Terme Stabiane

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Terme Stabiane

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 635 beoordelingen

Super interessante rondleiding gehad! We waren met een heel klein groepje (7 mensen) en de archeoloog Michael wist ontzettend veel te vertellen over Pompei; heel veel interessante weetjes, mooie legendes en verhalen over de Goden. Michael nam overal lang de tijd, er was altijd tijd voor vragen, ontzettend vriendelijke man. Na de rondleiding van Michael hebben we nog een aantal uur door Pompei rondgelopen, met de informatie van Michael in ons hoofd wisten we heel veel te herkennen en plaatsen. Kortom: deze rondleiding is absoluut zijn geld dubbel en dwars waard!

Hele interessante rondleiding door een archeoloog die wel alles leek te weten! Door zijn uitgebreide kennis konden we drukke stukjes overslaan en een deel van Pompeï bekijken dat op dat moment rustiger was. Hij gaf ons basiskennis over de kenmerken van de stad en tips over wanneer de populaire plekken rustiger waren, zodat we later zelf op pad konden in Pompeï en je de stad beter begrijpt. Sowieso is het heel indrukwekkend om zo'n oude stad in zulke goede staat te zien. Getyourguide had duidelijke instructies gegeven over waar te parkeren en te verzamelen.

Goeie duidelijke tour. Alleen is twee uur te kort om alles te kunnen zien. Je moet dus zorgen dat je daarna zelf nog tijd hebt om rond te lopen. De tour helpt sowieso dan om alles beter te zien en begrijpen.

Eerste keer dat we iets boekten op GetYourGuide. Top ervaring, alles goed van boeking tot gids ter plaatse. Onze gids was Michele, en je merkte dat hij dit deed met hart en ziel, dikke pluim voor hem

The guide was an experienced archeologist Who spook very good english. He was very passionated about pompei, and provided us with a lot interesting Information. Highly recommend a tour with Paolo