis, bedankt Agung?