Datums kiezen

Tenuta Garetto

Tenuta Garetto: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Monferrato: wijntour en picknick in de wijngaarden

1. Monferrato: wijntour en picknick in de wijngaarden

In Agliano Terme, in het hart van de regio Monferrato (UNESCO-werelderfgoed) en ook in de regio Piemonte, vindt een speciaal evenement plaats: een exclusieve wijnreiservaring met een lichte picknicklunch in de wijngaarden. Bewonder het verbazingwekkende landschap van kilometerslange wijngaarden van Monferrato en geniet van deze geweldige ervaring, inclusief een bezoek aan de wijnmakerij, wijnproeverijen en als afsluiting een lichte picknicklunch in de wijngaarden rond de kelder. Luister naar de geschiedenis van het landgoed en de uitleg van de methoden en technieken van de wijnproductie. Ontdek tijdens deze reis een unieke traditie in wijnproductie van hoge kwaliteit, van de druivenoogst in de wijngaard in de omgeving tot de laatste fase van het bottelen. Aan het einde geniet je van een geweldige picknick lichte lunch in de wijngaarden. De ervaring omvat een welkomstdrankje, een rondleiding door de wijnmakerij, een picknickpakket met een fles wijn, water, lokale delicatessen en brood. Mis deze unieke kans niet om te leren hoe deze geweldige wijnen worden gemaakt en proef de smaak van het Monferrato-gebied rechtstreeks uit de wijngaarden dankzij de picknickervaring.

Monferrato: Barbera wijnproeverij

2. Monferrato: Barbera wijnproeverij

In Agliano Terme, in het hart van de regio Monferrato (Unesco-werelderfgoed) en ook in de regio Piemonte, vindt een speciaal evenement plaats: een exclusieve Barbera-wijnproeverij. Bewonder het verbazingwekkende landschap van kilometers wijngaarden en geniet van een ervaring van 1 uur, inclusief een bezoek aan de wijnmakerij en, tot slot, een hoogwaardige wijnproeverij van Barbera D'Asti en Nizza DOCG-wijnen. Luister naar de geschiedenis van het landgoed en de uitleg van de methoden en technieken van de wijnproductie. Volg tijdens deze reis een unieke traditie in wijnproductie van hoge kwaliteit, van de druivenoogst in de wijngaard in de omgeving tot de laatste fase van het bottelen. Aan het einde proeft u een selectie van vier wijnen, terwijl een professionele sommelier u uitgebreid uitlegt over de bijzonderheden van die Italiaanse excellenties. Inbegrepen bij de ervaringen zijn water en wijn en een bord met lokale producten Mis deze unieke kans niet om te leren hoe deze geweldige wijnen worden gemaakt en proef met een professionele sommelier.

Monferrato: Garetto Wine Estate Tour en picknick

3. Monferrato: Garetto Wine Estate Tour en picknick

Geniet van het prachtige landschap van Monferrato, een uitstekend voorbeeld van cultureel landschap, het product in de tijd van de interactie tussen mens en natuur, gevormd door de continuïteit van een oude traditie van wijnproductie gericht op uitmuntendheid, Unesco Werelderfgoed, het eerste volledig gebaseerd op de cultuur van wijn en wijnstokken. U krijgt een rondleiding door de wijnkelders rechtstreeks met de lokale eigenaren, een wijnproeverij en een picknickmand, kiest uit de verschillende lokaal geproduceerde snacks en gaat picknicken terwijl u geniet van het spectaculaire landschap van Monferrato. Je zult je ogen, mond en maag vullen en alles vergeten, een echte Italiaanse ervaring beleven!

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Andere activiteiten in Tenuta Garetto

Wil je alle activiteiten in Tenuta Garetto bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.