Datums kiezen

Terrapin Point

Terrapin Point: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

1. Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

Verken Niagara Falls State Park tijdens deze begeleide wandeling. Haal het meeste uit je tijd door te beginnen met de Maid of the Mist-boottocht met je gids en reserveer vervolgens je tijdslot bij Cave of the Winds, zodat je de rij voor de kaartjes kunt overslaan. Deze tour biedt ook een pas voor de hop-on hop-off Niagara Scenic Trolley, zodat je ook de Horseshoe Falls, Luna Island en Three Sisters Island kunt bezoeken. Ontmoet je gids en begin je tour met verhalen over de geschiedenis van het State Park, heldhaftige reddingsacties en gewaagde stuntpogingen op weg naar de Maid Of The Mist-boottocht. Je gids zorgt ervoor dat je je poncho ontvangt terwijl je op weg bent naar de boot en deelt de beste plekken om te bekijken om je de best mogelijke ervaring te geven. Vaar mee en luister naar verhalen over de Maid of the Mist-boot. De boottocht vaart langs de American en Bridal Veil Falls op weg van en naar Horseshoe Falls, de grootste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaan. Kom dichterbij voor een adembenemende ervaring. Zodra de cruise is voltooid, gaat u terug naar de Niagara Falls Observation Tower, waar uw gids meer verhalen zal vertellen en kan helpen met het maken van foto's van u met het geweldige uitzicht op de Niagara Falls achter u. Aan het einde van je begeleide gedeelte ontvang je passen voor zowel de hop-on als de hop-off Niagara Scenic Trolley-service en een getimede reservering voor de Cave of the Winds. De volgende stop na het instappen in de Niagara Scenic Trolley is de Cave of the Winds. Zodra de Trolley je op de korte reis naar de Cave of the Winds brengt, heb je je getimede reservering zodat je de wachtrij kunt overslaan. Verken deze adembenemende attractie door met de lift 50 meter naar beneden te gaan, de Niagara-kloof in. Nadat je je waterdichte poncho hebt opgehaald, ervaar je Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Neem deel aan een opwindende beklimming naar het Hurricane Deck aan de voet van de Bridal Veil Falls, waar je helemaal doorweekt raakt. Je Trolley-pas is de hele dag goed, dus de Niagara Scenic Trolley zal je helpen terwijl je je eigen koers uitzet zonder gids door Goat Island. Wees getuige van adembenemende uitzichten vanaf zowel Terrapin Point als Luna Island en bekijk de stroomversnellingen van dichtbij bij Three Sisters Island.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

2. Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS en geniet van het mooie uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaat te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga een half uur naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Niagara VS: Cave of the Winds Express Pass en rondleiding

3. Niagara VS: Cave of the Winds Express Pass en rondleiding

Sla de rijen over en geniet van een Express Pass naar de Cave of the Winds tijdens deze rondleiding door het pittoreske Niagara Falls State Park, inclusief toegang. Stop voor foto's van Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls en meer. Zie de meest verbazingwekkende ervaring die dit New York State Park te bieden heeft. Neem bij de Cave of the Winds een liftrit van 45 meter naar de Niagara-kloof. Gekleed in een waterdichte poncho, ervaar Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Begin je tour op Goat Island bij de Power Portal Archway samen met de hoogst gewaardeerde gidsen in Niagara Falls. Neem vanaf daar een ontspannen verteld avontuur van 1 uur rond het Niagara Falls State Park. Lees meer over de innovatie, erosie, heroïsche reddingen en gewaagde pogingen die hebben plaatsgevonden bij Niagara Falls. Ga 15 minuten naar Horseshoe Falls en Terrapin Point voordat je vervolgens stopt bij Luna Island, Bridal Veil en de American Falls voor nog 15 minuten. Bewonder geweldige uitzichten bovenop de American en Bridal Veil Falls. Neem deel aan een opwindende ervaring op het Hurricane Deck aan de voet van Bridal Veil Falls. Sluit de tour af bij de Cave of the Winds. Geniet van snelle toegang tijdens uw bezoek.

Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

4. Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

Bewonder de Niagara-watervallen tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Laat je ophalen bij je hotel in Niagara Falls, American Side, en ga rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder alle drie de snelstromende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Van groot naar klein, bekijk de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen waaien en hoor hun donderende gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel en beleef onvergetelijke momenten bij Niagara Falls.

Niagara Falls, VS: wandeltocht door nachtverlichting

5. Niagara Falls, VS: wandeltocht door nachtverlichting

Bekijk de adembenemende Niagara-watervallen 's nachts verlicht vanuit verschillende uitkijkpunten tijdens deze nachtelijke tour door de Niagara-watervallen. Leer meer over de geschiedenis van Niagara Falls van je gids terwijl je de nachtshow ervaart. Elke avond vanaf de schemering wordt de Niagarawaterval verlicht in een scala aan kleuren, waardoor het een van de meest majestueuze plekken op aarde is. Ervaar de verlichte Niagarawatervallen vanaf Luna Island, gelegen op het puntje van Goat Island naast de Canadian Falls en Prospect Point Observation Tower. Kies tussen een tour van 1 uur en 90 minuten. De tour van 1 uur omvat een bezoek aan de American Falls en de Bridal Falls. De tour van 90 minuten omvat de American Falls, Bridal Falls en Horseshoe Falls.

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

6. Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Ervaar het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder dat Niagara Falls, VS is. Je tour van een halve dag omvat de American Observation Tower, de wereldberoemde boottocht 'Maid of The Mist', het avontuur 'Cave of the Winds' en een bezoek aan het historische Niagara Falls State Park. Bewonder de prachtige watervallen vanaf de top van de American Observation Tower. Kom dicht bij de machtige watervallen tijdens de Maid of The Mist-boottocht en het Cave of the Winds-avontuur. Hoor het donderende gebrul en voel de mist op je gezicht tijdens de cruise. Tour door Niagara State Park, het oudste in de VS en de thuisbasis van de American Falls, de Bridal Veil Falls en een deel van de Horseshoe Falls. Bewonder adembenemende vergezichten en duik in de rijke geschiedenis van de waaghalzen die probeerden de watervallen te veroveren

Niagara Falls: Dagtrip naar Canadese kant met Maid of The Mist

7. Niagara Falls: Dagtrip naar Canadese kant met Maid of The Mist

Bewonder het spectaculaire uitzicht op de Niagara-watervallen vanaf de Canadese kant van de grens. Je tour van een halve dag omvat de wereldberoemde American Maid of The Mist-boottocht en een onovertroffen luchtfoto van de watervallen, rivier en kloof vanaf de top van Skylon Tower. In de zomer vaar je aan boord van de Maid of The Mist. Reis naar het hart van de watervallen om het donderende gebrul van duizenden liters water te horen en de mist op je gezicht te voelen. Reis vervolgens over de internationale grens naar Canada. In de winter ontdek je in plaats van Maid of The Mist de geweldige kracht van de watervallen met toegang tot 'Journey Behind the Falls', aan de voet van de Canadian Horseshoe Falls. Bewonder vanaf de Skylon Tower een panoramisch uitzicht op de watervallen en bezoek belangrijke uitkijkpunten zoals Table Rock en Terrapin Point. Bekijk Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls tijdens je tour. Zie hoe het kolkende water van de watervallen de ontzagwekkende Niagara River Gorge heeft uitgehouwen.

Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

8. Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

Ervaar de landschappelijke schoonheid van de Niagara Falls tijdens een rondreis langs de Amerikaanse kant. Verken populaire uitkijkpunten met adembenemende vergezichten op de majestueuze watervallen. Uw deskundige gids zal de rijke geschiedenis van het gebied delen terwijl u topattracties aan de Amerikaanse kant bezoekt, waaronder een boottocht op de beroemde Maid of the Mist en een bezoek aan de uitkijktoren. Tijdens deze 4,5 uur durende tour begint uw reis met het ophalen van uw hotel in Niagara Falls, New York, of Niagara Falls, Ontario, aan boord van een comfortabele bus met airconditioning. Je eerste stop is Niagara Falls State Park, waar je 80 meter afdaalt naar de voet van de American Falls om aan boord te gaan van de wereldberoemde Maid of the Mist-boot. Vaar naar de Horseshoe Falls, voel de verfrissende spray en hoor het donderende water over de kliffen. Ervaar vervolgens de American Falls van dichtbij bij de Cave of the Winds. Daal 55 meter af in de Niagara-kloof en rust jezelf uit met een poncho en gespecialiseerd schoeisel. Verken een reeks houten loopbruggen die naar het beroemde 'Hurricane Deck' leiden. Geniet van adembenemende uitzichten vanaf verschillende uitkijkpunten zoals Prospect Point en Terrapin Point. Sluit uw avontuur af met een bezoek aan Whirlpool State Park, met een panoramisch uitzicht op de Niagara Rapids en Whirlpool vanaf de hoogten van de Niagara Gorge Trail. Na de tour wordt u later afgezet bij uw hotel.

Niagara Falls: Mobsters & Mayhem Illumination-tour

9. Niagara Falls: Mobsters & Mayhem Illumination-tour

Begin aan een onvergetelijke reis door de louche onderwereld van Niagara Falls met onze Mobsters and Mayhem-tour. Onder leiding van deskundige gidsen neemt deze tour je mee op een spannende verkenning van het beruchte verleden van de stad, van de bootleggers uit het droogleggingstijdperk en de moord op McKinley, tot de beruchte criminele meesterbreinen die ooit deze straten regeerden. Onderweg door het Niagara Falls State Park kun je de prachtige nachtelijke verlichting bekijken terwijl je een uniek kijkje krijgt in een vervlogen tijdperk van de Niagara Falls. Op speciale evenementenavonden sluit u uw tour af met een ongelooflijk vuurwerk boven de Niagara-watervallen. Of je nu een echte misdaadliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, onze Mobsters and Mayhem-tour mag je niet missen!

Niagara Falls VS: boottocht en helikoptervlucht met transfer

10. Niagara Falls VS: boottocht en helikoptervlucht met transfer

Ervaar alle wonderen van de machtige Niagarawatervallen met deze unieke tour. Hoor het donderende gebrul van de watervallen tijdens een schilderachtige boottocht, bezoek het opvallende Goat Island, loop door de kloof bij Cave of the Winds en voel de sensatie van vliegen tijdens een panoramische helikoptervlucht. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij je hotel. Bekijk het uitzicht vanaf de Prospect Point Observation Tower, voordat je aan boord gaat van je boot voor de Maid of the Mist-tour. Bewonder de locatie vanuit een uniek perspectief terwijl je navigeert en de kracht van de donderende watervallen hoort. Stop voor een bezoek aan Goat Island, verbonden met Terrapin Point en Luna Island. Bekijk het Nikola Tesla-monument met uitzicht op de watervallen en kom dicht bij de Bridal Veil-watervallen. Ga naar Cave of the Winds en daal 50 meter af in de Niagara Gorge. Reis door een reeks wandelpaden die leiden naar het "hurricane deck", op slechts een paar meter afstand van de Bridal Veil Falls. Je nabijheid van de watervallen geeft je het gevoel alsof je omringd bent door tropische stormachtige omstandigheden, zelfs als het rustig is. Bereik vervolgens het moment waarop je de hele dag hebt gewacht. Je gids helpt je bij het aan boord gaan van een Rainbow Air-helikopter voor een onvergetelijke rit boven Niagara Falls, de kloof en de omgeving. Sluit de dag goed af met fascinerende uitzichten voordat u terugkeert naar uw hotel.

Beschikbare activiteiten

22 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Terrapin Point

Wil je alle activiteiten in Terrapin Point bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Terrapin Point

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 826 beoordelingen

Het was een uitgebreide tour met een enthousiaste gids genaamd Suzan Hogan. In tegenstelling tot de info op de website duurde deze ruim 6 uur. Spectaculair is de boottocht en door de poncho die je krijgt blijf je overwegend droog. Alleen het ophaaladres klopte niet bij ons. Daardoor kwamen we bijna te laat voor de tour.

Geweldige manier om de watervallen van dichtbij te zien. Ook het bezoek aan de Cave of the wind was bijzonder leuk. Onze gids Randy was super, hij vertelde veel en zorgde goed voor de groep. Het bezoek aan de draaikolk was ook top.

Top uitstapje, is echt dag programma. Enige nadeel is de lang rij voor de Cave of Winds.