Terra Natura

Terra Natura: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

1. Benidorm: Attractiepark Terra Natura toegang voor 1 dag

Terra Natura Benidorm is een nieuwe soort natuurpark waar de habitats op een unieke manier ontworpen zijn waardoor je in contact komt met de dieren alsof er geen hekken tussen staan. Bekijk meer dan 1500 dieren van 200 verschillende soorten, waarvan er 50 ernstig met uitsterven worden bedreigd. Je ontdekt ook meer dan 2500 exemplaren van ruim 160 soorten bomen, struiken en bodembedekkers. Door het hele park vind je informatiepunten met informatie en biologische details over de flora en fauna terwijl er ook een groot aanbod shows en avontuurlijke activiteiten te vinden zijn die Terra Natura tot de ideale keuze maken voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk en leerzaam dagje uit. Ontdek minerale formaties en enorme insecten. Vuur speelt een grote rol in het begin van jouw reis. Lavarivieren stromen tussen exotische tuinen en leiden je naar het binnenste van het park. Binnen vind je vogelspinnen, reptielen, schorpioenen, insecten, planten, paddenstoelen en een enorm aantal giftige diersoorten. Wilde dieren staan klaar om aan te vallen en olifanten wachten totdat ze gevoerd worden. Ze zullen ook een show opvoeren waaruit hun kracht, intelligentie en veelzijdigheid zal blijken. Bekijk roofvogels zoals onder andere 2 slechtvalken, een vrouwelijke oehoe, een torenvalk en 2 woestijnbuizerds. Kom meer te weten over verschillende dieren door in gesprek te gaan met hun verzorgers en houd altijd je ogen open! Je weet nooit welk wild beest je opeens zal verrassen of over je hoofd zal vliegen!

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Terra Natura

Wil je alle activiteiten in Terra Natura ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Terra Natura

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 256 beoordelingen

Leuk dagje uit voor jong en oud. Wij waren er buiten het hoogseizoen waardoor het restaurant-aanbod in het park zelf zeer beperkt was. Op een paar minuten rijden bevinden zich de bekende fastfood ketens dus ook dit probleem is snel opgelost.

We hadden een geweldige dag! Gemakkelijke toegang met ons geprinte ticket en een dag vol plezier voor een goede prijs. We zullen zeker terugkeren.

Goede dag gehad, maar de pijlen die de weg wijzen kunnen wel weer aan het schilderen zijn, zijn we een paar keer fout gegaan

Makkelijk in gebruik en sommige dingen zijn goedkoper als je ze online koopt. Ik vond het leuk.

Er zijn pijlen op de vloer om te volgen zodat je niets mist.