Tenuta Torciano, San Gimignano

Tenuta Torciano, San Gimignano: tours en activiteiten die je niet wilt missen

San Gimignano: Wijn- en olieproeverij met Toscaanse hapjes

San Gimignano: Wijn- en olieproeverij met Toscaanse hapjes

Het wijnhuis Tenuta Torciano is een familiebedrijf en ligt op een prachtige plek vanwaar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over het Toscaanse platteland en het wijnland. Er volgt een volledige wijn- en olieproeverij, vergezeld van een typisch Toscaans voorgerecht met pecorino kaas, vleeswaren en tomatenbruschetta. Je proeft verschillende Toscaanse rode en witte wijnen, onze balsamico azijn en de heerlijke extra vergine olijfolie. Hier leer je de verschillende smaken herkennen en je smaakpapillen ontwikkelen met onze gepassioneerde wijnexpert. Dit moment is perfect om de meest gewaardeerde lokale wijnen te ontdekken, de kenmerken van elke blend te leren kennen en de geheimen van de wijnmakers te horen! vindt plaats in onze speciale bar, een plek die speciaal is ontworpen om je te laten genieten van de beste momenten van Tenuta Torciano. Onze professionaliteit, het prachtige landschap en de hoge kwaliteit van onze wijnen en producten zullen deze ervaring uniek maken.

San Gimignano: Romantisch wijngaarddiner

San Gimignano: Romantisch wijngaarddiner

Ontspan en geniet van een diner in een wijngaard. Activeer je zintuigen en geniet van de lucht, kleuren, smaken en geuren van het platteland. Doe mee aan een unieke ervaring die is ontworpen om jou het beste te geven van wat de Chianti-regio te bieden heeft. Ontdek de geschiedenis, landschappen, wijnen en culinaire tradities. Geniet van een diner in een gezellige sfeer, midden in de natuur. Proef lokale Toscaanse gerechten en de meest gerenommeerde Toscaanse wijnen, samen met wat extra vierge olijfolie. De wijnexpert zal je begeleidenen bij het proeven en vertelt over de geheimen van de wijn- en olieproductie.

San Gimignano: Lunch of diner in een wijnmakerij met wijnproeverij

San Gimignano: Lunch of diner in een wijnmakerij met wijnproeverij

Tenuta Torciano ligt op slechts een paar minuten van het middeleeuwse dorp San Gimignano en geniet van een begeleide wijnproeverij door bossen en olijfgaarden. Dompel jezelf onder in het hart van de Chianti-streek en proef een heerlijke maaltijd. Uw wijnexpert dompelt u onder in de wereld van de wijn. Ga dan naar een van de prachtige proeflokalen en een typische lunch of diner wordt geserveerd samen met lokale wijn- en olijfolieproeverijen. Uw deskundige lokale sommelier zal u begeleiden tijdens een rondleiding door de diverse wijnproducerende regio's van Toscane, waarbij wijnen worden gepresenteerd. Verwacht te vertrekken met een beter begrip van Italiaanse wijnen en een ontwikkeld smaakpapillen.

San Gimignano: Olijfolie proeven en Toscaanse hapjes

San Gimignano: Olijfolie proeven en Toscaanse hapjes

Italië is niet alleen eten en wijn, maar ook olie. Olijfolie proeven is een van de meest authentieke ervaringen die Toscane te bieden heeft en de perfecte gelegenheid om te leren hoe je het "vloeibare goud" proeft. Eerst krijg je een gedetailleerde introductie in de wereld van extra vergine olijfolie in ons gebied, de technieken voor het verzamelen van olijven, de soorten bomen die in Toscane beschikbaar zijn en de filosofie achter onze productie. Onze olijven worden geselecteerd in eersteklas olijfgaarden in de Toscaanse heuvels van Chianti Classico en Florence. Dit is het begin van onze extra vergine olijfolie van topkwaliteit met een sterke identiteit. Met deze service kun je onze fantastische oliën proeven aan de bar met een ongelooflijke proeverij met een deskundige gids. De originele Toscaanse olijfolie is alleen afkomstig van specifieke olijfsoorten en wordt met de hand geoogst. Zodra de dagelijkse handpluk klaar is, worden de olijven geperst in een gecertificeerde olijfpers, waar de extractie van de olie wordt uitgevoerd met vakkundige kennis en grote passie onder onze supervisie. De onmiddellijke persing zorgt voor een product met een extreem hoge versheid, waarvan de smaken en aroma's onveranderd blijven. De technische proeverij van onze variëteiten aan de bar onthult de verbazingwekkende reeks aroma's en smaken (Chianti Classico D.O.P; Toscana I.G.P; 100% Italiano Blend, Extra Virgin Geselecteerde Olijfolie, plus zes verschillende aromatische oliën) en laat je zien hoe je ze allemaal in de keuken kunt gebruiken. Je leert ook meer over de variëteiten en de verschillende teelttechnieken. Dit is een geweldige gelegenheid om exquise olijfolie te leren proeven en het verschil te begrijpen tussen een massale industriële productie en een echte traditionele lokale topkwaliteit.

Kaas- en wijnproeverij in San Gimignano

Kaas- en wijnproeverij in San Gimignano

Neem een pauze in onze prachtige bar. Geniet van onze wijn-, olie- en kaasproeverij. Je toegewijde wijnexpert geeft je een fascinerende introductie tot Tenuta Torciano. Je leert van onze wijnexpert het ambacht en de passie achter onze Toscaanse wijnen. Eenmaal op je plaats zullen we je onze producten voorstellen, zowel wijn als extra vergine olijfolie. Het wordt een smakelijke begeleide reis langs vele Toscaanse wijnen en extra vergine olijfolie. Alles wordt gecombineerd met een hoogwaardige selectie van verschillende soorten kaas, van vers tot gemiddeld en lang rijpend. Je ontdekt de regels voor het combineren van wijn en kaas, kaas en witte, rode, rosé en mousserende wijn. Wijn en kaas zijn bekende bedgenoten, maar als je een beginner bent kan het ontmoedigend lijken om precies te beslissen welke wijn je bij welke kaas moet kiezen. Deze tour helpt je snel op weg om wijn en kaas te combineren als een pro!

San Gimignano: Romantische wijngaardlunch

San Gimignano: Romantische wijngaardlunch

Ontspan terwijl u geniet van een lunch in een wijngaard. Activeer uw zintuigen en geniet van de lucht, kleuren, smaken en geuren van het platteland. Doe mee aan een unieke ervaring die is ontworpen om u het beste te geven van wat de Chianti-regio te bieden heeft. Ontdek de geschiedenis, landschappen, wijn en culinaire tradities. Geniet van een lunch in een gezellige sfeer midden in de natuur. Proef Toscaanse gerechten en de meest gerenommeerde Toscaanse wijnen samen met wat extra vergine olijfolie. De wijnexpert van de wijngaard begeleidt u bij het proeven en deelt de geheimen van de wijn- en olieproductie met u.

San Gimignano: Diner of lunch op veranda en wijnproeverij

San Gimignano: Diner of lunch op veranda en wijnproeverij

Romantisch diner of lunch met wijnproeverij in wijnmakerij San Gimignano Wat is inbegrepen in het arrangement: Diner of lunch op de veranda in de tuin met lokale producten Volledige proeverij van 13 wijnen, olijfolie en balsamico azijn Toscaanse voorgerechten, 4 gangen en dessert Onze Veranda Proefruimte bevindt zich in de westelijke vleugel van het wijnhuis en biedt een panoramisch uitzicht op het schilderachtige Toscaanse landschap en kijkt uit op de Geheime Tuin. Dit creëert de perfecte ambiance voor een romantische lunch en diner, familiebijeenkomsten, een jubileum en een feest. Een unieke ervaring ontworpen om je het beste te geven van wat de Chianti streek te bieden heeft in zijn verschillende declinaties: de geschiedenis, de landschappen, de wijn, de culinaire tradities en de onvergelijkbare sferen. De locatie zal worden ingesteld om gezelligheid en de zachte geluiden van de aarde te bieden. Je proeft Toscaanse vleeswaren en kazen, lasagne met vleesragù of ribollita soep en geroosterd vlees met verse seizoensgroenten uit de tuin. Tijdens de maaltijd geniet je van veel gerenommeerde Toscaanse wijnen en extra vergine olijfolie. Onze wijnexpert begeleidt je tijdens het proeven en deelt de geheimen van de wijn- en olieproductie.

San Gimignano: Truffeljacht met lunch en wijnproeverij

San Gimignano: Truffeljacht met lunch en wijnproeverij

Neem deel aan een unieke lokale Toscaanse traditie met deze begeleide truffeljacht, gevolgd door een lunch en een proeverij van wijn en olijfolie. Volg de krachtige neuzen van jachthonden en leer kostbare truffels ontdekken. Volg de getrainde honden door het bos waar kostbare zwarte en witte truffels worden gevonden. Leer de verschillende boomsoorten en de ideale habitat voor de groei van truffels te identificeren. Neem een pauze in een van de proeflokalen van de wijnmakerij voor de lunch en een proeverij van lokale wijn en olijfolie. Proef gerenommeerde lokale wijnen en leer over de wijnen en de lokale industrie van de lokale sommelier.

Vanuit Rome: Toscane dagvullende wijnproeverij tour, kleine groep

Vanuit Rome: Toscane dagvullende wijnproeverij tour, kleine groep

Geniet van een dagexcursie vanuit Rome, door de heuvels van de Chianti, om de steden Siena en San Gimignano te bezoeken. Siena is een prachtige middeleeuwse stad in Italië. Je bezoekt het hart van de stad en het centrale plein, “Piazza del Campo”, waar de beroemde Palio plaatsvindt, een paardenrace in middeleeuwse stijl. Siena staat bekend om zijn wijn, maar ook om zijn zoetigheden: de “Panpepato”, “Panforte”, “Ricciarelli”. neem een pauze voor een goede Italiaanse koffie en proef een typisch snoepje uit Siena. Vervolg naar San Gimignano, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, staat bekend als "De stad van de honderd torens" en heeft nog steeds zijn originele kenmerken en tijdloze charme behouden. Bovendien is de naam ‘San Gimignano’ gekoppeld aan een van de meest historische Toscaanse wijnen: “La Vernaccia di San Gimignano”. Aangekomen in San Gimignano verken je de charmante middeleeuwse straatjes en bezoek je het oude centrum van deze prachtige stad waar de beroemde Chianti-wijn wordt geproduceerd. Stop voor een proeverij van wijnen en lokale producten in een prachtige kelder. Je bezoekt het landgoed en de kelders waar de wijnproductie en druivenverwerking plaatsvindt. de proeverij omvat 10 verschillende soorten wijn en een lunch op basis van typische lokale producten,

San Gimignano: Wijngaardwandeling met wijnproeverij in wijnmakerij

San Gimignano: Wijngaardwandeling met wijnproeverij in wijnmakerij

Bezoek een nieuwe spiraalvormige wijngaard, die in staat is om esthetiek en traditie te combineren, wat een nieuwe attractie in Italië is geworden. Een harmonieuze opeenvolging van rijen wijnstokken gerangschikt in een spiraalvormige cirkel in een uit elkaar geplaatste beweging vanaf een eiland in de centrale steen als uitkijkpunt om van dit natuurspektakel te genieten. Bezoek het landgoed met een gids met wie je de historische wortels naar de huidige productielijn gaat traceren. Tijdens het bezoek krijgt u de gelegenheid om wijnen van de productie van het landgoed te proeven. Het bezoek is gericht op een breed publiek van zowel wijnliefhebbers als mensen die een eerste wijncultuurervaring willen opdoen.

45 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Tenuta Torciano, San Gimignano: topattracties in de buurt

Tenuta Torciano, San Gimignano: tours en activiteiten die je niet wilt missen

San Gimignano: Wijn- en olieproeverij met Toscaanse hapjes

San Gimignano: Wijn- en olieproeverij met Toscaanse hapjes

Het wijnhuis Tenuta Torciano is een familiebedrijf en ligt op een prachtige plek vanwaar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over het Toscaanse platteland en het wijnland. Er volgt een volledige wijn- en olieproeverij, vergezeld van een typisch Toscaans voorgerecht met pecorino kaas, vleeswaren en tomatenbruschetta. Je proeft verschillende Toscaanse rode en witte wijnen, onze balsamico azijn en de heerlijke extra vergine olijfolie. Hier leer je de verschillende smaken herkennen en je smaakpapillen ontwikkelen met onze gepassioneerde wijnexpert. Dit moment is perfect om de meest gewaardeerde lokale wijnen te ontdekken, de kenmerken van elke blend te leren kennen en de geheimen van de wijnmakers te horen! vindt plaats in onze speciale bar, een plek die speciaal is ontworpen om je te laten genieten van de beste momenten van Tenuta Torciano. Onze professionaliteit, het prachtige landschap en de hoge kwaliteit van onze wijnen en producten zullen deze ervaring uniek maken.

San Gimignano: Romantisch wijngaarddiner

San Gimignano: Romantisch wijngaarddiner

Ontspan en geniet van een diner in een wijngaard. Activeer je zintuigen en geniet van de lucht, kleuren, smaken en geuren van het platteland. Doe mee aan een unieke ervaring die is ontworpen om jou het beste te geven van wat de Chianti-regio te bieden heeft. Ontdek de geschiedenis, landschappen, wijnen en culinaire tradities. Geniet van een diner in een gezellige sfeer, midden in de natuur. Proef lokale Toscaanse gerechten en de meest gerenommeerde Toscaanse wijnen, samen met wat extra vierge olijfolie. De wijnexpert zal je begeleidenen bij het proeven en vertelt over de geheimen van de wijn- en olieproductie.

San Gimignano: Lunch of diner in een wijnmakerij met wijnproeverij

San Gimignano: Lunch of diner in een wijnmakerij met wijnproeverij

Tenuta Torciano ligt op slechts een paar minuten van het middeleeuwse dorp San Gimignano en geniet van een begeleide wijnproeverij door bossen en olijfgaarden. Dompel jezelf onder in het hart van de Chianti-streek en proef een heerlijke maaltijd. Uw wijnexpert dompelt u onder in de wereld van de wijn. Ga dan naar een van de prachtige proeflokalen en een typische lunch of diner wordt geserveerd samen met lokale wijn- en olijfolieproeverijen. Uw deskundige lokale sommelier zal u begeleiden tijdens een rondleiding door de diverse wijnproducerende regio's van Toscane, waarbij wijnen worden gepresenteerd. Verwacht te vertrekken met een beter begrip van Italiaanse wijnen en een ontwikkeld smaakpapillen.

San Gimignano: Olijfolie proeven en Toscaanse hapjes

San Gimignano: Olijfolie proeven en Toscaanse hapjes

Italië is niet alleen eten en wijn, maar ook olie. Olijfolie proeven is een van de meest authentieke ervaringen die Toscane te bieden heeft en de perfecte gelegenheid om te leren hoe je het "vloeibare goud" proeft. Eerst krijg je een gedetailleerde introductie in de wereld van extra vergine olijfolie in ons gebied, de technieken voor het verzamelen van olijven, de soorten bomen die in Toscane beschikbaar zijn en de filosofie achter onze productie. Onze olijven worden geselecteerd in eersteklas olijfgaarden in de Toscaanse heuvels van Chianti Classico en Florence. Dit is het begin van onze extra vergine olijfolie van topkwaliteit met een sterke identiteit. Met deze service kun je onze fantastische oliën proeven aan de bar met een ongelooflijke proeverij met een deskundige gids. De originele Toscaanse olijfolie is alleen afkomstig van specifieke olijfsoorten en wordt met de hand geoogst. Zodra de dagelijkse handpluk klaar is, worden de olijven geperst in een gecertificeerde olijfpers, waar de extractie van de olie wordt uitgevoerd met vakkundige kennis en grote passie onder onze supervisie. De onmiddellijke persing zorgt voor een product met een extreem hoge versheid, waarvan de smaken en aroma's onveranderd blijven. De technische proeverij van onze variëteiten aan de bar onthult de verbazingwekkende reeks aroma's en smaken (Chianti Classico D.O.P; Toscana I.G.P; 100% Italiano Blend, Extra Virgin Geselecteerde Olijfolie, plus zes verschillende aromatische oliën) en laat je zien hoe je ze allemaal in de keuken kunt gebruiken. Je leert ook meer over de variëteiten en de verschillende teelttechnieken. Dit is een geweldige gelegenheid om exquise olijfolie te leren proeven en het verschil te begrijpen tussen een massale industriële productie en een echte traditionele lokale topkwaliteit.

Kaas- en wijnproeverij in San Gimignano

Kaas- en wijnproeverij in San Gimignano

Neem een pauze in onze prachtige bar. Geniet van onze wijn-, olie- en kaasproeverij. Je toegewijde wijnexpert geeft je een fascinerende introductie tot Tenuta Torciano. Je leert van onze wijnexpert het ambacht en de passie achter onze Toscaanse wijnen. Eenmaal op je plaats zullen we je onze producten voorstellen, zowel wijn als extra vergine olijfolie. Het wordt een smakelijke begeleide reis langs vele Toscaanse wijnen en extra vergine olijfolie. Alles wordt gecombineerd met een hoogwaardige selectie van verschillende soorten kaas, van vers tot gemiddeld en lang rijpend. Je ontdekt de regels voor het combineren van wijn en kaas, kaas en witte, rode, rosé en mousserende wijn. Wijn en kaas zijn bekende bedgenoten, maar als je een beginner bent kan het ontmoedigend lijken om precies te beslissen welke wijn je bij welke kaas moet kiezen. Deze tour helpt je snel op weg om wijn en kaas te combineren als een pro!

San Gimignano: Romantische wijngaardlunch

San Gimignano: Romantische wijngaardlunch

Ontspan terwijl u geniet van een lunch in een wijngaard. Activeer uw zintuigen en geniet van de lucht, kleuren, smaken en geuren van het platteland. Doe mee aan een unieke ervaring die is ontworpen om u het beste te geven van wat de Chianti-regio te bieden heeft. Ontdek de geschiedenis, landschappen, wijn en culinaire tradities. Geniet van een lunch in een gezellige sfeer midden in de natuur. Proef Toscaanse gerechten en de meest gerenommeerde Toscaanse wijnen samen met wat extra vergine olijfolie. De wijnexpert van de wijngaard begeleidt u bij het proeven en deelt de geheimen van de wijn- en olieproductie met u.

San Gimignano: Diner of lunch op veranda en wijnproeverij

San Gimignano: Diner of lunch op veranda en wijnproeverij

Romantisch diner of lunch met wijnproeverij in wijnmakerij San Gimignano Wat is inbegrepen in het arrangement: Diner of lunch op de veranda in de tuin met lokale producten Volledige proeverij van 13 wijnen, olijfolie en balsamico azijn Toscaanse voorgerechten, 4 gangen en dessert Onze Veranda Proefruimte bevindt zich in de westelijke vleugel van het wijnhuis en biedt een panoramisch uitzicht op het schilderachtige Toscaanse landschap en kijkt uit op de Geheime Tuin. Dit creëert de perfecte ambiance voor een romantische lunch en diner, familiebijeenkomsten, een jubileum en een feest. Een unieke ervaring ontworpen om je het beste te geven van wat de Chianti streek te bieden heeft in zijn verschillende declinaties: de geschiedenis, de landschappen, de wijn, de culinaire tradities en de onvergelijkbare sferen. De locatie zal worden ingesteld om gezelligheid en de zachte geluiden van de aarde te bieden. Je proeft Toscaanse vleeswaren en kazen, lasagne met vleesragù of ribollita soep en geroosterd vlees met verse seizoensgroenten uit de tuin. Tijdens de maaltijd geniet je van veel gerenommeerde Toscaanse wijnen en extra vergine olijfolie. Onze wijnexpert begeleidt je tijdens het proeven en deelt de geheimen van de wijn- en olieproductie.

San Gimignano: Truffeljacht met lunch en wijnproeverij

San Gimignano: Truffeljacht met lunch en wijnproeverij

Neem deel aan een unieke lokale Toscaanse traditie met deze begeleide truffeljacht, gevolgd door een lunch en een proeverij van wijn en olijfolie. Volg de krachtige neuzen van jachthonden en leer kostbare truffels ontdekken. Volg de getrainde honden door het bos waar kostbare zwarte en witte truffels worden gevonden. Leer de verschillende boomsoorten en de ideale habitat voor de groei van truffels te identificeren. Neem een pauze in een van de proeflokalen van de wijnmakerij voor de lunch en een proeverij van lokale wijn en olijfolie. Proef gerenommeerde lokale wijnen en leer over de wijnen en de lokale industrie van de lokale sommelier.

Vanuit Rome: Toscane dagvullende wijnproeverij tour, kleine groep

Vanuit Rome: Toscane dagvullende wijnproeverij tour, kleine groep

Geniet van een dagexcursie vanuit Rome, door de heuvels van de Chianti, om de steden Siena en San Gimignano te bezoeken. Siena is een prachtige middeleeuwse stad in Italië. Je bezoekt het hart van de stad en het centrale plein, “Piazza del Campo”, waar de beroemde Palio plaatsvindt, een paardenrace in middeleeuwse stijl. Siena staat bekend om zijn wijn, maar ook om zijn zoetigheden: de “Panpepato”, “Panforte”, “Ricciarelli”. neem een pauze voor een goede Italiaanse koffie en proef een typisch snoepje uit Siena. Vervolg naar San Gimignano, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, staat bekend als "De stad van de honderd torens" en heeft nog steeds zijn originele kenmerken en tijdloze charme behouden. Bovendien is de naam ‘San Gimignano’ gekoppeld aan een van de meest historische Toscaanse wijnen: “La Vernaccia di San Gimignano”. Aangekomen in San Gimignano verken je de charmante middeleeuwse straatjes en bezoek je het oude centrum van deze prachtige stad waar de beroemde Chianti-wijn wordt geproduceerd. Stop voor een proeverij van wijnen en lokale producten in een prachtige kelder. Je bezoekt het landgoed en de kelders waar de wijnproductie en druivenverwerking plaatsvindt. de proeverij omvat 10 verschillende soorten wijn en een lunch op basis van typische lokale producten,

San Gimignano: Wijngaardwandeling met wijnproeverij in wijnmakerij

San Gimignano: Wijngaardwandeling met wijnproeverij in wijnmakerij

Bezoek een nieuwe spiraalvormige wijngaard, die in staat is om esthetiek en traditie te combineren, wat een nieuwe attractie in Italië is geworden. Een harmonieuze opeenvolging van rijen wijnstokken gerangschikt in een spiraalvormige cirkel in een uit elkaar geplaatste beweging vanaf een eiland in de centrale steen als uitkijkpunt om van dit natuurspektakel te genieten. Bezoek het landgoed met een gids met wie je de historische wortels naar de huidige productielijn gaat traceren. Tijdens het bezoek krijgt u de gelegenheid om wijnen van de productie van het landgoed te proeven. Het bezoek is gericht op een breed publiek van zowel wijnliefhebbers als mensen die een eerste wijncultuurervaring willen opdoen.

De topbezienswaardigheden in San Gimignano

Activiteiten in Tenuta Torciano, San Gimignano

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Tenuta Torciano, San Gimignano

Wil je alle activiteiten in Tenuta Torciano, San Gimignano bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Tenuta Torciano, San Gimignano

Gemiddelde beoordeling

5
(1 beoordelingen)

Prachtige plek, mooie mensen, fantastische service, geweldig eten en wijn! De balsamico en olie zijn de beste die we ooit hadden geproefd, de wijn vulde het eten perfect aan. Beveel dit ten zeerste aan voor elke vakantieganger die geïnteresseerd is in de wijnproductie en het matchen van eten met wijn. Bedankt voor een geweldige dag en we kijken ernaar uit om onze bestellingen binnenkort bij ons thuis te ontvangen! 🥂😊

Supergeactiveerd! Ontdekking van goede wijnen en zeer goede maaltijden Ongelooflijke aanpassing van het personeel, we hadden een baby (minigolfauto voor vervoer naar de wijngaarden, gerechten gemaakt voor de baby, stoel) Zeer responsief personeel! Ik raad aan:) 3 schattige serveersters

Eten tussen de wijnranken is super lekker, het eten was heel erg lekker, 9 wijnen om te proberen bij alle gangen.. heel interessant en de gids past zich perfect aan het niveau van de gasten aan, supervriendelijk, bekwaam en gepassioneerd.. echt geweldig!

De wijnproeverij en lunch was ongelooflijk. De plaats was prachtig en de gastheer was supervriendelijk en wist veel over wijnen. We hielden van de wijnen en het eten. Wij raden dit 100% aan

Uitzonderlijke kwaliteit en erg leuk en onvergetelijk !!