Datums kiezen

Teotihuacán

Trek je wandelschoenen aan, vul je waterfles en bereid je voor op je verkenningstocht door dit complex vol oude ruïnes.

Teotihuacán: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Mexico-Stad: Teotihuacan luchtballonvlucht en ontbijt

1. Vanuit Mexico-Stad: Teotihuacan luchtballonvlucht en ontbijt

Ontdek de Teotihuacán-vallei vanuit de lucht tijdens een gedenkwaardige ballonvlucht van 30 tot 50 minuten. Bewonder enkele van 's werelds meest gekoesterde archeologische wonderen terwijl je boven je hoofd zweeft. Krijg daarna de kans om de ruïnes op de grond te verkennen. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Mexico-Stad, neem je een gedeelde transfer naar Teotihuacán (optioneel). Kom aan bij de Ballonhaven van Volare en geniet van een heerlijke koffie. Ga vervolgens op een onvergetelijke vlucht in een heteluchtballon boven een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen ter wereld. Reis met officieel gecertificeerde piloten in de modernste ballonvloot van Mexico. Keer na uw vlucht terug naar de haven, breng een toast uit en ontvang uw vliegbrevet voordat u geniet van een heerlijk ontbijtbuffet. Neem vervolgens een optionele transfer naar de archeologische zone van Teotihuacán om de ruïnes vanaf de grond te verkennen. Breng daar 3 uur door om de zon- en maanpiramides en de Quetzalcoatl-tempel te leren kennen. Let op: de kosten van de tour zijn exclusief toegang tot de archeologische zone van Teotihuacán (te koop voor $ 85 MXN per persoon). Neem tot slot de optionele gedeelde retourtransfer terug naar Mexico-Stad, waar je aan het einde van de tour wordt afgezet bij je hotel. p>

Mexico City: tour naar Teotihuacan, Guadalupe & Tlatelolco

2. Mexico City: tour naar Teotihuacan, Guadalupe & Tlatelolco

Haal het meeste uit jouw volgende reis naar Mexico-stad met een trio van Mexico's must-see historische monumenten. Mexican Root is een viering van de beschavingen en culturen die Mexico hebben gemaakt tot wat het nu is. Bezoek het legendarische heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe, Tlatelolco en de piramides van Teotihuacan op deze dagtrip vanuit Mexico-Stad. Jouw eerste stop is in Tlatelolco, de belangrijkste archeologische site van Mexico-Stad. Naast tempels gewijd aan Mexicaanse goden, leer je de meer macabere kant van hun geschiedenis kennen, waaronder mensenoffers, massagraven en de zogenaamde Minnaars van Tlatelolco. Ga verder naar het Guadalupe-heiligdom, gelegen in de Basiliek van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe. In dit 18e-eeuwse heiligdom zie je een mantel met de beeltenis van Guadalupe en leer je over haar betekenis voor de cultuur en het volk van het moderne Mexico. Zie de plek waar Onze Lieve Vrouw van Guadalupe zou zijn verschenen aan een inheemse Mexicaan. Neem dan de tijd om te lunchen en energie op te doen. Ga naar een van de meest adembenemende plaatsen in Mexico, de grote Teotihuacan-piramides, om deze mystieke plek met de gids te verkennen. Bekijk de Piramide van de Zon, met 61 meter de grootste in Meso-Amerika. Tijdens een tocht over de Dodenlaan leert je meer over de oorsprong van deze religieuze stad en zie je de tempels van Quetzalpapalotl, de Tempel van de Gevederde Schelpen en de Maanpiramide. Geniet van een tour vol avontuur, geschiedenis en enkele van de meest adembenemende uitzichten van Mexico.

Dagexcursie Teotihuacan, Heiligdom Guadalupe & Tlatelolco

3. Dagexcursie Teotihuacan, Heiligdom Guadalupe & Tlatelolco

Neem deel aan de 3 meest cultureel en historisch belangrijke locaties in Mexico City op een dagexcursie met bezoeken aan Teotihuacan, de basiliek van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe en Tlatelolco. Je dag begint met een bezoek aan de archeologische vindplaats van Teotihuacan, waar je je vergaapt aan enkele van de meest indrukwekkende piramides ter wereld. Zie de piramides van de zon en de maan, de tempel van Quetzalcoatl, de Straat van de Dood en meer. Vervolgens ga je naar de belangrijkste katholieke pelgrimsoord van Mexico, de basiliek van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe. Dit heiligdom werd gebouwd om de gemelde verschijning van de Maagd Maria aan Juan Diego, een Azteekse boer, te herdenken. De derde en laatste halte van de excursie is Tlatelolco, waar wordt gezegd dat het verleden, het heden en de toekomst van Mexico met elkaar samenkomen. De Culturas van Plaza de las Tres is vernoemd naar de 3 periodes van de Mexicaanse geschiedenis die worden gerepresenteerd door structuren uit de pre-Columbiaanse, Spaanse koloniale en onafhankelijke onafhankelijke mestiezen.

Vanuit Mexico-Stad: Teotihuacan Dawn Tour met kleine groepen

4. Vanuit Mexico-Stad: Teotihuacan Dawn Tour met kleine groepen

Ontdek de majestueuze piramides van Teotihuacan tijdens een vroege ochtendtour vanuit Mexico-Stad. Verken de site met je gids en leer meer over de pre-Spaanse geschiedenis van Mexico. Nadat je per minibus bent opgehaald bij de lobby van je hotel, word je naar de archeologische vindplaats van Teotihuacan gebracht, waar je je zult vergapen aan enkele van de meest indrukwekkende piramides ter wereld. Je kunt de zon- en maanpiramides zien, de tempel van Quetzalcoatl bezoeken, door de Avenue of the Dead lopen en nog veel meer. Je wordt vervolgens naar een kleiatelier gebracht waar je alles leert over de pulque-, zilver- en kleiprocessen, vervaardigd door lokale mensen. Terwijl je daar bent, leer je ook hoe al deze activiteiten jaren geleden werden gedaan, en je wordt zelfs uitgenodigd om wat tequila, mezcal en pulque te proeven. Aansluitend kun je tijdens een toegewezen korte pauze genieten van heerlijk Mexicaans eten en drinken (niet inbegrepen). Je tour eindigt dan met het feit dat je rond 15:00 uur wordt teruggebracht naar je hotel of naar een gewenste locatie in de buurt.

Mexico: dagtour Teotihuacan en basiliek Guadalupe

5. Mexico: dagtour Teotihuacan en basiliek Guadalupe

Ontsnap uit Mexico-Stad en ontdek de culturen die het hebben gesticht. Kies je dichtstbijzijnde ophaallocatie en verken de staat Mexico. Leer ongelooflijke feiten over de steden en heilige plaatsen die bloeiden vóór de Spaanse invloed. Je ervaring begint met een wandeling door de Plaza de las Tres Culturas. Bezoek de kerk van Santiago de Tlatelolco, aanschouw de ruïnes van een pre-Spaanse stad en bekijk het monument ter ere van de studentenbeweging van 1968. Vervolg je ervaring in het basiliekcomplex van Guadalupe en beklim de heilige heuvel van Tepeyac, de plaats waar de Maagd Maria verscheen aan de indiaan Juan Diego. Ga naar de Kapel van de Rozen en geniet van een prachtig uitzicht over Mexico-Stad. Bewonder tijdens uw bezoek aan het religieuze complex de Kapel van de Indianen, de Kapel van de Pocito en de moderne basiliek, de plaats waar de heilige deken van Juan Diego wordt bewaard. Om je ervaring af te ronden, ga je naar de staat Mexico en ontdek je het archeologische complex van Teotihuacan. Verken de archeologische zone en leer over de belangrijke geschiedenis van deze belangrijke pre-Spaanse stad. In Teotihuacan heb je tijd om te lunchen in een traditioneel restaurant, waar je kunt genieten van een verscheidenheid aan typische gerechten uit de regio (kosten niet inbegrepen). Deze activiteit omvat ook een bezoek aan een handwerkcentrum, waar u optioneel likeuren uit de regio kunt proeven (cactus en cactusvijg) en de traditionele drank pulque kunt proberen.

Expresstour: Teotihuacan-piramides

6. Expresstour: Teotihuacan-piramides

Vroege en Express-tour!!! Hallo beste reiziger, In deze tour vind je de mogelijkheid om de piramides te bezoeken en er in de kortst mogelijke tijd de beste foto's van te maken. We halen je rond 07.00 uur op, daarna rijden we 1 uur richting de piramides. We beginnen ons bezoek en de foto's rond 8.00 uur, na twee uur begeleid bezoek en mooie foto's zijn we rond 11.30 uur terug in Mexico-Stad. Voor uw gemak is het ook inbegrepen om u op hetzelfde adres af te zetten. Als je de piramides wilt zien, maar je tijd niet wilt verspillen aan andere aanvullende (en niet gerelateerde) activiteiten, dan is dit jouw tour (: Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring met het leveren van uitstekende diensten.

Teotihuacan-piramides: voorrangsticket

7. Teotihuacan-piramides: voorrangsticket

Verken de archeologische vindplaats Teotihuacan met dit skip-the-line toegangsticket. Ga in je eigen tempo en ontdek deze eens zo bruisende pre-Spaanse stad terwijl je op zoek gaat naar sporen van de oude volkeren die het ooit bevolkten. De pre-Spaanse stad Teotihuacan was een van de grootste stedelijke centra in de antieke wereld. Op zijn hoogtepunt was het de thuisbasis van meer dan 100.000 mensen. Gelegen in een vallei die rijk is aan natuurlijke hulpbronnen, was het de zetel van de macht voor een van de meest invloedrijke Meso-Amerikaanse samenlevingen. Tegenwoordig staat de architectuur nog steeds als een ongelooflijk monument voor de mensen die hier woonden. Neem de schaal en grootsheid van Teotihuacan zelf in je op terwijl je je een weg baant over de site. Beklim de iconische Piramide van de Zon, bewonder de architectuur en maak veel geweldige foto's.

Mexico-Stad: vroege toegang tot Teotihuacán & drankproeverij

8. Mexico-Stad: vroege toegang tot Teotihuacán & drankproeverij

Bezoek Teotihuacan, 'Stad van de Goden', in de vroege ochtend en vermijd de drukte. Ervaar deze indrukwekkende archeologische vindplaats op het moment dat deze zijn deuren voor vandaag opent. Bezoek de verschillende gebouwen, pleinen en muurschilderingen op een rustige manier, met een magische en mystieke sfeer die je een meer authentieke ervaring van deze geweldige stad van het oude Mexico biedt. Deze ervaring bij Teotihuacan wordt nog rijker dankzij de verhalen, anekdotes, geschiedenis en informatie over de nieuwste ontdekkingen die de culturele interpreter tijdens de rondleiding met je zal delen. Om je ervaring op deze indrukwekkende plek compleet te maken, bezoek je een obsidiaanworkshop met een echte Teotihuacan-familie, waar je likeuren van cactus, tequila, mezcal en pulque kunt proeven.

Teotihuacán, Plaza de las Tres Culturas en Acolman Tour

9. Teotihuacán, Plaza de las Tres Culturas en Acolman Tour

Ontdek de Azteekse overblijfselen van Plaza de las Tres Culturas in de wijk Tlatelolco en bewonder monumenten uit de pre-Spaanse, koloniale en moderne geschiedenis van Mexico-Stad. Bewonder de katholieke kerk van Santiago de Tlatelolco, gebouwd door franciscanen in de 16e eeuw. Ga verder naar de archeologische vindplaats Teotihuacán om een van de grootste stedelijke centra uit de oudheid te verkennen. Leer meer over de pracht van de historische stad terwijl je naar verschillende bouwwerken kijkt, zoals de Piramide van de Zon en de Piramide van de Maan. Ontdek de overblijfselen van het Quetzalpapálotl-complex, vermoedelijk het huis van een hoge priester. Wandel over de Avenue of the Dead om verschillende bouwstijlen te bekijken. Bezoek een handwerkcentrum en krijg uitleg over oude ambachten en traditionele drankjes. Neem deel aan een proeverij van tequila, mezcal en pulque en bezoek vervolgens het 16e-eeuwse klooster in Acolman.

Ballonvlucht over de piramides van Teotihuacán

10. Ballonvlucht over de piramides van Teotihuacán

Ontdek de prachtige piramides van Teotihuacán vanuit de lucht. Deze spannende tocht van 1 uur brengt je tot in de wolken voor een onvergetelijke, unieke ervaring. Je avontuur begint om 07:00 uur, wanneer de heteluchtballon wordt opgeblazen en je instructies van jouw begeleider ontvangt. Je maakt deel uit van een hard werkend team, dat de ballon klaarmaakt voor de vlucht. Klim vervolgens aan boord om prachtige uitzichten op de piramides te beleven, inclusief de Zonpiramide en de Maanpiramide. De archeologische vindplaats Teotihuacán bevindt zich in de Vallei van Mexico, 48 km ten noordoosten van Mexico-Stad. Je vindt hier enkele van de grootste piramides uit pre-Columbiaanse tijden in Amerika. Deze plek mag je niet missen vanuit dit unieke perspectief op grote hoogte.

Beschikbare activiteiten

51 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 4

Andere activiteiten in Teotihuacán

Wil je alle activiteiten in Teotihuacán bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Teotihuacán

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.855 beoordelingen

We loved it! We were picked up at the exact time. We got a coffee and a snack. It took a while before we could go in the hot balloon and it was really crowded. And cold, so bring a lot of clothes. We were for more than 30 minutes in the air. And the many people doesn’t matter anymore because now they were all in the other balloons. It was the most beautiful view. Afterwords we had a breakfast buffet what was fine. And we were brought back at the hotel.

Geweldige ervaring! Het is vroeg opstaan, maar dan heb je wel een geweldige ervaring met zonsopgang en geen toeristen bij de Pyramides. Je wordt van te voren goed op de hoogte gesteld door de tour operator waar je moet zijn en hoe laat.

Het was fantastisch met onze gids Emanuel en driver piedro Emanuel was zeer gedreven en we hebben heel veel geleerd over de Mexicaanse geschiedenis. We hadden een heerlijke lunch op een mooi plekje. Kortom zeker aan te raden

a super educational trip full of a variety of activities that give a good insight of the local culture.

Superaardige en enthousiaste gids die veel wist leidde ons rond. De piramides zijn erg indrukwekkend!